chcem si kupit novy radiaci system... Komplet prehadz., presmyk, radenie, kazeta... Teraz mam od Shimana a chcem prejst na Sram kontretne na sadu X9 (X0 je pekna ale hmm draha ) je to lepsie ako Shimano XT. Videl som videa kde porovnavali X0 a XTR pri jazde z kopca ako sa spravali, XTR bolo uplne mimo ale neviem ako by sa spravalo X9 vs. XT ...
Je to lepsia volba X9 ako XT?
Dik
Ja mam shimano a niesom s tym spokojny hoci mam len Deore ale oproti XT tam nie je ziaden vyrazny rozdiel len mozno v tej inverznej pruzine...
Hej len ta jazykova bariera... ja tak rad nahanam tych predajcov ked cakam dva tyzdne na vidlu a maju napisane skladom
zvolil som takisto túto kombináciu a naozaj to stojí za tú zmenu, ak ti to budget dovolí zober aj x.9 páky kvôli možnosti nastaviť uhol väčšej radiacej páčky
Inak pozeral som v shopoch na nete X9 prehadzovacku a vsade maju stredne ramienko (75mm) ono to bude dobre na kazetu co ma rozsah 32-11z?
Zdar!
kazeta SRAM PG-980 (viac sa mi pozdáva táto lebo je hliníkova a nie lesklá !!)
vs.
kazeta Shimano XT CS-M760
Díky
staci z odkazu vymazat "!" skuska: http://www.kupkolo.cz/produkty/Komponen ... _2323.html
jj o tejto cene viem
Ja som to aj tak chcel riesit ze X.0 twist radenie (alebo X9 zalezi v ktorom shope budem nakupovat) a prehadz. X.9, presmyk X-gen, kazeta Sram PG980 11-32z (povodne som chcel PG990 ale nie je tam ziaden rozdiel iba vo farbe a v 50g na hmotnosti) a retaz Sram PC971
Dobra kombinacia nie?
To PaliG: vdaka za info
To PaliG: vdaka za info
No sak ja viem o tej cene