-------------------------------------------------------
> vsetko co pisete je pekne a asi aj pravda, ale
> preco ju nehodnotite sposobom ze ju porovnate s
> rovnakou vydlou od konkurencie???!!! ako mozete na
> nu nadavat ze nema hento toto a co ja viem co
> este..jasne ze nema, je to lacny smejd...ide o to
> ci je za tu cenu lepsia ako ine v tej istej
> cene...ja ju mam na biku priamo z obchodu, mam ju
> mesiac, mam na nej asi 400km prevazne po horach,
> nohy su stale cierne a pruzi a zehli a
> nekope...jasne ze ked budu prachy pojde prec, ale
> zatial som spokojny...a basta
By ma zaujimalo ze kolko % zo zdvihu ti chodi... a to aby santurka zehlila to som este nevidel (jedine upravena)...
to ra: ano seci co si xcu kupit alebo maju marzocchu (alebo inu funkcnu vidlu) ktora je drahsia o 4litre od tvojej uzasnej santourky su obycajny snoby co sa vozia na bavoroch a bajkoch za 100tis a uz nemaju de love davat len ty chudacik co nevie pohnut ritou aby si zarobil tie 4 litre naviac kupil a testol ako chodia kvalitne vidly a drzal uz konecne usta a nemusel ***** do kazdeho co skritizuje (pravom) santurku...
-------------------------------------------------------
> no ja ju akurat mam som si kupil GT avalanche 1.0
> a tam je jedine neviem ci je to akurat zly typ
> alebo to tak ma byt ked razantnejsie zdvihnem
> predne koleso vidla vida nprijemny zvuk takzvany
> buch kov o kovinac prve dojmy na zaciatky staci
> casom kupit novu
Zeby kopala?
Cele to tu vypuklo uz tou "super" duro D .Vidla za 3k,nie je to elastomer,vyzera tuho,a zdialky sa trocha podoba na marzocchu
Suntour je len symapatickejsie RST,nic viac,akurat RST k nam nedovaza svoje drahsie kvazi "kvalitnejsie" vidlice,zatial co suntour ano.
A este ti ju znechutim:ta vidlica nema ziadne vlastne mazanie tak ak ches mozes chidit s olejnickov a mazat kazdych 5 minut lebo inak ti zapadne prachom a dalej ju nepohnes a to vravim zo skusenosti nie ze som to kdesi pocul.pocuj preco si nekups riadnu vidlu ako ROck Shox,marzocchi .......to tu budeme tie suntouri ospevovat naveky?inak lolkos nic si snich nerob su to odbornici!!!!!!!