co je podla vas lepsia vydla RST omega alebo SR suntour XCP 75 z lockoutom ? vyberam medz bikami trek 4400 a dema asty a neviem ze ktora je lapsia hovoria ze je moc tvrda ale zas som sa dopocul ze RST "no more as" nikdy viac je to tak ?
chcem vediet aky mate na to nazor?
Mozem poradit:)
Jeden kamarat ma Omegu, a rovna sa zhruba,no neviem comu, proste podla mna nepruzi dobre... dalo by sa povedat ze este horsie ako moja Gila AET
A druhy kamarat ma Axon, a to sa neda porovnat... to pruzenie, ta kvalita...
Jednoznacne tu AXON.
skús sa dohodnút na Axona
donedávna som mal RST 460, potom RST GILA T5 a bol som spokojný, kým som nevyskúšal Splice. Predpokladám že AXON bude dobrá volba
bol som v shope a pozeral som meridy su o 3000-4000SK menej mne sa pozdava mats sport 300disc alebo mats miami ale podla mna maju horsie vydlice .
na priklad co hovorite na vydlu merida M510 lockoutalebo na suntour XC 60 podla mna sa tieto 2 nedaju porovnat ani s XCP 75 a to nie este s AXONKOU a preto sa pitam ci je lepsia volba dema asty alebo merida mats 300disc alebo merida miami?
Podla mojho nazoru je dema dost predrazena na to aka je.Vybavu ma alivio a to co vravi mnoho ludi ze je tam kompletna sada-to je vraj akoze plus sa mne velmi nepozdava.Urcite staci alivio ale veci ako presmyk a pila by mohli byt aj vyssie.Beriem to z toho pohladu ze ked uz za nieco platis nejakych 18 tisic nech to zato stoji.A ramy su podla mna v tejto cenovej kategorii na rovnakej urovni.skus sa popozerat aj po inych znackach.Teraz je vsade plno akcii.
A este k tej vidle. Ja mam Suntour XCP 75LO priblizne 4 tyzdne,vyzim 88kg,prvych 150 km bola trosku tuhsia,ale teraz po priblizne 600km ide podla mna velmi dobre.Je ovela maksia akosi sa rozhybala a ked ju dobre namazes tak je to fajn.Jasne ze pokukujem po lepsej ale pokial sluzi tak ostanem verni
To je asi vsetko,prajem dobry nakup
Zdravim, s vidlou ti velmi neporadim lebo Suntour som este nejazdil ale mam Demu Asti rocnik 2004 a som velmi spokojny. Ked som ju kupoval v 2004 a porovnaval som s meridou mats 300, rozhodol som sa pre Demu hlavne pre
nizsiu hmotnost
ovela lepsi posed(moj subjektivny pocit)
perfektne sedadlo
kvalitnejsie rafky
proste mi viac sadla, teraz ma nabehane 3600km a nemozem sa stazovat(akurat som tam dal Rock Shox vidlicku;)
na zaciatok ti urcite staci. myslim ze bude lepsia ako rst alebo suntour xcp.
rockshox je overena a uspesna znacka a urcite maju kvalitnejsie technologie ako rst.
Rock Shox Judy TT je jedna zo základných vidlíc, kdežto Suntour XCP-75 Lo je slušná vidlica. A v neposlednom rade má ešte uzamykanie. Ja osobne sa prikláňam jednoznačne k Suntour-ke.
Záleží ktorú Axonku chceš. Vyzerá to tak, že chceš jazdiť pohodovejšie a tam ti stačí XCP- 75. Nekupuj Meridu, má podseknutú vidlu. Je to nervózny bike. Dema nemá sloping. Vychádza to na ten Trek.RS Judy TT je ozaj základná vidla oničom.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Jeden kamarat ma Omegu, a rovna sa zhruba,no neviem comu, proste podla mna nepruzi dobre... dalo by sa povedat ze este horsie ako moja Gila AET
A druhy kamarat ma Axon, a to sa neda porovnat... to pruzenie, ta kvalita...
Jednoznacne tu AXON.
donedávna som mal RST 460, potom RST GILA T5 a bol som spokojný, kým som nevyskúšal Splice. Predpokladám že AXON bude dobrá volba
na priklad co hovorite na vydlu merida M510 lockoutalebo na suntour XC 60 podla mna sa tieto 2 nedaju porovnat ani s XCP 75 a to nie este s AXONKOU a preto sa pitam ci je lepsia volba dema asty alebo merida mats 300disc alebo merida miami?
A este k tej vidle. Ja mam Suntour XCP 75LO priblizne 4 tyzdne,vyzim 88kg,prvych 150 km bola trosku tuhsia,ale teraz po priblizne 600km ide podla mna velmi dobre.Je ovela maksia akosi sa rozhybala a ked ju dobre namazes tak je to fajn.Jasne ze pokukujem po lepsej ale pokial sluzi tak ostanem verni
To je asi vsetko,prajem dobry nakup
nizsiu hmotnost
ovela lepsi posed(moj subjektivny pocit)
perfektne sedadlo
kvalitnejsie rafky
proste mi viac sadla, teraz ma nabehane 3600km a nemozem sa stazovat(akurat som tam dal Rock Shox vidlicku;)
rockshox je overena a uspesna znacka a urcite maju kvalitnejsie technologie ako rst.