Takźe Chceim si kupit Marzocchi DJ a mam na vyber viac moznosti .
Asi skorej tie DJ 2 nejaku , zvaste cenu aj schopnost ... Dakujem
(casom mozno pridam ak by som dostal (nasiel) ine ponuky)
ja by som sa tiez nebal,sam mam doma dirtjumperu,dokonca rok 2003...kupil som ju tento rok od bratranca,co ju kupoval novu v roku 2003...okrem skrabancov jej nie je vobec nic..a stale dostava naklad....
a tieto nove nikto nevie,roky od 07 po teraz neboli bohvieco a moc ludi tieto nove nejazdi,predsa,sú to +- "novinky" ..nie je este z coho moc robit zavery
tak ked nie si presvedceny o dobrom stave, tak spis s epom nejaku kupnopredajnu zmluvu...alebo sa len nejako dohodnete, ze co ked...ale myslim si, ze epo by nepredaval macku vo vreci
Ja by som bral tu 2005. Stará Talianská výroba je najlepšia. Do 2009 by som neriskoval. Od 2008 idú dole vodou.
Materiál sa po rokoch unavuje ? Možno hej ale nechápem prečo máš strach... Ja som zobral dnes 888 ročník 2005. Mám ju doma a max čo som mal zle boli zodraté vnútorné nohy. Niekto si kúpi MZ monster čo je ročník 2003 (Ak nie opravte ma) a nebojí sa.
OT: Je to pravda že marzocchi sa vracajú do talianska ?
Do Talianska sa nevracajú, ale hlásia že po 3 rokoch tragickej produkcie chcú vyrábať niečo konkurencieschopné
Ja by som zobral nejakú suntour duro fr20 100mm alebo duro 2011 s pevnou osou... Ušetriť 50-70e a mať niečo staré 5 rokov a bez záruky... Neviem neviem
Aha ... Ale tie nové modré,žlté atď 66 a 888 sú veľmi pekné .
K téme. 2mironfs: Tvoju vidlicu by som osobne asi nezobral. Je používaná od 2009 a ty si už druhý majiteľ? Nechápem prečo ju potom predával ?
2PatrikL: Bál by som sa isť do santouriek. No možno budeš mať záruku lenže nereklamujú ti všetko.
Napr. tú DJ miro môže predávať lebo má nejakú vadu čo ti nereklamujú tak to je naprd. Vadu nemusí mať ale je zvýšená pravdepodobnosť že jej niečo bude pretože ak s ňou bol spokojný tak ju prečo predával ? A zober 20 mm os obyčajná je nahovno ..
Aha ... Ale tie nové modré,žlté atď 66 a 888 sú veľmi pekné .
K téme. 2mironfs: Tvoju vidlicu by som osobne asi nezobral. Je používaná od 2009 a ty si už druhý majiteľ? Nechápem prečo ju potom predával ?
2PatrikL: Bál by som sa isť do santouriek. No možno budeš mať záruku lenže nereklamujú ti všetko.
Napr. tú DJ miro môže predávať lebo má nejakú vadu čo ti nereklamujú tak to je naprd. Vadu nemusí mať ale je zvýšená pravdepodobnosť že jej niečo bude pretože ak s ňou bol spokojný tak ju prečo predával ? A zober 20 mm os obyčajná je nahovno ..
ty si mudry ako moja babka... suntour ti ponuka zaruku na tie iste casti vidlice ako aj ine znacky... a necuduj sa ze ked si dod*bes vidlicu vlastnou vinou, ze ti to nereklamuju... Suntouru mam druhu, zatial 100% spokojnost a keby som mal kupit nieco v takej kvalite u MZ, tak zaplati 2x tolko...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
(aj by som ju hned bral len ten rok ma strasi (2005)
teda okrem ceny
a tieto nove nikto nevie,roky od 07 po teraz neboli bohvieco a moc ludi tieto nove nejazdi,predsa,sú to +- "novinky" ..nie je este z coho moc robit zavery
ci ?
Materiál sa po rokoch unavuje ? Možno hej ale nechápem prečo máš strach... Ja som zobral dnes 888 ročník 2005. Mám ju doma a max čo som mal zle boli zodraté vnútorné nohy. Niekto si kúpi MZ monster čo je ročník 2003 (Ak nie opravte ma) a nebojí sa.
OT: Je to pravda že marzocchi sa vracajú do talianska ?
Ja by som zobral nejakú suntour duro fr20 100mm alebo duro 2011 s pevnou osou... Ušetriť 50-70e a mať niečo staré 5 rokov a bez záruky... Neviem neviem
ty si mudry ako moja babka... suntour ti ponuka zaruku na tie iste casti vidlice ako aj ine znacky... a necuduj sa ze ked si dod*bes vidlicu vlastnou vinou, ze ti to nereklamuju... Suntouru mam druhu, zatial 100% spokojnost a keby som mal kupit nieco v takej kvalite u MZ, tak zaplati 2x tolko...