Som v ramci skupiny povedal ze mozno by som vzal e enduro/am s vyssim zdvihom. Baterku preto aby na mna nemuseli cakat na kopcoch.
Ze v ziadnom pripade, radsej pockaju tak som donakupoval, mam to zakazane
Nikto z ebikerov tu nemá záujem sa s niekým pretekať. Ak si potrebujete niečo dokazovať, tak veselo bez nás …
Zdá sa že je to hromadná diagnôza biošov niečo riešiť voči ebikerom. My vás berieme takých akí ste aj s vašimi chybami, nam vôbec nevadí keď nás obehnete …
Dnes som prešiel kopec km a je jedno koľko to bolo … zaklad je že je pohoda. Stretol som veľa zdatných samokrútičov a je to fajn že staré tradície niekto udržuje. S motorom je to ale iný level. Tá možnosť že môžeš na to dupnúť kedy sa ti zachce je fantastická. Je to ten istý pocit ako keď máš na účte kopec peňazí a sám sa rozhodneš či si niečo kúpiš alebo sa uskromníš. Proste máš dostatočnú rezervu
Bolo tu spomenuté výhody elektrobikov že strmsi kopec budú rýchlejšie, čo môže byť pravda. No keď som išiel na horaku bez elektromotora na Veľkú Raču dokázal som sa držať asi 200m pred elektrobajkermi nakoniec ma predbehli, ale čo je podstatné museli si dávať prestávku aj oni.
Čo som bol veľmi prekvapený myslel som si že to s elektromotorom dajú na jeden záťah ako nič.
A ďalšia vec čo ma prekvapila ako sa jeden z ich partie pri mne zastavil a úplne nadšene povedal "no dnes už máme za sebou 84km"
Za celý výstup som si musel dať 4 prestávky, moja kondícia je lepší priemer oproti bežným ľuďom, ale určite nie oproti športovcom alebo takým ktorí pravidelne trénujú, ti by boli schopný to dať aj bez prestávky.
A comu nerozumies? Isli na Eco, tak si im stihal.
Na turbe by sli 25kmh.
Nikto z ebikerov tu nemá záujem sa s niekým pretekať. Ak si potrebujete niečo dokazovať, tak veselo bez nás …
Zdá sa že je to hromadná diagnôza biošov niečo riešiť voči ebikerom. My vás berieme takých akí ste aj s vašimi chybami, nam vôbec nevadí keď nás obehnete …
Nikto z e-bikerov ... My vas berieme - to popiera Gausov zakon rozlozenia k*k*tizmu v komunitach. Biking lubovolneho druhu, pokial vylucime sportove sutaze a pripravu na ne by mal byt o zabave, zazitkoch a nie dokazovani niekomu nieco. Skusme na to nezabudat.
Napr. to ze mozem chodit na vyjazdy do lesa a do kopov aj spolu so zenou, ktora by to bez ebiku nedala.
to je akože ten fun factor ktorý tu vy avivážnici točíte ? Jedine ak je tam nejaký výsledný “vrchol”
Ja si idem inak zajazdiť radšej sám - do lesov, alebo na žiletke - watty, pot, alebo aj na pohodu, fotky ….a hlavne vo výsledku vždy vyčistená hlava
No a ebiker si nielen vyčistí hlavu ale si aj rozveselí mysel. Človek má tendenciu časom tie zlé myšlienky zabudnúť a spomína na tie veselé.
Skôr si človek spomenie na pohodový cyklo vylet do Álp, ako na to ako sa krásne zapotil do kopca a ako to natrel ebikerovi
A ešte jedna mudrosť: Človek by mal mať veľa veselých zážitkov počas života lebo na starosť bude mať na čo spomínať a stale z nich bude čerpať energiu.
to je akože ten fun factor ktorý tu vy avivážnici točíte ? Jedine ak je tam nejaký výsledný “vrchol”
Ja si idem inak zajazdiť radšej sám - do lesov, alebo na žiletke - watty, pot, alebo aj na pohodu, fotky ….a hlavne vo výsledku vždy vyčistená hlava
Myslim si, ze je klucove si uvedomit ze najazdim proti niekomu, jazdim za seba, pre svoje uspokojenie. Je to narocna myslienka?
Ohľadom tej otázky o 84km...celkom sranda pre mňa..lebo...nasiel som jednu fotku...je urobená v polke môjho jedného výjazdu,chcel som vedieť koľko je z domu na Folkmarskú skalu...asi z nej vyčítate aj súradnice.Ale inak idem aj 90-130km
Sú takí čo robia aj dlhšie ale aj kratšie výjazdy. Určite sa zhodneme, že priemer budú tie kratšie.
Ako Pišta písal nie každý má chuť a potrebu ísť ďaleko a rýchlo a nebodaj pretekať sa s niekym.
Každý človek to môže mať nastavené inak.
a kedže si aj s VTV najaktívnejší v téme hejteri tak ste dve najhádavejšie ovocia na pulte a tvoja nejaká pohoda z užívania si niečoho je len planý poplach
ešte raz, toto je téma o hádaní - hejteri - a ty s marcelusspp si v nej najaktívnejší, každý sa háda aj ja ale vy dvaja sa hádate najviac kedže ste najaktívnejší v téme hejteri, pochopil ? a čím viac tu budeš reagovať tým viac sa tvoja hádacia štatistika zhorší
tak ja zase nejdem von na bicykli s tým že dnes chcem prejsť toľko a toľko km... chcem ísť na konkrétne miesto-pozriem koľko je to (nemusím riešiť či mi tam vydrží baterka ?) a idem... Doma potom pozriem či to bolo ozaj toľko ale ak tam idem druhý,tretí ,10-ty krát tak ma už kilometre nezaujímajú lebo už viem z hlavy že je to cca toľko a toľko
Ja mám 630Wh bateriu a ešte som neriešil dojazd. Ked dôjde tak dôjde, 80-90km s ňou urobím. Tí čo majú 700Wh a viac to neriešia už vonkoncom pri bežnom výjazde. To sa rieši pri vyjazdoch ozaj dlhých alebo vela nastúpaných metroch.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ze v ziadnom pripade, radsej pockaju
Dnes som prešiel kopec km a je jedno koľko to bolo … zaklad je že je pohoda. Stretol som veľa zdatných samokrútičov a je to fajn že staré tradície niekto udržuje. S motorom je to ale iný level. Tá možnosť že môžeš na to dupnúť kedy sa ti zachce je fantastická. Je to ten istý pocit ako keď máš na účte kopec peňazí a sám sa rozhodneš či si niečo kúpiš alebo sa uskromníš. Proste máš dostatočnú rezervu
Čo som bol veľmi prekvapený myslel som si že to s elektromotorom dajú na jeden záťah ako nič.
A ďalšia vec čo ma prekvapila ako sa jeden z ich partie pri mne zastavil a úplne nadšene povedal "no dnes už máme za sebou 84km"
Za celý výstup som si musel dať 4 prestávky, moja kondícia je lepší priemer oproti bežným ľuďom, ale určite nie oproti športovcom alebo takým ktorí pravidelne trénujú, ti by boli schopný to dať aj bez prestávky.
A comu nerozumies? Isli na Eco, tak si im stihal.
Na turbe by sli 25kmh.
Nikto z e-bikerov ... My vas berieme - to popiera Gausov zakon rozlozenia k*k*tizmu v komunitach. Biking lubovolneho druhu, pokial vylucime sportove sutaze a pripravu na ne by mal byt o zabave, zazitkoch a nie dokazovani niekomu nieco. Skusme na to nezabudat.
Skôr si človek spomenie na pohodový cyklo vylet do Álp, ako na to ako sa krásne zapotil do kopca a ako to natrel ebikerovi
A ešte jedna mudrosť: Človek by mal mať veľa veselých zážitkov počas života lebo na starosť bude mať na čo spomínať a stale z nich bude čerpať energiu.
Myslim si, ze je klucove si uvedomit ze najazdim proti niekomu, jazdim za seba, pre svoje uspokojenie. Je to narocna myslienka?
Ako Pišta písal nie každý má chuť a potrebu ísť ďaleko a rýchlo a nebodaj pretekať sa s niekym.
Každý človek to môže mať nastavené inak.
A ked už spomínaš to hádanie, tak mi ukáž tému do ktorej si ty prispel a nehádal si sa.
Pre ilustraciu https://www.mtbiker.sk/forum/post1973497.html#p1973497