Mne nevadí ebajk, možno si aj jeden raz kúpim, mne vadí stavanie sa niektorích ebajkerov do pozície ako pekne opísal cokupit a popieranie faktov ako napr. joe vyššie
A jeden príklad - po vystúpaní na kopec sa pristaví pri mne ebajker, odzravím mu a on mi spontánne začne vysvetľovať bez akéhokoľvek podnetu,
že on má síce ebajk ale je to vlastne to isté ako ja keď zvolím ľahší prevod, tak som sa ho opýtal ci mu naozaj yebe
a nie je jediný, viď aj argumentácie v tomto vlákne
Toto je čisté zúfalstvo čo predvádzaš. Ja som nikdy takého imaginárneho ebajkera nestretol, ako to uvádzate, čo sa vám vysmieva, vysvetľuje, predbieha vás etc.
Aké fakty ja popieramm??? Pls odpovedz mi. Ty si spomenul, že sa nedá plachtiť proti vetru. Keď som ťa upozornil že dá, tak splietaš plachtenie v lese do kopca. Veď mi odpovedz na čo som sa pýtal. 4 jednoduché otázky, žiadne popieranie faktov. Podľa mňa 200 W na ebajku je to isté, ako 200 W na ebajku.
Podľa mňa ak sa ebajker vyvezie s prípomocou motora do kopca, vyvinie oveľa väčšie úsilie, ako biobiker na lanovke. Kde je tu pls popieranie faktov???
No neviem kto čo berie. Veď slušne odpovedz aké fakty popieram a keď ti to mám zjednodušiť, aspoň odpovedz aký je rozdiel medzi 200W na ebajku a 200W na biobikeu. To je asi najjednoduchšia otázka čo som položil.
A mám ďaleko do polnoci
Zial som zda sa nezvolil dostatocne zrozumitelny nazov temy a cast ludi asi nadobudla dojem, ze ide o vaznu temu zameranu na pranierovanie e-bajkerov. Ospravedlnujem sa, to naozaj nebolo mojim cielom. Temu som premenoval. Teraz uz bude snad kazdemu jasne, ze toto nie je tema urcena na dotahovanie sa, ale len na vyventilovanie bio/analogovych jedincov frustrovanych z elektrikarov, aby nehejtovali kade-tade po fore. Tu je proste dovolena rypacka a vtipne glosovanie elektrikarov, ale urcite tu nema byt utocenie a nenavistne prejavy. Proste nieco ako vtipkar na ucet elektrikarov. Berte si priklad z Bajkonurovho prispevku. A dobra rada pre tych elektrikarov, ktori sa z nejakeho dovodu citia touto temou dotknuti - hodte temu do kosa a neprispievajte sem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
analog: som tiez uz zaregistroval, pekny hlod, ale na biobajk nema
https://www.mtbiker.sk/forum/post1311550.html#p1311550
som rád že moje si zatial užívaju boby, lopáre, bike, skejt ,tatrovku a fotbalku. aj ked fony už ich riadne nalamuju
Vsak toto, pritom maju dnesne deti tolko moznosti kvalitnejsieho travenia volneho casu.
Tvoje modlitby boli vyslyšané
na vysvetlenie - povodne to bolo v uplne inej teme, "Slovnik bike vyrazov", v roku 2017
https://www.mtbiker.sk/forum/post1311550.html#p1311550
E-diot, nie biobike
epotrikári.. to je nejaký Ďalší samochod?
nie, na TdF je povolený štart iba biožiletkám
https://www.bike-forum.cz/forum/e-biker-x-biobiker
https://www.instagram.com/female_biobiker/
A jeden príklad - po vystúpaní na kopec sa pristaví pri mne ebajker, odzravím mu a on mi spontánne začne vysvetľovať bez akéhokoľvek podnetu,
že on má síce ebajk ale je to vlastne to isté ako ja keď zvolím ľahší prevod, tak som sa ho opýtal ci mu naozaj yebe
a nie je jediný, viď aj argumentácie v tomto vlákne
Toto je čisté zúfalstvo čo predvádzaš. Ja som nikdy takého imaginárneho ebajkera nestretol, ako to uvádzate, čo sa vám vysmieva, vysvetľuje, predbieha vás etc.
Aké fakty ja popieramm??? Pls odpovedz mi. Ty si spomenul, že sa nedá plachtiť proti vetru. Keď som ťa upozornil že dá, tak splietaš plachtenie v lese do kopca. Veď mi odpovedz na čo som sa pýtal. 4 jednoduché otázky, žiadne popieranie faktov. Podľa mňa 200 W na ebajku je to isté, ako 200 W na ebajku.
Podľa mňa ak sa ebajker vyvezie s prípomocou motora do kopca, vyvinie oveľa väčšie úsilie, ako biobiker na lanovke. Kde je tu pls popieranie faktov???
A mám ďaleko do polnoci
Pridam jednu klasiku na odlahcenie aj ja.
Tak to aby som po rokoch oprasil BF konto! 🤔