Ked porovnam moj tohtorocny naj vyjazd tak nevidim ziaden rozdiel.s Ivanom. Same cisla ktorym nerozumiem:) JoKo dobre vies ze pocit zdolaneho
kopca e-,bike nikdy nenahradi.
Tiez ked.manzelka.dojde po e-bike vyjazde za mojou mamou a svokrou ci kamaratkami zacne.im tam hovorit aka je vycerpana ze zdolala neuveritelnych 60km a 1000vyskovych a jej to vsetko zeru obdivuju ju za super vykon este mi hovoria co som bol na klasike aby som ju tolko nezatazoval ze na take vykony nieje stavana. Mam tam zacat plieskat watty na kg co som dal?aj tak to nepochopia.
Ludia co zvacsa hovoria ako si dali do tela na e-biku nikdy nezazili 3000vysok krce v nohach, boj v hlave ze to musim dat. Tak jasne ze to nemaju ako porovnat ,citia sa unaveny kedze ziadnu kondíciu predtym nemali tak si myslia ze sa nadreli ako kone. ja im to neberem ale radsej si zajazdim na ebiku s niekym 120kg s cigaretou v ustach ked si mame co povedat ako niekto kto ma bude nahanat lebo ma slabu priemerku.
IVANko GEROJKO kedy budo odpoveď na moju ponuku
REÁLNU
v zime na bajku najazdím mam iné (zimné) aktivity o ktorých pravdepodobne ani netušíš
tak ďalšie ponúka
Hrebienok Terinka Baranie fľaška Brnčálka Biela voda
(žiletku si neber CGčka ÁNO)
double: 3000 nie je problem, ten zacina zvacsa po 4000
ivan: jazdit pri -1 nie je velky problem a jazdit to 11h pri 120w je len o tom ci ta to bavi alebo nie. Mna teda urcite nie. A slapat to priemernou kadenciou 64, to uz vobec
ved to je ten najväčší problém - aby ta makať bavilo, za každého počasia, pri hocakej kadencii, wattoch, ... ked je menej wattov neznamená že nemakáš - záleží ako dlho to trvá, v akom počasí, šiel by som 11 hodín aj 300 W ale tolko tak dlho neudržím, maximálne 20 minút, ty 300 W udržíš 11 hodín ? alebo aspoň 20 minút ? tak krátko tolko vela wattov ta už baví, vyzerá ale že ťa skôr baví ešte menej wattov ešte kratšiu dobu ale hlavne pri tom musiš rýchlo točit nohami, podľa teba kadencia je zrejme výkon, a ešte by som ta chcel vidieť ísť 11 hodín pri kadencii 90, úplne jedno pri kolkých wattoch tam čo bola malá kadencia som šiel posledných 5 hodín po rovine v mraze, snežení priemerkou 13 km/h v SV protivetre s nárazmi do 72 km/h (z Moldavy nad Bodvou 65 kilometrov Košickou kotlinou na SV), som bol rád že vôbec postupujem dopredu a nejaká kadencia bolo to posledné co som mal na mysli, keby mi niekto vtedy ponúkol e-bike možno aj podlahnem pokušeniu
ja len tak ohľadom tých nastúpaných metrov čo tu kadekto spomína... najradšej dupem do kopcov,z kopca ma to ani nebaví ,treba dávať pozor na srnky atd. ale absolútne ma netankuje ani to nepozerám koľko metrov som nastúpal ...
Ivan ak si sa nahodou stale nedozvedel ten dojazd ebiku. Po vybiti baterky to ma ten isty dojazd ako klasicky bike. Rozdiel bude iba v rychlosti kto kolko dokaze tahat, v kopcoch to pojde pomalsie ale dolu kopcom ti vaha dost pomaha, po rovine na asfalte aj ja bez kondicky dam 30 - 32 km/hod s vypnutou asistenciou lebo nad 25 km/hod ta brzdi motor. Vysledok je taky, ze na ebiku prejdes tolko isto kolko na klasike. Otazny je iba cas a kolko budes vyuzivat baterku (ja ju vyuzivam len pri stupaniach ktore mi uz robia problem aby som sa nenadrel) a ked Slovensko nieje iba rovna doska tak plati, ze kde je stupanie, tam musi byt aj klesanie.
Otazne je ci je taka ciklistika kde sa rozbijes na handry zabava, Saganovi a jeho kolegom rozumiem, robia to pre peniaze, ale zadarmo by som to urcite nerobil. Vlastne kecam, odkedy mam ebike aj s peniazmi by som ta poslal niekam lebo uz viem, ze sa da vyjazd aj uzivat.
ja len tak ohľadom tých nastúpaných metrov čo tu kadekto spomína... najradšej dupem do kopcov,z kopca ma to ani nebaví ,treba dávať pozor na srnky atd. ale absolútne ma netankuje ani to nepozerám koľko metrov som nastúpal ...
Záleží, kde, na čom a čo zjazduješ. Ak je to terén v lese, tak ten zjazd nemusí byť zábavný. Ale na asfalte je rezanie zákrut, dosahovanie maximálok na rovných rampách v zjazde a k tomu výhľady, veľmi pekná odmena za tú námahu to sedlo vyšliapať. Mňa hore kopcom vždy ťahá tá odmena, že to budem aj zjazdovať.
Ivan napísal: "tam čo bola malá kadencia som šiel posledných 5 hodín po rovine v mraze, snežení priemerkou 13 km/h v SV protivetre s nárazmi do 72 km/h (z Moldavy nad Bodvou 65 kilometrov Košickou kotlinou na SV), som bol rád že vôbec postupujem dopredu"
Ak ty toto považuješ za super výkon ba hrdinský tak sa velmi mýliš. Si určite zdatný tak, aby mohol z pred. počasia predpokladať čo ťa čaká. Ak to prišlo neočakávane tak rozum káže skončiť-vlak, odvoz a pod. Hazardovať nielen zo svojim životom, zranením ale aj iných účastníkov premávky je ako vybrať sa na túru do hôr v takom počasí.
Ale kto si neváži svoj život tak si neváži ani život iných.
Niekedy to vyzerá že táto téma sú ako plané reči v krčme pred záverečnou. Čo keby ste sa trochu odosobnili a prijali tie naše ebiky ako výzvu. Po rovine nás predbehnete, skúšajte to aj do kopca ... vždy je tu priestor na zlepšenie Watty, km, prevýšenia, hmotnosť pedálov ... príliš veľa rozmýšľania ako ženská pred zrkadlom. Proste nabiť, sadnúť a jazdiť...to je pravý život moderného cyklistu.
Viete si predstaviť policajta čo neuznáva náboje a preferuje strieľanie za svoje??? Všade by chodil s lukom a šípmi, chválil sa koľko librový má luk, z čoho má šípy, aké používa hroty a aký ma dostrel ... presne ako o tu vždy spomínajú bioši o svojich výjazdoch.. Zatial čo poliš s pištolou - vyberie, zamieri a vystrelí. Sústredí sa len na účel, a sleduje presnosť. Poliš s lukom je síce zaujímavý, ale iba chvíľu, v bežnej praxi je nepoužitelný.
Preto ebikerov vnímam ako pravých cyklistov - taký vyvážený stred. Naviac ebike je ako poriadná ženská - ma aj cici aj rici, jej prevádzka je síce nákladná aj limitujúca, no jazda na nej je zážitok ktorý to celé kompenzuje ... a o tom to je páni. Jediná nevýhoda v manželstve je že keď žene dôjde kapacita, nieje ju tak ľahko vymeniť ako baterku na ebiku ...
No priznajte sa ktorí z vás sa tu ženili z pravej lásky a ktorí si zobrali ženu s ktorou práve spávali ???
Je zaujímavé, že 90% e-bikerov presedlalo na ebike z biobiku a teda vedia porovnať a poväčšine sa tejto debaty nezúčastňujú. Je zaujímavé, že 90% biobikerov na ebiku ešte nesedelo, ale majú toľko „skúseností“ a "rozhľadu", že hejtujú celý e-svet
A pre ivan....ďakuj bohu že si sa nenarodil v takých 60. - 70. tich rokoch. Vyfasoval by si nejakú Esku, Ukrajinu, Sobi 20 bez prevodníkov. Veď by si sa zbláznil, žiadne waty, žiadne appky, žiadne skeny a grafy!!! Iba čistá radosť z bicyklovania. Ale to by nebavilo však? Keby si si nemal s kým porovnávať pipíka
Je zaujímavé, že 90% e-bikerov presedlalo na ebike z biobiku a teda vedia porovnať a poväčšine sa tejto debaty nezúčastňujú. Je zaujímavé, že 90% biobikerov na ebiku ešte nesedelo, ale majú toľko „skúseností“ a "rozhľadu", že hejtujú celý e-svet
tieto čísla máš odkiaľ , pýtal si sa každého ztp-čkára ktorého stretneš ?
typujem že to máš z kávovej usadeniny “z turka” Ja zase tvrdím že 90% e-bikerov má taký čudný posed a techniku šlapania akoby predtým na skutočnom bicykli nesedelo
Mohol by si nám vysvetliť prečo by sa mal na to pýtať ZTP čkarov? A ty máš odkiaľ tie "tvoje" čísla,? Tipujem, že to bude niečo lepšie ako usadenia z turka.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Väčšina e-motorkárov a e-bikerov tvrdí, že si s pomocou motorčeka viac prasknú, ako bez motorčeka... Tak ako to je?
jednoducho, len si to myslia
JoKo dobre vies ze pocit zdolaneho
kopca e-,bike nikdy nenahradi.
Tiez ked.manzelka.dojde po e-bike vyjazde za mojou mamou a svokrou ci kamaratkami zacne.im tam hovorit aka je vycerpana ze zdolala neuveritelnych 60km a 1000vyskovych a jej to vsetko zeru obdivuju ju za super vykon este mi hovoria co som bol na klasike aby som ju tolko nezatazoval ze na take vykony nieje stavana. Mam tam zacat plieskat watty na kg co som dal?aj tak to nepochopia.
Ludia co zvacsa hovoria ako si dali do tela na e-biku nikdy nezazili 3000vysok krce v nohach, boj v hlave ze to musim dat. Tak jasne ze to nemaju ako porovnat ,citia sa unaveny kedze ziadnu kondíciu predtym nemali tak si myslia ze sa nadreli ako kone. ja im to neberem ale radsej si zajazdim na ebiku s niekym 120kg s cigaretou v ustach ked si mame co povedat ako niekto kto ma bude nahanat lebo ma slabu priemerku.
REÁLNU
v zime na bajku najazdím mam iné (zimné) aktivity o ktorých pravdepodobne ani netušíš
tak ďalšie ponúka
Hrebienok Terinka Baranie fľaška Brnčálka Biela voda
(žiletku si neber CGčka ÁNO)
ivan: jazdit pri -1 nie je velky problem a jazdit to 11h pri 120w je len o tom ci ta to bavi alebo nie. Mna teda urcite nie. A slapat to priemernou kadenciou 64, to uz vobec
Otazne je ci je taka ciklistika kde sa rozbijes na handry zabava, Saganovi a jeho kolegom rozumiem, robia to pre peniaze, ale zadarmo by som to urcite nerobil. Vlastne kecam, odkedy mam ebike aj s peniazmi by som ta poslal niekam lebo uz viem, ze sa da vyjazd aj uzivat.
Záleží, kde, na čom a čo zjazduješ. Ak je to terén v lese, tak ten zjazd nemusí byť zábavný. Ale na asfalte je rezanie zákrut, dosahovanie maximálok na rovných rampách v zjazde a k tomu výhľady, veľmi pekná odmena za tú námahu to sedlo vyšliapať. Mňa hore kopcom vždy ťahá tá odmena, že to budem aj zjazdovať.
Ak ty toto považuješ za super výkon ba hrdinský tak sa velmi mýliš. Si určite zdatný tak, aby mohol z pred. počasia predpokladať čo ťa čaká. Ak to prišlo neočakávane tak rozum káže skončiť-vlak, odvoz a pod. Hazardovať nielen zo svojim životom, zranením ale aj iných účastníkov premávky je ako vybrať sa na túru do hôr v takom počasí.
Ale kto si neváži svoj život tak si neváži ani život iných.
internetový Chuck N
žiadna priama odpoveď ani na letnú ani na zimnú ponuku ???
Viete si predstaviť policajta čo neuznáva náboje a preferuje strieľanie za svoje???
Preto ebikerov vnímam ako pravých cyklistov - taký vyvážený stred. Naviac ebike je ako poriadná ženská - ma aj cici aj rici, jej prevádzka je síce nákladná aj limitujúca, no jazda na nej je zážitok ktorý to celé kompenzuje ...
No priznajte sa ktorí z vás sa tu ženili z pravej lásky a ktorí si zobrali ženu s ktorou práve spávali ???
tieto čísla máš odkiaľ , pýtal si sa každého ztp-čkára ktorého stretneš ?
typujem že to máš z kávovej usadeniny “z turka” Ja zase tvrdím že 90% e-bikerov má taký čudný posed a techniku šlapania akoby predtým na skutočnom bicykli nesedelo