ItoTy si asi srandista =)
Dal som ti tam odkaz na komplet data.
Ty napises, ze tam nie je celkova priemerka, ani celkove km, ze sa ti to nechce zratavat a pod.
JE TAM VSETKO. Len si to treba aj pozriet.Aby ta nahodou hladanie celkoveho casu, priemerky, km neunavilo, je to ten riadok nad popisom. (3-4 riadok od hora)
https://www.mtbiker.sk/forum/post2029058.html#p2029058Potom tu ziadas trasy Raca - BK, aby si si to ani nepozrel?
V tom odkaze mas dokonca aj tuto trasu, aj s vykonmi vo WATToch.
Mozete nam tu aj ostatni ukazat svoje vykony na Itovej trase Raca - BK
Na biobiku som to dal za nejakych 33-34 min. uz davnejsie. Na biobiku nemam Wattmeter.
Nemam co skryvat, nepotrebujem si tu vymyslat, mas tam realne podrobne data aj s trasami z E-biku a netvarim sa, ze E-bike je dokonaly.
Od kazdeho tu ziadas udaje a ty nam kedy ukazes tie svoje?
Ty mi tu napises ako je to lahke a ze na
ebiku to musis dat s priemerkou 25 kmh.
Nech sa paci. Na Cyprichovej 1 v Raci si pozicaj ebike, stiahni si tie moje gpx a mozes nam to ukazat.
Pre teba brnkacka s prstom v nose. Bez nabijania.
Neviem preco sa chvalis cudzimi vyjazdmi, ale Ixnayove trasy som si pozeral a inspiroval som sa niektorymi.
Nemusis sa rozculovat

Ok uz to vidim . Mas tam cas 19:48 a v rozpise 157W
vykon od motora a 235W svoj. Som si to musel najst, mohol si to sem napisat, namiesto dlheho zbytocneho textu. Ako napr. o tom, ze sa chvalim cudzimi vyjazdami a podobne nezmysly. Co a ako jazdim, si mozes kludne najst. Taky makac ako lxnay nie som ani
bajkom ani pilkou, ale to neznamena, ze jazdim okolo baraku iba

A ako som napisal, s ebajkom hentu trasu (tusim z Bukovej?) musis dat s priemerkou 25km/h ako nic. Raca - BK neviem, musel by som sa zamysliet, ale cas pod 20minut som dal kedysi. Na MTB fulle s malym batohom, nie
cestaku bez vsetkeho a vyzleceny :lo:l a nie od toho zaciatku co mas trasu, ale od 3 zajacov (ako konci kruhac), tato casovka sa zvykne jazdit odtial, je na to aj tema tu na fore.
Ale tusim som chcel, aby si dal rovnaku trasu aj na vypnutom motore, ale tak ked tam mas wattmeter, tak asi netreba. Blbe je, ze som zabudol, kvoli comu som to vlastne chcel

Inak som si nevsimol, ze by som to pozadoval od kazdeho, zase si vymyslas.