Nazdar
Ramon1 Takže k Salse Fargo Titanium, som nepatrne vyšší, a bral som L. Odkaz na podrobnú geo veľkostí nájdeš na tomto linku :
https://geometrygeeks.bike/bike/salsa-fargo-ti-2019/.
Salsu som bral z eshopu goldsprint.de od Alexa Ingendorfa, sídlo má v Berlíne. Už som s ním komunikoval predtým, je to max v pohode človek, zháňal mi napr. gripy keď neboli. Všetko prebehlo ok, aj keď sa v berlínskom depe prepravcu niekto pokúsil zospodu dostať do krabice a zobrať rám, spevnené dno ich nepustilo
… V čase kedy som ja zháňal rám, tak v rámci kontinentálnej Európy bol Alex jediný, kto ho mal skladom vo veľkosti L, a úplne super bolo, že bol ochotný kvôli mne rozbiť frameset a predať mi len
rám bez
vidlice , keďže ja som vidlicu Salsa Cutthroat Deluxe Carbon V2 už mal zo Salsy Timberjack Titanium, a tá bola prakticky totožná s vidlicou Firestarter 110, ktorá bola vtedy vo Fargo framesete. Ešte mi aj odpočítal cenu vidlice, prosto super človek. Už aktuálne nesledujem vývoj cien u Salsy, ale tam sa tie ceny framesetu držia viac menej na rovnakej úrovni okolo 3.000 €, čiže super deal sa bude ťažko hľadať, ja by som asi osobne zvolil radšej bike24, je to istota.
Prajem teda uspešný nákup a hlavne PEVNÉ ZDRAVIE !!!