Veru, ta prezuvava lukozrava haved nici zubami lucnu vegetaciu skoro ako lesaci pilami a LKT-ckami lesy.

Ale na diviaky tieto lukozrave potvory nemaju - diviaky dokazu spravit z peknej luky tankodrom...
Inak na dalsom mieste sa to paslo rovno na znacke a zaregistrovalo nas to az ked sme sa priblizili asi na 10-15 metrov a to brzdiace bajky s kotucmi teda robia dostatocny hluk... Ale najlepsie je, ze som stratil fotak a zistil som to az ked som chcel spravit tu foto co som sem zavesil, takze som sa musel vracat asi 1 km spät na miesto, kde som naposledy fotil, tam som fotak nasiel, potom som sa vratil a spravil tu foto. Takze musim tym potvoram vlastne podakovat, inak by som si zabajkoval o dost viac kedze by som zistil neskor, ze mi ten fotak chyba.

A pozor na zlodejske fotakozrave stromy.

Ja som ten fotak vlastne nestratil, ukradol mi ho strom! Zachytil mi totiz svojim konarikom popruh z fotaku co sa prevlieka na ruku a vytiahol ho z puzdra. Esteze ho nestihol zozrat kym som sa vratil - fotak tam visel na konari v urovni riadidiel akoby na mna cakal, ale uz sa triasol strachom v domneni, ze skonci ako olovrant.