Kategórie
Bike-tech---
http://mtbs.cz/clanek/syncros-meni-majitele-stava-se-jim-scott/kategorie/tech-news
posledný komentár: 10. 12. 2025 o 21:27
-13% CTM RUBY 27.5 dámsky elektrobicykel, biela perleť/purpurová
1 399 €
-13%
MOC 2 299 €
-31% Rock Machine Torrent e30-29 Easy Entry elektrobicykel, biela
1 649 €
-31%
MOC 2 399 €
Novinka CTM WIRE GX Xpert 29 elektrobicykel, matná kovová čierna/lesklá čierna
2 599 €
MOC 2 799 €
-34% GHOST E-Teru Advanced 27.5 elektrobicykel, sivá/zlatá
2 699,90 €
-34%
MOC 4 099 €
Výpredaj -16% Haibike AllTrack 6 27.5 elektrobicykel, papaya/titan gloss
2 099 €
-16%
MOC 3 599 €
-14% Rock Machine Torrent INT e70-29B dámsky elektrobicykel, strieborná/čierna/mint
od 2 999 €
-14%
MOC 3 549 €
Novinka CTM RUBY GX 29 dámsky elektrobicykel, matná čierna/lesklá staroružová
od 1 899 €
MOC 2 199 €
Novinka CTM RUBY GX PRO 29 dámsky elektrobicykel, staroružová perleť
od 1 998 €
MOC 2 399 €
Novinka -8% CTM RUBY GX PRO 29 dámsky elektrobicykel, matná zlatosivá/sivá
2 199 €
-8%
MOC 2 399 €
Novinka -10% Kellys Tayen R50 27.5 dámsky elektrobicykel, magic pink
2 799 €
-10%
MOC 3 099 €
Novinka -17% Haibike Alltrack 11 ABS 29 elektrobicykel, blue/titan/yellow glossy
3 999 €
-17%
MOC 4 799 €
A co je lepsie .. mat to uplne ciste, alebo take, ako popisujes ?
Inak si nerob iluzie, ze ide menej bordelu, striekajuce blato ide na nohy aj spredu. Znicil som tak raz gufero na vdlici. Zozadu je to sice lepsie, ale .. aj tak
Ináč Jaiub ten blatníček si isto zožeň, lebo mne osobne to blato tam moc nejde, lebo ho mám, ale ako hovorím ja sa blatu čo najviac vyhýbam, ale jazdím naplno jeseň ,zima, jar..takže blato je môj nezvaný kamarát - neznášam ho,ale nevyhnem sa mu. Na tej FOXE na tej fotke ten blatník nie je..a omnoho väčší problém ako vidíš je blato na nohách..ale dnes už ho tam asi ten kamoš má..to sme boli na výlete v nedeľu..Naozaj to moc pomôže..nie jazdcovi , ale vidle
https://www.mtb-news.de/news/vorgestellt-sqlab-performance-line-xc-infos-preise/
ideme traja lesom, trailom... proste v MK... prvy typek zabrzdi, zastavi ako keby dostal srdcovy infarkt....a zosadne pred blatom/kaluzou, cudujem sa co sa deje.... dvaja ideme cez to dalej hlava nehlava, obehneme kamosa a kricime nanho ze co robi.... on obchadza kaluz velkosti bajkalskeho jazera lesom velkou obklukou.... a odpoveda nam: ,,Mna tatko zabije ked pridem domov spinavy od blata´´ ..... aj toto moze byt dovod na obchadzanie blata
zadok nie je hore, ak ho das do vodovahy, sedis "akoby" v malom lavoriku, prave to ta vyborne fixuje. Podobne to bolo aj na Selle Italia, tiez nie je 100% rovne, SQLAB ma ten priehyb o par mm vacsi.
BTW sedlo je vyborne, naozaj ale treba trafit presne sirku zadku. Mne chyba len diera, lebo v tom lavoriku sa mi zbiera pot a lockam si v nom celu jazdu...
Az do prveho neobideneho blata a prvej neobidenej kaluze.
EDIT: Ale pojme sa bavit o kaluziach, blatnikoch a prani niekde inde