double napísal:
Celkom sa divím že to takého Blahu už tolke roky každy den zo dva dlhosiahle monology vypustit stále baví a ludia mu to tam lajkuju a čítajú ako besní


nedivil by som sa keby ti "lajkujuci" boli z velkej casti brigadnici ktori sa staraju o desiatky fake profilov...

https://en.wikipedia.org/wiki/Russian_web_brigades
23.02.2022 - 15:36:44
00
double Tak urcite! Karbon, Kashima, dovolenky v Alpach, ale so srdieckom na lavom mieste! :)


Naposledy upravil MageZ dňa 23.02.2022 - 15:39:32, celkovo upravené 1 krát.

23.02.2022 - 15:39:00
416
budúci týždeň bude mať Hamran dosť zásadnú tlačovú konferenciu,no som zvedavý:

Policajný prezident Štefan Hamran vyhlásil, že na Slovensku prebieha „intenzívny boj o charakter štátu“ a vyšetrovatelia NAKA Ján Čurilla a ostatní v tomto boji hrajú kľúčovú rolu. „To je hlavný dôvod, prečo je ich práca spochybňovaná a prečo sú kriminalizovaní, zo strany niektorých politikov sústavne zastrašovaní.“

Hamran povedal, že naozaj existujú podozrenia o zločineckej skupine zloženej z policajtov, aj takej, ktorá pôsobila na policajnom prezídiu za vlád Roberta Fica.
„Je tu podozrenie, že na čele takej organizovanej skupiny stál bývalý policajný prezident, nominant Roberta Fica,“ povedal Hamran. Policajný prezident je v karanténe, čaká na výsledok PCR testu.

Povedal, že budúci týždeň zvolajú tlačovú konferenciu, „aby sme uviedli veci na pravú mieru a vyvrátili všetky dezinformácie a nezmysly“. „Vysvetlíme si aj to, prečo tu prebieha boj medzi orgánmi, ktoré presadzujú trestné právo. Za normálnych okolností by tieto orgány mali ťahať za jeden povraz. Povieme si, kto tu sleduje záujmy politikov a oligarchov,“ dodal.
23.02.2022 - 15:39:09
00
double napísal:
Celkom sa divím že to takého Blahu už tolke roky každy den zo dva dlhosiahle monology vypustit stále baví a ludia mu to tam lajkuju a čítajú ako besní aj ked v ich životoch sa nič nezmení teda možno ešte k horšiemu ale radi si vypočuju svoju pravdu ale je to take isto ako čitatelia sme a dennikn.:)


Kokos, stále lepšie. Ako ja si teda extra ilúzie o žiadnej zo „strán sporu“ nerobím, ale dať rovnítko medzi Blaha fanklub a čitateľov SME/Denník N ako celok, to je teda inak silná káva :tmi:

Ja osobne mám s tou jeho pravdou problém, keďže sa dokáže meniť na úrovní dni, občas aj hodín. Ako odmenu za kvantá statusov a minimum reálnej práce v NR SR by som akurát dotyčnému „vedcovi“ doprial, aby sa pred nepríčetný dav ktorý s Duce opičkami burcuje dnes dostala jeho pseudotolerantná verzia +- 2012-2015 - a tú škodoradosť sa ani nesnažím popierať ...

Prílohy:

dj.png
dj.png 903.77 KiB thumb_up0thumb_down

23.02.2022 - 16:07:50
011
toto od Teba nebolo fer. poukazat na to ze si Pan Blaha serie do ust... ale v USA biju afroamericanov!!!!111!!1!!!!1!!!!!
23.02.2022 - 16:27:55
02
www.rouming.cz
23.02.2022 - 17:07:49
012
TOME napísal:
Prepáč, ale to sú také bludy čo tu píšeš, že sa nedá na to ani reagovať.. Chceš povedať že len pár km od nás smerom na západ, tam kde sa "nebudovali krajšie zajtrajšky" sa nič nepostavilo, žiadne vodné elektrárne, ľudia nemajú kde bývať, samá zášť a nevraživosť[?
Po vojne sme mali rovnakú štartovaciu čiaru, dokonca bola CSR ekonomika niekoľko rokov po vojne výkonnejšia, ako v Rakúsku, či v spustošenom Nemecku.
S nástupom socializmu prišla len stagnácia a úpadok. To čo tu máme teraz sú už len následky z ktorých sa budeme vyhrabávať ešte veľmi dlho..

Pre ilustráciu:


takže je nám vlastne dobre. Priznávate ,že Smer ,HZDS a SDKU robilo teda dobrú robotu. Sme stastnejší, mame nové dialnice, nové vyborne vybavené nemocnice, fungujuce skolstvo. POdla HDP teda sveta žiť na tomto Slovensku. Takže vlastne za tento stav sa štrnagalo klučmi. Tak potom som nič nepovedal a ospravedlnujem sa.
Zase ste to prekrútili, že idem obhajovat socializmu ale čouž. Ja len hovorím,že niektoré veci sa robili dobre žial tie sme si so sebou nezobrali. Kapitalizmus je tak dobrý u nás že podla najnovšieho prieskumu, 55% ludí verí tomu že Putin je dobrý prezident a konflikt medzi Ruskom a Ukrajinou je dielom západu. Takže síce hmotne sme bohatí teda pokial sa nebudú zvyšovať uroky po 20 rokoch ale duševne to vidím teda že sme sa nikam neposunuli a nalada v spoločnosti dost vrie.
23.02.2022 - 17:28:07
03
samozrejme plati, ze nebyt napr. 12 rokov rozkradaciek SMERu mohli sme sa tu mat este lepsie. Lenze prave vela ludi je na Slovensku neschopnych kriticky mysliet a zeru bludy napr. takemu idiotovi akym je L. Blaha. Ten prevracia kabaty podla toho, z akeho polarizujuceho nazoru moze vytlct ake politicke body.

V normalnej spolocnosti by on ani jeho sef urcite nesedeli v NRSR.
23.02.2022 - 17:47:44
01
Vojna na Ukrajine je teraz hlavna tema.
Ale davam link na analyzu a prognozu vyvoja politiky na Slovensku.
Za mna vyborne video hlavne druha cast o prognoze do buducna.
Ma to sice 40 minut, ale oplati sa to pozriet, nie je to zamknute.

Zostava len dufat, ze sa tie katastroficke scenare uplne nenaplnia.

https://dennikn.sk/2732286/sociolog-vasecka-volebne-cisla-sa-mozu-tak-zatriast-ze-si-to-ani-nevieme-predstavit-video/?ref=tit1

Prílohy:

vnutorna_politika.jpg
vnutorna_politika.jpg 73.62 KiB thumb_up0thumb_down

23.02.2022 - 17:50:03
01
double napísal:
takže je nám vlastne dobre. Priznávate ,že Smer ,HZDS a SDKU robilo teda dobrú robotu. Sme stastnejší, mame nové dialnice, nové vyborne vybavené nemocnice, fungujuce skolstvo. POdla HDP teda sveta žiť na tomto Slovensku. Takže vlastne za tento stav sa štrnagalo klučmi. Tak potom som nič nepovedal a ospravedlnujem sa.
Zase ste to prekrútili, že idem obhajovat socializmu ale čouž. Ja len hovorím,že niektoré veci sa robili dobre žial tie sme si so sebou nezobrali. Kapitalizmus je tak dobrý u nás že podla najnovšieho prieskumu, 55% ludí verí tomu že Putin je dobrý prezident a konflikt medzi Ruskom a Ukrajinou je dielom západu. Takže síce hmotne sme bohatí teda pokial sa nebudú zvyšovať uroky po 20 rokoch ale duševne to vidím teda že sme sa nikam neposunuli a nalada v spoločnosti dost vrie.

Áno je nám dobre, mne osobne určite. Určite by mohlo byť oveľa lepšie, ale minimálne toto pripomenutie, ako bolo pred 89 pôsobí, že za súčasný stav som vďačný. Hoci mi nikto nič nedal zadarmo a musím pochopiteľne pracovať a prehlbovať si vedomosti, aby som uživil rodinu a splácal hypo. Ale príde mi to normálne. Áno, kypí vo mne žlč, keď si Ficov alebo Kičurov o skoro 20 rokov mladší fagan kúpi byt keš bez hypo (mimochodom potomkovia tých tvojich spravodlivých sociálnych demokratov), ale závidieť by som nemal. SDKÚ urobilo veľa chýb, ale aj veľmi veľa kvalitnej práce - vstup do EÚ hodnotím po hneď SNP ako historický najdôležitejšiu udalosť v historií našeho národa. Či sme sa duševne posunuli? To je na každom osobne. Ale aspoň môžu ľudia svojho ducha šlachtiť ako sa im zachce a nikto nie trestaný, za to, že napr chodí do kostola, alebo umelcom nie je zakázané tvoriť. Ak to vrie v tvojej bubline lavicových nespokojencov, hodnotím to pozitívne.
23.02.2022 - 17:58:13
013
double
Nie, ja len vravím že, keď sa pozrieme na našich západných susedov, sme sa mohli mať rovnako dobre, ak nie lepšie. Že by sme mali dobre vybavené zdravotníctvo, fungujúce školstvo, atď. aj bez socializmu. Mali by sme sa rovnako dobre, nebyť toho že nás tu najprv okradli a následne 40 rokov tĺkli po hlavách, až v nich narobili toľko škody, že aj po páde režimu sme si túto našu krajinu nedokázali spravovať, ale odovzdali ju, a stále odovzdávame (na pár svetlých výnimiek) do rúk populistov a primitívov. Ešte veľa vody pretečie kým sa tejto jazvy zbavíme.

A prepáč, ale to čo ty tvrdíš že: "niektoré veci sa robili dobre žial tie sme si so sebou nezobrali." je pre mňa príliš málo v pomere ku tým ktoré sa "dobre nerobili".


Naposledy upravil TOME dňa 23.02.2022 - 18:16:34, celkovo upravené 1 krát.

23.02.2022 - 18:07:40
015
Hehe, o Žirinovskom som už dlho nepočul, to je tiež "podarený" týpek: https://en.wikipedia.org/wiki/Vladimir_Zhirinovsky

"On 23 August 2014, he voiced the opinion that Russia ought to abolish political parties in favour of an autocratic system in which the leader would be chosen by the "five to six thousand wisest people" in the country. He also proposed returning to the Imperial flag and anthem."

Ono zasa nie také neobvyklé, že deti aparátčikov študujú a žijú na "zhnitom západe" - mám pocit, že ešte aj súčasný severokórejský vodca študoval vo Švajčiarsku. A v Dubaji nám zasa pred pár rokmi obchodní partneri ukazovali, pokiaľ až siaha panstvo Rusov (aj oni mali kancelárie v "ruskom" mrakodrape).
23.02.2022 - 18:13:44
00
ja som tiež spokojny pretože využívam to čo kapitalizmus prináša ale nejde mi do hlavy kde sa berie tolko ludí zrazu sa priklanajucich k Rusku či zase volit Smer. Nepoznam vela takých ludí ale zrejme su to ludia čo teda nezarábaju vela a nevedia z toho kapitalizmu vyťažiť a zrejme ich je vela. Alebo so milne domnievaju že im môže byť lepšie načo stačí napr Ficovi dat vlaky zdarma. KOniekoncov zrejme je to aj vizitka súčasnej vlády a prezidetky. Vzhladom na moju pesimisticku povahu nevidím žiadne svetlo na konci tunelu skor zhasína kedže nečítam len sme ale aj ako píšem Chmelára a sem tam nazriem na Mazureka a Blahu a teda až ma mrazí kolko ludí ich zdiela a lajkuje. Ale žijeme v demokracii tak nech ludia zvolia svoj osud no ja sa už na volbach podielat nebudem.
23.02.2022 - 18:16:27
00
double napísal:
zrejme je to aj vizitka súčasnej vlády a prezidetky.


tak to sa sakra mylis... ak si niekto mysli, ze mu moze byt lepsie, ked mu da niekto vlaky (cokolvek) "zdarma" tak to je problem len a len jeho. V takom pripade plati heslo "mysliet je ho*no vediet".
23.02.2022 - 18:20:26
00
A ja si myslim,že je to chyba aj Chmelára ktorý v luďoch budí nerozhodnosť prikloniť sa na jednu alebo druhú stranu. A taký už majú velmi blízko k volbe Smeru a im podobným zúfalcom.
23.02.2022 - 18:40:32
02

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up