Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Uplne cisto teoreticky elektricky(elektro-magneticky) tlmic existuje. Funguje na magnetickej indukcii, kde magnety prechadzajuce elektrickym polom okolo stredovej cievky indukuju magneticke pole a navzajom sa tlmia.
Zobraziť komentár 10.12.2014 - 20:02:33
01
Mišo, Keď si ma už nazval "rypac"!
Na otázku: "To je bateria na ramovej trubke", odpovedal si: "je to elektricky tlmic".
Teda, podľa tvojej odpovede, na ráme je elektrický tlmič. ("elektricky riadeny tlmic")
misopetrovic, uvedom si, že ty sám svojimi obsahom svojich príspevkov privolávaš reakcie tých, ktorých nazývaš "rypac".

debil aspon sa nauc citat ked ma tu chces buzerovat .... na ltovu otazku ci je to bateria som napisal " Ano je..ma to elektricky tlmic ;) a mne sa paci :)"
tentokrat ti to nevyslo ;) :P

a Turbi ti to ako ofca lajkol..tiez asi necital pozorne co som napisal :D
Zobraziť komentár 10.12.2014 - 20:44:30
00
a davajte si palce dole kolko chcete :P ale tento krat som ma pravdu ja ( aj ked uznavam ze som netrafil spravne pomenovanie, ale podstata je jasna) a niekto tu zase chcel byt prehnane chytry a spravit zo mna debila...ale tento krat urobi debila akurat tak zo seba :P
Zobraziť komentár 10.12.2014 - 21:43:48
00
Doteraz som sa snazil ta ignorovat alebo nestranne reagovat. Ale uz sa to vazne neda... Uz prosim ta prestan!
Zobraziť komentár 10.12.2014 - 21:46:52
05
Miso ja ta od zaciatku beriem takeho aky si a asi som ta nikdy nekritizoval, ale za debila uz mozes od niekoho dostat po budke. ked uz reagujes zbrklo a bez rozmyslu velakrat, aspon ludi neurazaj....myslim ze taky slovnik na toto forum nepatri
Zobraziť komentár 10.12.2014 - 21:50:08
00
Myslím, že si už "prestrelil". Čo na vyjadrenie ("debil") moderátori ????
Pýtam sa čitateľov tohto fóra: Kto je debil?
Zobraziť komentár 10.12.2014 - 21:52:20
00
Uz by fakt stacilo tychto pubertalnovyrazkovych vylevov. Niekto je tu prudky alergen. :)
Zobraziť komentár 10.12.2014 - 21:53:44
01
Pýtam sa čitateľov tohto fóra: Kto je debil?

Tu z fóra asi doslovný debil nieje nikto, ale takých tých "cca." je tu pár :lol:
Zobraziť komentár 10.12.2014 - 21:57:25
00
fico je debil
Zobraziť komentár 10.12.2014 - 21:57:53
010
:D ked tu nakuknem , vždy sa pobavím :D
Zobraziť komentár 10.12.2014 - 21:59:42
02
Tak toto uz je trochu privela. Ale nemazem to, nech aj Miskovi fanusikovia pochopia, ze nepozna mieru. A pritom ma v podstate pravdu a keby nezacal urazat, ale zareagoval by normalne... V kazdom pripade nastal cas, aby Misko trochu vychladol. Dajme tomu, ze na zaciatok by mu mohol stacit tyzden... Peknu dovolenku Misko. :hai:

P.S. Ked Ti znovu bude fungovat pristup do fora, tak vzdy pred odoslanim prispevku skus porozmyslat, ci ta Tvoja reakcia nahodou neprekracuje hranice slusnosti. Nabuduce to uz totiz nebude na tyzden.
Zobraziť komentár 10.12.2014 - 22:07:29
05
Občania, ktorí ešte neboli debilmi, nech sa hlásia u súdruha Žinčicu!
Zobraziť komentár 10.12.2014 - 22:10:29
02
misopetrovic tak toto si už presral...Toho " debila" si GaliPe54 nezaslúžil...Za mňa tiež :n: Ak chcem byť objektívny a nestranný musím , ajkeď nerád , súhlasiť s Jezus :angel:
Zobraziť komentár 10.12.2014 - 22:21:13
08
Tak, komunikacia na urovni :-) levný a laciný hospody. A do ní takový čmoudy přeci nevpouštíme! :-)
Zobraziť komentár 10.12.2014 - 23:02:35
00
a ja sa misapetrovica zastanem......... niesom tu dlho a som vdacny MTB a Vam ktori ste mi pomohli vybrat FULL s ktorym som max. spokojny.......... ale k veci .....
teraz to prehnal, beriem..... BAN si zasluzil......... no kuknite sa nato kolko utokov na svoju osobu znasa 8) ... aj za elektricky tlmic.... kazdy z vas (vsetci ste uzasni odbodnici na bajky podla toho co citam) ste vedeli co myslel.... a uz ste sa chytali za slovicka...... jak som cital tu diskusiu celu.... len som cakal co zase bude nanho........wtf ??? :x ... tak jak on prekracuje medze a mozno obcas napise somarinu, tak isto vy vyuzijete kazdu moznost si rypnut a velakrat to schovavate za srandu ....... pre mna ako nezainteresovaneho to na srandu neni..... a dam vam k tomu citat..... "to co nam vadi na inych, nam v skutocnosti vadi samym na sebe" .... sebareflexiu chlapci....
sme tu na jednej vlne, nie nahodou?....kazdy sme originalny... v niecom lepsi, v niecom horsi..... nieco vie niekto lepsie od nas... a nech je misopetrovic jaky chce..... su veci v ktorych nas presti..... a to mi verte :rock:

a kludne nech ma miestna modna policia ukamenuje (leck mich am Arsch) , moj novy Felt AM je super ale dostane rohy na rajdy lebo to chcem ...... :P

PS1: ak bude mat niekto problem v okoli Castej.... pomozem 0902 976019
PS2: zacnime kazdy od seba :l: and peace
Zobraziť komentár 10.12.2014 - 23:31:25
014

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Bicykle)
keyboard_arrow_up