a ja sa misapetrovica zastanem......... niesom tu dlho a som vdacny MTB a Vam ktori ste mi pomohli vybrat FULL s ktorym som max. spokojny.......... ale k veci .....
teraz to prehnal, beriem..... BAN si zasluzil......... no kuknite sa nato kolko utokov na svoju osobu znasa

... aj za elektricky tlmic.... kazdy z vas (vsetci ste uzasni odbodnici na bajky podla toho co citam) ste vedeli co myslel.... a uz ste sa chytali za slovicka...... jak som cital tu diskusiu celu.... len som cakal co zase bude nanho........wtf ???

... tak jak on prekracuje medze a mozno obcas napise somarinu, tak isto vy vyuzijete kazdu moznost si rypnut a velakrat to schovavate za srandu ....... pre mna ako nezainteresovaneho to na srandu neni..... a dam vam k tomu citat..... "to co nam vadi na inych, nam v skutocnosti vadi samym na sebe" .... sebareflexiu chlapci....
sme tu na jednej vlne, nie nahodou?....kazdy sme originalny... v niecom lepsi, v niecom horsi..... nieco vie niekto lepsie od nas... a nech je misopetrovic jaky chce..... su veci v ktorych nas presti..... a to mi verte
a kludne nech ma miestna modna policia ukamenuje (leck mich am Arsch) , moj novy Felt AM je super ale dostane
rohy na
rajdy lebo to chcem ......
PS1: ak bude mat niekto problem v okoli Castej.... pomozem 0902 976019
PS2: zacnime kazdy od seba

and peace