prosim ta zmaz toho dezolatskeho rusofila alebo najdi video na inom zdroji dakujem
Neviem sice odkial by som ho mal poznat a odkial ho vlastne poznas Ty, ale nabuduce ak budes mat problem s FB ako zdrojom videa (mimochodom v tom FB videostreame idu videa uplne nahodne), tak si daj prosim tu namahu rovno Ty / najdi iny zdroj sam. Dakujem
Na telefone som po kliknuti na video ani nevidel toho, kto video pridal, nieto este profil pozerat
Predvcerom tetu (vzdialena rodina) vytlacil kamion do pola. Okrem par skrabancov na aute (co sa na tej starej hrci aj strati) ma jedno koleso KO, cize obisla celkom okej. Kamion nezastavil. Rada by sa dopatrala spravodlivosti. Je to vobec mozne, ked hned vtedy nezavolala policiu?
A preco by som nieco take robil? Ved som dal link na video z kruhaca a nie link na FB profil nejakeho dezolata. Ak klikate po takychto nahodnych profiloch, potom aj ratajte s tym, ze vam FB bude ponukat prislusny typ obsahu. Ja som si veru jeho profil nepozeral, len som zmenil odkaz na ine video.
Ad kamion - podla mna bez sance. Bolo treba riesit hned a idealne aj vediet ECV alebo aspon nazov firmy z plachty a pod., alebo aspon mat svedka.
Na telefone som po kliknuti na video ani nevidel toho, kto video pridal, nieto este profil pozerat
Predvcerom tetu (vzdialena rodina) vytlacil kamion do pola. Okrem par skrabancov na aute (co sa na tej starej hrci aj strati) ma jedno koleso KO, cize obisla celkom okej. Kamion nezastavil. Rada by sa dopatrala spravodlivosti. Je to vobec mozne, ked hned vtedy nezavolala policiu?
Vsetko sa da. Nech si teta hned zapise kedy to bolo, kde presne, vsetko co si o tom kamione pamata, spz, farba tahaca, navesu, grafika, napisy cokolvek a ide to oznamit na pz. Kamery su dnes vsade, plus ak to bolo napr na ceste prvej triedy, maju ich na mytnej brane a dopatranie sa je zalezitost par minut az hodin...
A preco by som nieco take robil? Ved som dal link na video z kruhaca a nie link na FB profil nejakeho dezolata. Ak klikate po takychto nahodnych profiloch, potom aj ratajte s tym, ze vam FB bude ponukat prislusny typ obsahu. Ja som si veru jeho profil nepozeral, len som zmenil odkaz na ine video.
Takisto som zdieľal link na video, nepozeral som komentár (ktorý potom opravili) a bol som zato od teba pokefovany za nedoveryhodny zdroj.
Rozdiel je, ze ja som Ta pokefoval priamo za zdielany obsah, ktory mal charakter hoaxu, a nie za samotny profil. Samozrejme teraz uz pri tom videu ten povodny text nie je, takze to vyzera akoby si len postol link na video, ale komentar pri tom ich prispevku priamo od Teba nastastie dokazuje to co pisem, lebo si to velmi dobre pamätam. Je smutne, ak nevidis rozdiel v sireni hoaxu a postnutim linku na obycajne video, co sa rozhodne za sirenie nejakej neoverenej informacie povazovat neda.
Na jednej strane máš čiastočne pravdu, ale na druhej strane rozširovaním prispevkov uverejnených na pofidernych profiloch nepriamo propaguješ takéto individua.
Ten "hoax" nebol úmyselný. Keď by ten zlý popis neopravili, neuznali by si chybu a mal by som k tomu iný postoj. Plus na tom videu vidno/počuť, že nejde o Slovensko, takže len ozaj veľmi obmedzený a naivný človek by túto skutočnosť neodhalil.
Takže netreba sa len zamýšľať nad tým, že či je informácia hoax, ale aj odkiaľ ju zdieľam. 🙂Keďže si zmenil adresu videa, tak si to asi uznal aj sam.
Ale ved samozrejme, ze nebudem podporovat dezolatov ani nepriamo, preto som link na zaklade upozornenia zmenil. Akurat som sa zacudoval, ze vobec klikate na nejaky profil, ked ide len o nevinne video a nie o sirenie "zarucenej" informacie.
kolega z trnavy toho chlapca poznal. pravdepodobne ano skusal jazdu na zadnom, ale ako vidis na poslednej fotke lavy pruh je pokryty husenicami ktora pre motorkarov je dost zradna.
Napísal si, že kolega ho poznal a že sú tam húsenice ktoré sú pre motorkárov zradné a aj to že to pravdepodobne skúšal, ale čo si nenapísal je to, či ti kolega povedal aj prečo? Prečo ohrozoval život ostatných účastníkov okrem svojho vlastného? Keď ti to kolega nepovedal tak áno máš pravdu bolo to zbytočné sem písať
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
A to som kde napísal že si žijú lepšie ako my a že sú milionári? Trepeš tu jedine ty.
Neviem sice odkial by som ho mal poznat a odkial ho vlastne poznas Ty, ale nabuduce ak budes mat problem s FB ako zdrojom videa (mimochodom v tom FB videostreame idu videa uplne nahodne), tak si daj prosim tu namahu rovno Ty / najdi iny zdroj sam. Dakujem
A preco by som nieco take robil?
Ad kamion - podla mna bez sance. Bolo treba riesit hned a idealne aj vediet ECV alebo aspon nazov firmy z plachty a pod., alebo aspon mat svedka.
https://regiony.zoznam.sk/autenticke-video-desivej-zrazky-hazard-so-zivotmi-ako-si-toto-mohol-dovolit-reakcia-vinnika-vas-sokuje/
Vsetko sa da. Nech si teta hned zapise kedy to bolo, kde presne, vsetko co si o tom kamione pamata, spz, farba tahaca, navesu, grafika, napisy cokolvek a ide to oznamit na pz. Kamery su dnes vsade, plus ak to bolo napr na ceste prvej triedy, maju ich na mytnej brane a dopatranie sa je zalezitost par minut az hodin...
Takisto som zdieľal link na video, nepozeral som komentár (ktorý potom opravili) a bol som zato od teba pokefovany za nedoveryhodny zdroj.
https://fb.watch/j62qYmmwEP/
Tak mohol by si uplatniť aj na seba takýto meter, keď si pozrieš iné informácie, ktoré užívateľ zdieľa verejne vo svojom profile.
Ten "hoax" nebol úmyselný. Keď by ten zlý popis neopravili, neuznali by si chybu a mal by som k tomu iný postoj. Plus na tom videu vidno/počuť, že nejde o Slovensko, takže len ozaj veľmi obmedzený a naivný človek by túto skutočnosť neodhalil.
Takže netreba sa len zamýšľať nad tým, že či je informácia hoax, ale aj odkiaľ ju zdieľam. 🙂Keďže si zmenil adresu videa, tak si to asi uznal aj sam.
https://www.seredonline.sk/2023/08/01/motorkar-machroval-po-r1-v-rychlom-pruhu-na-zadnom-kolese-pred-trnavou-sa-zabil/