Lokalizácia
Formulár sa odosiela
ved osem rokov je dosť, obyčajne za také skutky povedia že mu hrozí až 2 roky... ono by to chcelo všetko prekopať, lebo tie basy tiež nie sú nastavené tak aby odtiaľ vyšiel lepší človek... ale minimálne by som takýmto ľuďom dal doživotný zákaz vodičáku
Zobraziť komentár 26.04.2017 - 12:22:41
00
hej 8 rokov a po 4 pustia na podmienku, fasa, zabijes cloveka a odsedis si 4 roky alebo ako niektori moderatori zabijes 2 deti a odsedis si mozno 2 aj to v takej base ze skola v prirode moze zavidiet
Zobraziť komentár 26.04.2017 - 15:08:42
00
Chalani toto je sila. Ale že vodič autobusu a ani nezastavil.
https://youtu.be/puOXHOlBZqg
Zobraziť komentár 26.04.2017 - 18:45:28
00
minule som bol rad ze tam niekoho pokutovali dnes okolo mna tri auta za tych par minut co tadial idem fakt sila toto http://dopice.sk/jvf ale aspon keby boli normalny a pockali si, este budu vytrubovat fakt pri takych pacientoch mam chut nieco zle spravit. to by ma zaujimalo kolko aut za cely den tam tak prejde. asi si to pojdem zajtra pozriet.
Zobraziť komentár 26.04.2017 - 20:27:51
00
Srandista, to je moja trasa do prace, dneska bol asi rekord, naratal som 14 slovom strnast aut v tom useku na horskej ulici kde su zakazy vjazdu. Prve slo fizlovske auto tak som myslel ze fajn konecne robia poriadok ale prd. Chvilu za nimi kopec aut. Jedna biela X5 sa ani neunuvala uhnut, skoro ma sejmul v mieste kde fakt nie je kam uhnut, max do krikov (tam ako tecie ten potok po asfalte dolu kopcom). Nechapem preco tam nevedia dat cyklorampy.
Zobraziť komentár 26.04.2017 - 22:42:12
00
to je divne, ja som tam asi nestretol este ziadne auto. Ale nejazdim tadial do roboty kazde rano, vsakze.
Z toho inak aj vyplyva, ze bacha na ten kratky zjazdik v pravouhlej zatacke, co je tam dalej. Ked tam niekto rychlo vleti, tak moze skoncit na kapote.
-ak mate kameru, tak natocte tych retardov.
-scarinko - nj, super napad, to by tam mali dat. Tam sa caka uz len na nejaku tragediu, takze diky za info, ako to tam vyzera v case spicky na racianskej. Racianska je inak otras co sa tyka cyklodopravy, tak je skoda ze aj tato cesta cez vinohrady je vtedy zabita.
Zobraziť komentár 26.04.2017 - 22:50:26
00
Normalne som rano rozmyslal ci nie je bezpecnejsie ist po racianskej :) niektori vedia ze tam nemaju co robit a uhybaju sa fakt na kraj alebo aj zastavia, niektori s iq pod 70 este pridaju ked vidia cyklistu oproti
Zobraziť komentár 26.04.2017 - 23:01:20
00
no ano, po tom co ste tu napisali, sa aj mne zda Racianska bezpecnejsia.
ta vinohradska cesta je totiz na mnohych miestach uzka a neprehladna, napriklad aj v tej zakrute pri byvalej smradlavej bude vas lahko moze nabrat auto.
Zobraziť komentár 26.04.2017 - 23:08:24
00
Minule som siel domov opacnym smerom, na tom useku s tym esickom do kopca sa prechadzali nejake matky s detmi (fakt najlepsie miesto na prechadzku) tie sme nejak obisli a ked sme boli hore tak oproti auto co slo celkom rychlo a smerovalo dole, neviem ako to dopadlo ale pokial nespomalil tak tych ludi musel zrazit lebo tam nema sancu za roh vidiet.
Zobraziť komentár 26.04.2017 - 23:16:47
00
na tej horskej je to o hubu dnes rano tam bola hliadka za necelu hodinu mozno i 20 aut. naozaj tym policajtom nezavidim tu pracu. pocuvat tie vyhovorky. to nieje boj s veternymi mlynmi to je boj s celou veternou elektrarnou. no proste skoda reci. (dnes dostali anonymne oznamenie tak preto tam bola hliadka)
a rampa ak by to nebol nejaky vacsi problem tak asi by tam uz bola. ale to musi riesit mestska cast.
Zobraziť komentár 27.04.2017 - 08:28:54
00
dakujem tej dobrej dusi co to oznamila, ak to bol niekto odtialto ma u mna pivo alebo aj dve (pre niektorych aj dva piva co je u nas za 5eur :) )
dnes som sice nesiel ale aj tak
Zobraziť komentár 27.04.2017 - 08:41:49
01
ono by pravdepodobne stacilo ak je tam zakaz vjazdu volat 158 musia to riesit ak sa to bude opakovat mali by prijat aj nejske opatrenie plus staznost na odbor dopravy s tym ze to bolo opakovane hlasene 158
Zobraziť komentár 27.04.2017 - 08:57:31
00
opakovane tam stavaju obcas policajti ale nepomaha, jazdim tade uz skoro rok a mam pocit ze to je stale horsie, je to hlavne rano ked sa PK retardi ale aj BA snazia obchadzat zapchu na Racianskej do mesta.
Zobraziť komentár 27.04.2017 - 09:11:32
00
tiez palec hore dobrej dusi, mozno to tu aj cita :)
kludne nech ich tam vola aj kazde rano.
Zobraziť komentár 27.04.2017 - 09:26:20
00
ako mi dnes povedali bars kto moze dat podnet emailom ci uz anonymne alebo nie. ty ja hocikto a musia to ist preverit. na tom neviem co je pravdy. ale vies boli tam hodinu priblizne do 8:20 a uz isli inde lebo aj inde musia nieco preverit. ale je to take smiesne pretoze pri tomto mnozstve policajtov v tomto state by tam mali byt dvaja aspon pocas rannej spicky co je par hodin.
Zobraziť komentár 27.04.2017 - 09:27:43
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Svetlá)
keyboard_arrow_up