Uspešná dronová operácia ...

thumb_up0thumb_down
31.08.2023 - 07:13:58
04
" double penetration " ... som poznal doteraz len z porna 8)

thumb_up0thumb_down
31.08.2023 - 08:33:08
03
Ramon1 napísal:
" double penetration " ... som poznal doteraz len z porna 8)

thumb_up0thumb_down

To video je silne zavadzajuce a publikuje mapy a smery utokov, ktore neexistuju. Napriklad na Verbove utocia len z jedneho smeru a nie z 2, pretoze Novkoprovku este nedobyli a ani sa ju nepodarilo obist z juhu. Tych zvastov je tam viacej (pouzitie Challnegrov napriklad), bol by som opatrnejsi pri vybere zdroja nabuduce.
Ovela zaujimavejsie su nove info ohladom IL-76. Ako som opat raz spravne;o) predpokladal, tak straty su pravdepodobne vyssie. Hovori sa uz o 6 lietadlach, pribudlo video, kde je vidiet, ze min 2 lietadla zhoreli. Bohuzial satelitne zabery kvoli pocasiu neboli celkom jasne, ale pravdepodobnost vyssich stratach je dost vysoka.
Co ma uplne dostalo su RU mlzne dela, ktore tuto blamaz ruskej PVO vysvetluju. Na zaciatku vypustili famy o tom, ze sa utocilo z Litvy a Lotysska ako som spominal predtym.
Neskor to skusali vysvetlit tym, ze drony leteli cez BY, a preto ich nestihli zachytit vcas lebo Lukasenko spal.
Uz to nie je pravda, utocilo sa z Estonska a to doknca za podpory lode NATO, konkretne IT fregaty Antonio Marceglia, ktora mala byt v tom case vo Finskom zalive.
Teoreticky sa mohlo utocit aj z Mongolska. Preco? Lebo by to nikto necakal to je jasne. Esteze Mongosko nie je v NATO.
Ziadne nove zaujimave info z frontov nie je, mozno len to, ze opat sa zjavili Ka-52 pod Robotyne, kedze UA postupili dalej na juh a nemaju uz pred sebou svoje predsunute skupiny a tak su Ka-52 zatial v relativnom klidku, kedze ich nemaju ako sundat dole.
Zaujimave info je, ze v RU vraj na drony posielaju uz vrtulniky, co mi pride ako ciste zufalstvo a uz vidim ako v noci vrtulnik nahana zopar dronov.
Propagandisticky zaujimave je, ze UA znicili zopar veducich kolaborantov v Zaporozi, kde mali meeting kvoli "volbam" s ruskymi a cecenskymi velitelmi. Poslali tam niekolko samovrazednych dronov, straty su vraj v desiatkach mrtvych a zranenych , takze dajme tomu, ze desiatky vyssie postavenych predstavitelov armady a okupacnej spravy uz dobojovali.
31.08.2023 - 10:58:07
00
Flegko asi by si si to mal ist vydiskutovat s UA generalnym stabom. Mimochodom smer utoku neznamena obsadenie obce...

https://dennikn.sk/minuta/3546555/
31.08.2023 - 12:33:08
01
cokupit napísal:
Flegko asi by si si to mal ist vydiskutovat s UA generalnym stabom. Mimochodom smer utoku neznamena obsadenie obce...

https://dennikn.sk/minuta/3546555/

Vydiskutovat co, To video je propagandisticky spravene, kde sa pridava kopec omacky, co nema zmysel, alebo je dokonca nepravdiva.
Ukazat 2 smery utoku na Verbove, kde jeden je totalne vymysleny a evokuje dojem, ze severna dedina (Novokoprovka) je uz v rukach UA a odtial ide smer utoku je uplnw zcestne, alebo povedat, ze pri Robotyne sa ukazala prevaha zapadnej techniky su uz uplne zvasty. Pri Robotyne neboli ziadne Challengre (1 bol zaznamenany pri Urozhaine, co je ine miesto frontu) a naopak tam UA utrpeli asi najvacsie straty pocas cele vojny na obrnenej zapadnej technike. Nie nadarmo az 2 miesta pri Robotyne dostali pomenovanie Bradley square, pretoze ich tam zostali desiatky stat na poli...moj odhad je, ze UA stratili min polovicu Bradley z 51, ktore ukazuje Oryx prave pri Robotyne,.
A mohol by som pokracovat...cele to video popisuje len uspechy UA, nehovori nic o problemoch a kopec veci si prikrasluje tak, ako sa to hodilo autorom.
Za mna dost zle video pre niekoho kto nesleduje vojnu podorbne, pretoze navodzuje dojem, ze vitazstvo je uz tu za rohom.
31.08.2023 - 13:58:13
03
cokupit Prepac, ale nesedi Ti ani cas, ani miesto.
1. Flegko komentuje video z 30.8 komentujuce stav k 29.8 a Ty sa snazis proti argumentovat spravou o uspechoch oznamenych z 31.8. tj minimalne den neskor? V principe skor potvrdzujes, co povedal, nez vyvracias, ale to by platilo, keby bola rec o rovnakom mieste.

2. Flegko hovori o Novopokrovke, ktora je na vychod od Robotyne a sever od Verbove. Link ktory si postol hovori o uspechoch u Novoprokopivky (juzne od Robotyne a zapadne od Verbove) a u Novodanylivky (sever od Robotyne a SZ od Verbove)


Z mojho pohladu Flegkove reporty su najobjektivnejsie a najpresnejsie v tomto vlakne a celkom presne zodpovedaju tomu, co sa tam naozaj deje. Ak chce niekto kvalitne a spravne informacie, nemoze cerpat z takychto videi, ci z bulvarnych novin. Je to o sledovani zdrojov, ktore prinasaju minimalne ofiltvovane informacie a vytvorenie si vlastnych zaverov.
31.08.2023 - 14:23:16
16
komentujete veci staré niekolko dní.
31.08.2023 - 14:49:30
01
Bude sranda ak Slováci budú musieť brániť svoje územie, ktoré ešte v lete 2023 patrilo Ukrajine.
31.08.2023 - 16:05:22
00
trikiKonkretne 1-2 dni stare. Aky je v tom problem, hlavne ak su fakticky spravne? Z mojho pohladu forum sluzi k zdielaniu faktov a vlastnych nazorov, nie ku klikbaitovemu zdielaniu linkov s minimalnou informacnou hodnotou a pretekom, kto to tu da skor. Na to je Twiter. ;-)
31.08.2023 - 16:06:52
20
ani to čo je zverejnené nie je reálna skutočnosť.nebudú ohrozovať samých seba.
31.08.2023 - 16:31:55
00
Clen vedenia ruským štátom podporovanej teroristickej wagnerovej skupiny, neonacista, ktorý sa tým ani netajil, Utkin mal pohreb s vojenskými poctami na ruzzkom federálnom vojenskom cintoríne.
Niet lepšieho dôkazu že kto je skutočný nacista a za čo naozaj ruzzko na čele s putlerom bojuje.
Zlodej kričí, chyťte zlodeja. Nacista kričí že denacifikuje.
31.08.2023 - 16:55:16
010
ani to čo je zverejnené nie je reálna skutočnosť.nebudú ohrozovať samých seba.


Triky, uprimne, je velmi narocne diskutovat s niekym, co dokaze kazdu myslienku vyjadrit v jednom riadku. Takze moja posledna odpoved:
Ak si reagoval vseobecne, tak poviem, ze su aj nezavisle zdroje s ktorymi sa da pracovat. Ak sa bavime o polohe frontovej linie a aktivnych bojov, da sa napriklad pracovat s porovnanim satelitnych zaberov a vyhodnotenia cerstych kraterov v danej oblasti, pripadne datami satelitov FIRMS urcenych na detekciu lesnych poziarov. Su analytici OSINT, ktori tieto data spracuvavaju a z ich vystupov sa da spravit celkom dobry prehlad o tom, co sa deje. Lenze to je pracne a treba vediet, comu verit, resp mat svojich doveryhodnych. To je len jeden priklad.

A pokial si reagoval na tu konkretnu spravu Ministerstva obrany UA, kde som napisal, ze ani cas ani miesto nesedi, tak mozem povedat len tolko. ze to som nebol ja, kto tu informaciou pouzil na vyvratenie Flegkovej analyzy. Ja som naopak argumentoval, ze pouzitie tej informacie nijako Flegkove zavery nespochybnuje a nedava zmysel. Z toho de facto vyplyva, ze pre moju argumentaciu je jedno, ci bola alebo nebola pravdiva.
31.08.2023 - 17:51:58
00
Vojna ma baví. Sledujem hodne "nezávislých" zdrojov a zabijem tým štandardne štvrtinu dňa. Toto má vytvoriť akože zdanie pseudo experta s prehľadom a správnym názorom na vojnu RF vs UA.
Potom tu (alebo aj niekde inde) hodím môj názor, analýzu - report.
Aby ma tu neodhalili ako červenolíceho kosáko kladivára, tak sa držím hodne u zdi, ale nejako sa orientačne predsa prejaviť musím. Takže hlavne čosi treba spochybniť, to mi ide.
Flegko - aj keď sa snaží vetrať ako sa dá, tak ten zatuchnutý promoskovský puch je taký až ma škrábe v gágore. U človeka v jeho rokoch je to udivujúce, ale podľa môjho okolia skôr očakávané.

Dnes zo Sme:
Ďalšie národné povstanie nás čaká na konci septembra, keď národ povstane proti vlastnej slobode, z ktorej sa najesť nedokáže. Nie je vlk, je pes. Nevie loviť, ale dokáže poslúchať za jedlo. Uprednostní slovenskú verziu moderného ruského fašizmu.
Je lepší pocit byť pánom medzi žobrákmi, než žobrákom medzi pánmi. Biely heterosexuálny slovenský katolík nemá pocit, že by ho fašistický režim niečím ohrozoval a je presvedčený, že jeho lojalita k novej moci mu zabezpečí lepšie postavenie, ako má dnes.
HOWGH!!!
31.08.2023 - 20:57:51
00
Kedze dnes velmi este nie je o com informovat, aspon nie z UA strany a z RU vacsinou len textove chvalenkarstva co vsetko znicili bez dokazov tak mna zaujalo toto:

Toto je info od prorusky zmyslajuceho jedinca z nemenovaneho fora, kde sa naozaj aj diskutuje napriek silnej proUA orientacii ludi v pozadi fora (to len na margo, ako sa "diskutuje" tu;o)).

"Nemají s kým bojovat."
V tak obtížné situaci na frontě, kdy přibývá obětí, jsou ještě ochotni bránit svou vlast? - Žádní dobrovolníci nejsou. Dokonce se po nich pátrá na ulicích. Ve Lvově jsou "obchůzky" před centrem města, odvádějí lidi ze stavenišť, chodí se do hospod, kam chodí dělnická třída na pivo, a "obchází se"," říká.
- Nedávno jsem byl svědkem takové situace na autobusovém nádraží č. 2 ve Lvově. Stálo tam pět policistů a kontrolovali každého, kdo chtěl odjet ze Lvova. Copak se nedal vysvětlit? Šel stranou. Takto zadrželi osm lidí," říká Polák.

A vysvětluje, že mnoho důvodů této situace má původ v Bachmutu. - Byla to taková stoka, takový mlýnek na maso z jedné i druhé strany..... Není s kým bojovat. Vojáci říkají: máme co, a brzy nebudeme mít s kým bojovat - takové hlasy se ozývaly v květnu. A teď prostě nemají s kým," vysvětluje.

"Ukrajinci ztrácejí výkvět své společnosti".
Podle jeho názoru Vladimir Putin ztrácí "plebs" ve válce. - Posílá tam ty nejchudší, nevzdělané, lidi, kteří se chtějí uživit. A Ukrajinci ztrácejí výkvět své společnosti. Jsou to ztráty jako za Varšavského povstání," dodává obrazně. A zdůrazňuje: - Umírají nejzkušenější lidé, včetně těch, kteří bojovali už v roce 2014. Ti bez zkušeností přežili na jaře v Bachmutu čtyři hodiny.

Original:
https://wiadomosci.wp.pl/polak-opowiada-o-tragicznej-sytuacji-w-ukrainie-sprzet-pali-sie-jak-zapalki-6934373478947744a

Samozrejme, ze mozeme v tomto prispevku vidiet neviditelnu ruku RU propagandy, ale mne nieco hovori, ze to nebude az tak daleko od pravdy.
Ano RU armada stratila svoje najlepsie jednotky este na zaciatku vojny, ale na rozdiel od UA posiela do vojny naozaj plebs, vacsinou etnickych obyvatelov a gro svojich si nechava v zalohe, kdezto za UA uz nie je velmi vola bojovat, pretoze ti uvedomeli a vlastenci na fronte davno su a vacsinou aj padli, takze UA uz tiez prisla o svojich elitnych bojovnikov.
Nakoniec aj tie nedavne hratky medzi Zelenskym a Danilovom ohladom mobiliacie svedcia o tom, ze s tymi ludskymi zdrojmi nebudu na tom zrovna najlepsie a v tomto maju RU stale navrch lebo tam vedia este narvat kopec etnickych obyvatelov ako potravu pre kanony, kdezto UA uz velmi nie. Na toto mesiac dozadu upozronoval aj Tom Cooper.
Jedina sanca, ktoru vidim ja je asi prerazit, co najrychlejsie kym je este s cim a s kym k Tokmaku a Melitopolu, na zvysnych usekoch prejst do obrany a docistit do konca roku zaporozsku a chersonsku oblast, co vzhladomna obklucenie nebude asi problem.
Krym bez zasobovania po zemi bude vyrazne oslabeny a padne casom sam (zasoovanie po moste ignorujem).
31.08.2023 - 21:00:16
00
marano napísal:
Vojna ma baví. Sledujem hodne "nezávislých" zdrojov a zabijem tým štandardne štvrtinu dňa. Toto má vytvoriť akože zdanie pseudo experta s prehľadom a správnym názorom na vojnu RF vs UA.
Potom tu (alebo aj niekde inde) hodím môj názor, analýzu - report.
Aby ma tu neodhalili ako červenolíceho kosáko kladivára, tak sa držím hodne u zdi, ale nejako sa orientačne predsa prejaviť musím. Takže hlavne čosi treba spochybniť, to mi ide.
Flegko - aj keď sa snaží vetrať ako sa dá, tak ten zatuchnutý promoskovský puch je taký až ma škrábe v gágore. U človeka v jeho rokoch je to udivujúce, ale podľa môjho okolia skôr očakávané.


A tento prispevok mal za ulohu co? Prekrutit, zamlzit, zhodit?
1-2h hodiny denne nie 1/4 dna. Moj nazor je moj nazor, nehovorim, ze je spravny. Nenazyvam sa expertom ani pseudoexpertom tak si ma nazval ty.
Sledujem aj zavisle zdroje, pretoze silne prorusky kanal mi prezradi to, coby UA radi zatajili a silne proUA zase naopak. Nezavislych zdrojov zase tolko nie je, mozno to o sebe tvrdia, ale hned zbadas za koho kopu. Napriklad ak niekto nazyva Bachmut vo videach (EN) Artemivskom alebo vyslovuje nazvy miest a dedin z g namiesto h....h totizto ruska abeceda na rozdiel od ukrajinskej nepozna....proruskeho jedinca dokazes vycitit na dialku.
Odhalit nie je, co len tu honis carodejnice, ktore neexistuju.
Ano si predstav aj UA ma svoju propagandu, ano hlasim aj to, ked UA nieco dovrze, ked spravi nieco s cim nesuhlasim, ano som ochotny priznat, ze aj RU sa nieco podari(lo).
To zo mna nerobi proruskeho trola, skor jednookeho medzi slepymi, pretoze vidim veci, ktore ty odmietas vidiet.
Ale oni existuju si predstav. A to, ze sa o nich nebudeme bavit neznamena, ze existovat prestanu.
31.08.2023 - 21:13:54
05
keyboard_arrow_up