Hello,...mam manitou stance static, a teraz v zime, ked idem na bike, tak zachvilu ta vidla proste stuhne ... zrejme ten olej tam niak vymrzava. Ked tak stuhne ma vlastnosti niakej rst z roku 2001...je to tvrde, pomaly sa vracia.....proste naprd. Da sa to niak riesit ? Neexistuje nato niaky specialny olej ? Alebo nieco take ... :/
Takze s tym elastomerom je pekna blbost ja Rst elastomer źtuhne v doraze takze mate po cely cas jazdenia natiahnute ruky nic moc pohodlie a s tym mrazom no janeviem ak mam pisat sam za seba tak jazdim 3 roky celorocne bez ohladu okrem dazda a snehu aj pri -5C a ram drzi a vidla ta je tak obita ze uz viac sa rozbit neda ,jedine co mozem poradit davat si velky pozor aky sa do orechu nedostala voda to vam potom zamrzne a vam nezostane nic ine ako tahat bike domov po vlastny konkretne author naboj author synomnymum nekvality deore paradne jazdi aj v zime po 6000´km sa znici orech author mi vydral asi tak 1500 km.
tak ma napada ze len hladate nejaku vyhovorku preco v zime nejazdit BABOVKY ale je pravdy cim drahsi bike tym vacsia starostlivost niekedy az moc prehnana preto naj.bike v strednej triedy hlave casom ojazdene a doskrkane to vam tak nepride jeden skrabanec tam drhy o kusok vedla vlastna skusenost 1.5roka pupuliatko a druhej polke cistokrvna bestia ale nadovsetko milujem svoj bike a staram sa on nic zivote pisem zatial moze ja zostat nema taku cenu ako je bike abikovanie po Karpatoch,proste zmysel zivota
visby ty ***** ja tu pisem o zivot ake *****viny tu pises potom si preciam ze tu holubov ***** ale ako vidim efekt vsugerovania funguje i ked nie je na skodu vyvolat mensi rozruch
dominik: co? author naboj a shit? no tak ja mam authory obidva, a neviem si ich vynachvalit, jazdia bez problemov, predsalen priemyselne loziska su priemyselne loziska... deore nema
... a najazdil som na nich uz dobrych 5000km...
no suhlasim s visbym,mal som blacka a v zime bo uplne na 3 veci.ja teraz mam monstera a ten chodi pekne...lebo je tam open bath(otvorena komora s olejom)
a manitou ma riesene tlmenie tak ze tlmiace patrony su navyse mazane vazelinou.takze tak.
he, mas pravdu niektore blacky to mali zle vyriesene, ale tpc+/spv je v zime vcelku jazditelne... ja si myslim, ze zimu stvorili na to aby sme jazdili bikros a sviniam(zjazdakom) nechali trochu oddychnut a este sa pritom aj nieco naucili:-)
he, sak dobre viez, ze ja nemam zjazdak:-) preto musim mat pevnak na bikros:-) mat taky zjazdak ako mas ty, to by bolo ine kafe, ten zozere kazdu vlnu na bikrose:-)
visbaku - pocuj, ja neviem kolko najazdis v zime, kazdopadne pokial tvrdis ze bike netrpi, tak asi moc nie. bracho, sam by si mohol najlepsie vediet, ze prave v zime toho zdochne ovela viac ako v lete...
A nemalú zodpovednosť za to nesú posolené cesty.Skratka kto má doma staršie súčiastky treba postaviť zimáka.V snehu sa dá vyšantiť aj na aliviu.Hlavne treba kotúče.
no zimak nieje zla vec, no nemam dukat na zimak... asi to vyriesi HT ram od devilwork (ocel)a rotwild pojde na zimu na kliniec... komponentom sa nic nestane... a ked aj.
sinsai: najazdim toho dost... a nie len ja, su ludia co jazdia v zime skoro kazdy den na hlinkovych xc ramoch a nemaju ich prvy rok... naozaj to s tym opotrebenim neni take tragicke, urcite nejazdis v teplotach kedy by sa to nejak prejavilo...
he: rozhodne plaste, vaha ramu spravi viac v ovladatelnosti... aj ked to je na polemizovanie...
mam moznost porovnat z vlastnej skusenosti marz mxc air02 a vanilku05: strucne: macocha nechodila vobec (mal som dojem ze mam lockout permanentne zapnuty, aj ked samozrejme ze tam ziadny nebol), vanilka ide nadherne este k tym authorackym nabam-tiez strucne-velmi dobre, asi 10t km a stale krasne idu a uzili si uz bordelu pozehnane...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
... a najazdil som na nich uz dobrych 5000km...
a manitou ma riesene tlmenie tak ze tlmiace patrony su navyse mazane vazelinou.takze tak.
he: rozhodne plaste, vaha ramu spravi viac v ovladatelnosti... aj ked to je na polemizovanie...
vsetci sme z toho paf