....co povedat ? od konca augusta do vypadnutia MsHK z playoffs (april - maj) som hraval v sobotu hokej. po nom som si dal pivo - niekedy aj tri. v lete "po" alebo "na" bajkovacke, ture atd.
Takto som to praktizoval 15 rokov. Dnes som na tom tak, ze sa mi staci napit chladnej vody alebo si dam bublinkovy napoj a okamzite mam zapalene hrdlo.
V podstate si teraz asi každy treti den prstom vytlacam tie biele hnisave hrudky-čapy z krku.
jeden čo poznám bol v hokeji aj majster sveta a denne vypil aj 10 fliaš prazdroja z chladničky a nič
proste z ladoveho prazdroja ťa nikdy hrdlo bolieť nebude na rozdiel od minerálky
v sobotu som prvy krat v zivote jedol tofu "syr". cisty, bez uprav a ochutenia, udajne jake to je zdrave, aziati po ňom neplešiveju a ziju dlho bez chorob ....ale mam pocit ze bol pokazeny...ani som ho nedojedol. totiz....jeho chut vo mne evokovala ako keby ze namotas konopnu nit na zavit šrobenia vodomera alebo nejake mufne proste a po 10 rokoch prevadzky to rozoberies, konope podrtis, zalejes vodou. tu potom scedis a ten usadeny kal je tofu syr ? myslim, ze nie som daleko od pravdy, či ?
ja bezne jedavam plesnivec, romadur, kvargle atd ale toto ma dostalo.....
A 27-yr-old lady was admitted to accident and emergency complaining of fatigue, nausea, and excessive sweating. She admitted to starting a new diet tablet (bought over the internet) a week before her admission. She had doubled the recommended dose for faster results. Past medical history was negative. She was a non-smoker, non-drinker, and had no known allergies..... Despite suxamethonium 100 mg and vecuronium 10 mg (i.v.), it was not possible to ventilate her due to widespread sustained muscle rigidity. After 14 cycles with epinephrine and atropine, she remained asystolic and was declared dead.
Tofu sa samozrejme teplne upravit nemusti, ale ciste biele tofu fakt moc chutne nie je, je to skora taka "hmota" bez chuti. Udene je lepsie, uplne najviac mi chuti chilli tofu, kedze mam rad ostre. To vsetko sa tyka tofu od slovenskeho vyrobcu alfa-bio (pod inym obalom predavane aj v lidli), co som skusal od inych vyrobcov, tak to bolo vacsinou prilis presolene a vobec mi nechutilo. Zo sojovych vyrobkov u mna jednoznacne vedie tempeh (udeny alebo smazeny), ovela lepsia chut a konzistencia ako tofu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Takto som to praktizoval 15 rokov. Dnes som na tom tak, ze sa mi staci napit chladnej vody alebo si dam bublinkovy napoj a okamzite mam zapalene hrdlo.
V podstate si teraz asi každy treti den prstom vytlacam tie biele hnisave hrudky-čapy z krku.
jeden čo poznám bol v hokeji aj majster sveta a denne vypil aj 10 fliaš prazdroja z chladničky a nič
proste z ladoveho prazdroja ťa nikdy hrdlo bolieť nebude na rozdiel od minerálky
ja bezne jedavam plesnivec, romadur, kvargle atd ale toto ma dostalo.....
http://bja.oxfordjournals.org/content/102/4/566.long -
A 27-yr-old lady was admitted to accident and emergency complaining of fatigue, nausea, and excessive sweating. She admitted to starting a new diet tablet (bought over the internet) a week before her admission. She had doubled the recommended dose for faster results. Past medical history was negative. She was a non-smoker, non-drinker, and had no known allergies..... Despite suxamethonium 100 mg and vecuronium 10 mg (i.v.), it was not possible to ventilate her due to widespread sustained muscle rigidity. After 14 cycles with epinephrine and atropine, she remained asystolic and was declared dead.
tofu je fayn
Takto dobre som sa už dlho nezasmiala