Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Hlavna posta v BA na Tomasikovej tym bola povestna, ze tam sa stracalo vsetko a vzdy. Ludia to riesili dorucovanim na nahradne adresy mimo BA.
A ako vidime, neduhy kradnutia sa uz rozmohli hromadne aj na inych postach.
Dopadne to tak, ze skoncime v zozname krajin, do ktorych sa nedorucuje, resp. dorucuje len za vysoky shipping, ktory predajcovi bude vykryvat straty, kedze shipping sa zvycajne nazad nepreplaca.
Ako som uz pisal, problem je aj v trackovanych zasielkach - po prichode k nam proste tracking nezapisu a hotovo. Zasielka zmizne. Az to zmizne na druhej urovni (niekde lokalne na poste), tak tracking zaznamena prichod do SR a koniec.
Zobraziť komentár 19.01.2016 - 10:32:07
00
Synovi sa minuly rok stratila nejaka drobnost tak na to kaslal,slo o par centov. No ked zmizla uz aj druha zasielka tak isiel na postu hladat. Pri okienku neuspel tak nasledovala pani veduca. A nakoniec vysvitlo, ze tovar si jednoducho nechala pani postarka. Asi chcela pockat az sa na vec zabudne.
Takze cesta asi vedie len dosledne trvat na dohladani.
Zobraziť komentár 19.01.2016 - 10:56:26
00
U mňa prvá zásielka čo nedorazila. Tracking skončil prichodom na SK. A mesiac prešiel a nič. To je už asi dlhá doba, aby som niečo riešil.
Zobraziť komentár 19.01.2016 - 10:59:47
00
Na http://tandt.posta.sk/ sa da dat preverit kde sa nachadza zasielka. Mne ked zasielka bludila a v trackingu boli hovadiny, tak mi z posty prislo vyjadrenie, ze ju vratili spat kvoli nekompletnym udajom. Sice som sa nedozvedel co tam chybalo, ale aspon to pomohlo. Cize ak sa to strati na slovensku, tak to budu riesit interne. Nezostava nic len sa stazovat a potom si spravia poriadky na postach.
Zobraziť komentár 19.01.2016 - 11:07:07
00
Problem je v tom, ze status dorucenia na Slovensko ma len zahranicny tracker. Slovensky tracking uz zvycajne zasielku neobsahuje...
Zobraziť komentár 19.01.2016 - 16:14:24
00
arrow_leftyankoo napísal:
U mňa prvá zásielka čo nedorazila. Tracking skončil prichodom na SK. A mesiac prešiel a nič. To je už asi dlhá doba, aby som niečo riešil.

zavolaj na postu a opytaj sa - za to nic nedas
mne sa "stratil" ram, ktory mala dodat DHL-ka
nakoniec som cez telefonat na DHL zistil, ze zasielku nechali na najblizsej poste ...
Zobraziť komentár 19.01.2016 - 16:27:04
00
Mne to doteraz fungovalo tak , že číslo ktoré mi dal predajca som dal do vyhladávača slov. pošty a tá posielala maily pri každej zmene.
Nefungovalo to pri poslednej zásielke lebo asi číslo ktoré dal predajca bolo vymyslené a menil ho asi 3x. Napriek tomu dorazil balíček v poriadku.
Zobraziť komentár 19.01.2016 - 16:29:42
00
Tak neviem, ci sa da trackingu z Ciny verit.
Podla stranky, kde som zadal cislo zasielky,dorazil balicek na Slovensko 17.decembra a v schranke som ho nasiel dnes 4.februara.
Zobraziť komentár 04.02.2016 - 12:51:41
00
Aliexpress asi dostal po prstoch. Kopa znackovych veci uplne zmizla z ponuky.
Zobraziť komentár 04.02.2016 - 18:32:00
00
ake napriklad, predvcerom som co to objednaval (drobnosti za par euro) a bolo tam toho kopec, uved nejaky priklad, nech skusim pohladat.
Zobraziť komentár 04.02.2016 - 19:43:49
00
Napr. oblecenie POC,TwinSix uplne,Giant zredukovany,atd.
Zobraziť komentár 04.02.2016 - 19:57:41
00
Ľudkovia, máte niekto skúsenosť s objednávaním dresov z aliexpresu(resp ebay) ? bežne objednávam technické drobotiny a až na pár výnimiek mi to aj chodí poštou, ide mi skôr o to, ake kvality sú tie dresy čo predávajú. Je to cca cenová hladina 30-50e tak či to má zmysel objednávať z číny, alebo radšej lokálne z nejakého shopu. Vďaka
Zobraziť komentár 14.03.2016 - 23:58:18
00
Su cca na urovni dresov z Lidla. Takze ak fandis nejakemu timu ok,inac to nekupuj.daju sa kupit teraz v kamennych obchodoch vo vypredajoch kvalitnejsie a za dobru cenu. Na vozenie pre hobby jazdca su tie z ali ok,intenzivne,caste a dlhe treningy resp vyjazdy uz nie su v nich moc pohodlne
Zobraziť komentár 15.03.2016 - 07:02:40
00
Vlozky a svy su cim dalej tym lepsie, no obcas im ujdu velkosti pripadne strih je ujdeny ;) Ale nemam pocit, ze by boli nejak strasne zle, aspon co sa materialu tyka.
Zobraziť komentár 15.03.2016 - 11:30:09
00
material je porovnatelny z polovicou veci v obchodoch aj vlozky
cenovo bezkonkurencne, ja ako milionar nemam na rozdavanie a na furikovanie mi to staci
velkosti su divne mozno sa trafis mozno nie ja som sa zatial netrafil a to som uz 3x objednaval
ale zato nieje problem predat
dodacia doba cca 1 mesiac
Zobraziť komentár 15.03.2016 - 12:00:56
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Komponenty)
keyboard_arrow_up