nastavenie zdvihu je fajn pri Talase,kde prepnes,zatlacis a mas,urobis to prakticky pri jazdeni,alebo ked mas taky lock na riadidlach,kde stlacis,zatlacis vidlu a ostane vzaseknuta v nizsej polohe(neviem presne ako sa to vola,ale skusal som to na Nixone),ale zastat a krutit s gombikom neviem ako dlho aby si pred kopcom znizil o 2cm,to uz chce riadny kopec...
v terene s prevahou horekopcom 115, v terene s prevahou dolekopcom 130, na ceste hore kopcom 85, hore-dole kopcom 100. na to je dobry u-turn a nato ho aj vyuzivam. urcite nie pred kazdym kopcom davat dole a na kopci hore.
ak mas menej ako 70kg tak ber vzduchovu. osobne by som bral s air u-turn, alebo ked mas na to hmotnost tak pruzinovu
to charlie: a ta citlivost nezavisi nahodou od tlaku vzduchu vo vidle, bo ja mam cca 70kg a chcel by som tu spominanu rebu,alebo ten revelation dual air
2Martinux: u reby pisu <63kg, takze to splnas... a citlivost si nastavis aku chces, ked budes chciet zehlit mravcov, tak nastavis... inac REBA to je tuhsia SIDa, ale to urcite vies...
Archer neviem síce u ktorej Talaske nemusíš trošku zatlačiť vidlu ale u 32Talas RLC 100-140 musiš sama dole nejde.
Vozim TALAS RL 100-140 - nemusim tlacit Za jizdou pred kopcem prepnem - a hned sama jde dolu.
To si asi myslil, ze nejde dolu bez bikera? Ja jsem od zacatku myslil, ze biker v sedle, ale zbytecne na vidlice tlacit nemusi - jde dolu pod vahou bikera.
nazdar páni potrebujem sa rozhodnút ktorú s týchto
Ja mam uz rok revelation a nedam na nu dopustit fox som mal moznost skusat len chvilocku tak mam trosku skresleny nazor ale nastavitelna do kopca nizsia 100mm a z kopca 130 tlmi aj vacsie nerovnosti zamykatelna po 7 500 km este som nemusel ani dofukovat stale ako nova.
ale nejaku udrzbu(vymena oleja) by si po roku mal spravit nemyslis ak nechces aby si na nu stratil zaruku(to je tusim podmienka pri RSkach - kazdy rok sa musi menit olej)....ak si nato netrufas, chod s tym pekne do servisu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ak mas menej ako 70kg tak ber vzduchovu. osobne by som bral s air u-turn, alebo ked mas na to hmotnost tak pruzinovu
U TALASe nemusis tlacit, dolu jde sam. Ale kdyz prepnes nahoru - musis trochu odlehcit vidlice.
chrt = SIDa
mastodont (100kg) = REBA
nie, myslel som to tak, ze ak si prilis velky chrt (<70kg) tak ti bude pruzinova tvrda a preto je lepsie zobrat vzduchovu, ktoru si nafukas ako chces
Vozim TALAS RL 100-140 - nemusim tlacit
To si asi myslil, ze nejde dolu bez bikera? Ja jsem od zacatku myslil, ze biker v sedle, ale zbytecne na vidlice tlacit nemusi - jde dolu pod vahou bikera.
No jo. Treba takova stara Manitou Black, abych se prepnula ze 120mm na 100mm - musil si ji poradne stlacit, az "zacvakne".
TALAS funguje "prirozene"
Ja mam uz rok revelation a nedam na nu dopustit fox som mal moznost skusat len chvilocku tak mam trosku skresleny nazor ale nastavitelna do kopca nizsia 100mm a z kopca 130 tlmi aj vacsie nerovnosti zamykatelna po 7 500 km este som nemusel ani dofukovat stale ako nova.