uvažujem nad TS,...mam xc,a pri prudších zjazdoch mám tendenciu si dávať sedlovku dolu,kvôli lepšej stabilite zad.kolesa....preto uvažujem o kúpe TS...ak má niekto skusenosti (+ aj -)..napíšte či má vyznam takáto investícia....ak hej tak aký tip sedlovky je idealny...dik moc
je mozne nejako nastavit maximalnu vysku vysunutia na reverb stealth? uz je v najnizsej pozicii, ale este by som bol rad, keby sla o par cm dole.
da sa to:
1. cigansky variant: kablopaska okolo lyzin na sedle a rychloupinaku/skrutky/hornej ramovej trubky
2. hulvatsky variant: odpilit z ramu. predtym je vhodne preverit moznost hlbsieho zasunutia (ohyby, capy, stensenia...). niektore staro-skolske ramy maju proste sedlovu trubku zbytocne dlhu, hlavne ak chce clovek jazdit 150mm a viac teleskop. zanika zaruka na ram. predat ram a vymenit za nieco novsie je tiez moznost. ak je problem zasunutia kvoli capu atd. da sa par mm ziskat odpilenim z reverbu.
3. elegantny variant: uprava vnutornosti. v reverbe je pomerne malo miesta na spejsre a pod. susp-clinic to riesi kratsim piestom
ja som takto dal upravit reverbu pre zenu
No lebo mam veľkú dilemu medzi dropzone a ks e ten lebo predsa len ta e ten je základný model a má 100 mm dropzone má 125 a ten ofset by mi až fak nevadil pokiaľ je to vzad mám teraz kratší rám ako predtým takže by mi to aj vyhovovalo. Ale zas cenovo je tam rozdiel 65 eur čo je dosť.
No neviem či to je zlá cena: http://www.bike-discount.de/en/buy/kind-shock-dropzone-remote-oe-30,9-mm-x-385-mm-44695
Ja som ju bral presne odiaľ, mám ju od septembra a stála viac. Krátka doba na na nejaké hodnotenia, ale zatiaľ spokojnosť. Známy ju má 2 roky a vravel že v pohode funguje.
Keď som ju mal prvýkrát na biku a som šlapal z domu do kopca, si vravím taká blbosť za také prachy, no bolo mi to treba? O 3 km prišiel prvý singel a bolo to jasné. Je to skvelé a odvtedy som neoľutoval.
ak je to ten starsi model, tak sa zvyklo niektorym ludom sklapat sedlo aj ked to mali relativne silnejsie pritiahnute - niecom podobnym trpia aj starsie Specialized (treba to fakt PORIADNE pritiahnut)
nove modely maju myslim inu konstrukciu aj su v dlzkach az do 150 mm ak ma pamat neklame
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
da sa to:
1. cigansky variant: kablopaska okolo lyzin na sedle a rychloupinaku/skrutky/hornej ramovej trubky
2. hulvatsky variant: odpilit z ramu. predtym je vhodne preverit moznost hlbsieho zasunutia (ohyby, capy, stensenia...). niektore staro-skolske ramy maju proste sedlovu trubku zbytocne dlhu, hlavne ak chce clovek jazdit 150mm a viac teleskop. zanika zaruka na ram. predat ram a vymenit za nieco novsie je tiez moznost. ak je problem zasunutia kvoli capu atd. da sa par mm ziskat odpilenim z reverbu.
3. elegantny variant: uprava vnutornosti. v reverbe je pomerne malo miesta na spejsre a pod. susp-clinic to riesi kratsim piestom
ja som takto dal upravit reverbu pre zenu
ale 1) by asi nepomohlo - on potrebuje znizit minimalnu vysku, nie maximalnu
Ja som ju bral presne odiaľ, mám ju od septembra a stála viac. Krátka doba na na nejaké hodnotenia, ale zatiaľ spokojnosť. Známy ju má 2 roky a vravel že v pohode funguje.
Keď som ju mal prvýkrát na biku a som šlapal z domu do kopca, si vravím taká blbosť za také prachy, no bolo mi to treba? O 3 km prišiel prvý singel a bolo to jasné. Je to skvelé a odvtedy som neoľutoval.
http://www.giant-bicycles.com/cs-cz/gear/product/giant.contact.sl.switch.seatpost/1147/50275/
len je otazne, ci ju este budu mat, lebo je novy model 2016, ktory nema offset
nove modely maju myslim inu konstrukciu aj su v dlzkach az do 150 mm ak ma pamat neklame