chcel by som od Vas radu,ake su dobre kotucove brzdy.Berme to teraz z hladiska kvality,co by ste si dali na svoj bike aby to poriadne brzdilo.Presnejsie mali by to byt nejake hydrauliky.Momentalne mam Tektro Auriga Comp a nezda sa mi ze by brzdy ucinok bol nejaky ohromujuci.Chcel by som nieco co ide uplne lahucko a nieco v takom style ze tuknem a stojim.Prosim poradte.Linky su vitane.
Dakujem
Toto sú tie brzdy Brzdy kotúčové: EXTEND Elite, 180/160mm
Ďakujem.
Toto sú tie brzdy Brzdy kotúčové: EXTEND Elite, 180/160mm
Ďakujem.
Ja ti neviem.Nové Magury sklamali na celej čiare . Rada MT a ich nespolahlivosť a poruchovosť sú známe. Som zvedavý čo vykonštrulovali teraz. Ten 6 piest chceš kúpiť?
a na Lectorovi som si vsimol ze mam predne prasa od oleja - u mna nastasie len prasa lebo predna brzdi dobre. poutieral som hajzlakom do sucha - obcas este pozriem ale zatial je suche. kedze bike bol v skatuli s uz nahodenou brzdou a hadica sa neskracovala typujem ze to zasrali este vo vyrobe.
Otázka skôr je, či ten rozdiel v cene sa aj nejako prejaví? Neviem, kto všetko ich jazdí, ale mohli by ste dať nejaké skúsenosti, že či:
- je rozdiel vo váhe (203mm sú orientačne 169g)
- je rovnomernejší prítlak na kotúč = konštantnejšie brzdenie
- lepšie odvádzajú teplo /neprenášajú teplo na pavúka = má to vo výsledku nejaký efekt
Chápem túto konštrukciu pri závodných motorkách, autách... ale pri bajkoch netuším, či to okrem predajnosti a "cool" efektu aj má nejaký reálny efekt.. Dajte feedback.