Neberte nám Ježíša , neberte nám Ježiša :rock:
04.10.2017 - 11:16:12
01
jezus je najlepsi :rock:

i0.kym-cdn.com
04.10.2017 - 11:19:08
03
Ja mám jeden dotaz k veci: nedala by sa pridať fičura, aby sa články dali filtrovať nielen podľa najlepšieho hodnotenia, ale napr. aj ako najčítanejšie, prípadne najviac komentované? cervo
04.10.2017 - 11:22:54
00
Dorobime bimjeam
04.10.2017 - 11:27:47
02
Testujeme 2 nove vecicky:

- Fotky na mape: sekcia trasy sa zmenila na sekciu "Mapa". Tato sekcia nebola velmi aktualna a stracala vyznam, preto sme jej zmenili ideu - najdete tu zakladnu cyklomapu s geolokaciou a volitelnymi vrstvami. Zaciname s geo-tagovanymi fotkami, neskor pridame heatmapy z vyjazdov, moznost naklikania a zobrazenia trasy a dalsie funkcie. Sekcia je pouzitelna tak pri planovani trasy ako aj v terene (cez mobil, kde vam ukaze presnu poziciu na mape). Ak tam najdete svoje fotky, ktore na mape nechcete, staci ak si pri prispevku vo fore (kde boli pridane) zrusite ich polohu na mape. Naopak, ak mate fotky z vyjazdov, umiestnite ich na mapu (mozete tak spravit editaciou starsich prispevkov a samozrejme pridanim novych), nech mozu vsetci vidiet ako to na danom mieste vyzera. Mapa sa updatuje raz za hodinu, takze to pridanie / zrusenie nie je okamzite.

- Vysledky z cyklo-sao: na zaklade spoluprace s cyklo-sao importujeme vysledky a zoznam prihlasenych MTBIKER clenov. Tieto informacie najdete pri samotnych akciach v kalendari, kde cyklo-sao poskytuje prihlasovanie. Mozete tak vo svojom (a inych) profile vidiet vysledky uzivatela z akcii a pri zozname vysledkov vidiet ako na tom ten-ktory uzivatel bol. Ak si neprajete vo vysledkoch figurovat, v nastaveniach sukromia je mozne toto parovanie vypnut. Ak naopak nemate sparovane vysledky, v nastaveni sukromia je mozne priradit cyklo-sao ID k profilu a tym sa vysledky sparuju a zobrazia.

Budeme vdacni za spatnu vazbu.
16.10.2017 - 11:33:15
06
Palo TT napísal:
Rozsirene vyhladavanie - vo vysledkoch nezobrazuje obrazky - ale mohlo by.
Velky problem :) Nemozem si sumarne a jednoducho pozriet vkus astroa
https://www.mtbiker.sk/forum/search.php?keywords=&terms=all&author=astro&t=15364&sf=all&sk=t&sd=d&sr=posts&st=0&ch=-1&sc=1&attachments=1&submit=

(nemusi vzdy, staci vtedy ked pouzivatel nastavi: Vrátiť prvých na "vsetky dostupne"
pripadne dorobit extra checkbox na obrazky)
Vlozene videa vo vysledkoch zobrazuje.


Dorobene, mozes si pozriet astrov vkus :)
22.11.2017 - 17:00:32
02
cervo napísal:
Je to zabudované vo fóre, dôvod je aby nebolo možné ignorovať pokyny moderátorov.

Moderator by mal moderovat ..... Potom by som tento dovod bral. Treba vytvorit separatne loginy len pre moderatorov. Akonahle sa ktokolvek zapoji do verejnej debaty mal by mat rovnake postavenie ako ostatni diskutujuci.
22.11.2017 - 19:24:13
00
Nie uplne chapem co chces povedat Dvenohy. Moderatori maju moderovat a tym padom musia mat vyssie pravomoci ako ostatni diskutujuci. Maju sa vsak spravat podla pravidiel, s rozvahou a objektivne.
22.11.2017 - 19:33:28
00
Dvenohy tym chce povedat, ze ja podla neho nemam pravo pisat do fora svoje nazory. :) Podla neho (a este podla par jedincov) ma moderator byt neviditelny a na nazor nema narok. Proste si tito ludia zamienaju pojmy "moderovat" a "neprispievat".
22.11.2017 - 19:40:20
05
Pises ako sukromna osoba alebo ako zastupca fora? Dla mojho skromneho nazoru moderator ma zastupovat forum, riesit porusenia pravidiel, moderovat diskusiu...atd. Pozrite si niekedy nejaku diskusiu v TV, a pozrite sa nato co moderator robi.

A Jezus, ked si konkretne nacal seba. Myslim si ze profil Jezus by mal byt sukromy a kludne v nom prezentuj cokolvek. Ale ako moderator by si mal mat iny profil, napriklad Moderator1, a cokolvek napisane ci spravene z tohoto profilu by malo byt vylucne neutralne a len v zaujme fora.
22.11.2017 - 20:17:14
01
Naozaj si neviem realne predstavit pristup cez dve konta naraz. Ale odhiadnuc od toho - keby som naozaj moderoval tak dosledne ako si predstavujes, tak by si sa uz davno stazoval, ze tu nie je ziadna sloboda prejavu. :)

Skusme si pripomenut vcerajsok: Do galerie bajkov pribudla fotka prilis velkeho bajku. Par ludi to okomentovalo vratane mna. Ale stale diskusia suvisi s bajkom. Nasledne prichadzas Ty a zacina offtopic porusujuci pravidla fora - vulgarny prispevok. Ked odo mna dostanes normalnu slusnu odpoved, tak opät utocis, ze nikto sa nas nepyta na nas nazor (evidentne Ti unika podstata a zmysel diskusneho fora). Opät slusne odpovedam. Tentoraz uz ale utocis na mna ako na moderatora, ze kvoli mne to ani nie je galeria, ale len samy offtopic. Aka ironia, ze? Na offtopic sa stazuje clovek, kvoli ktoremu vznikol. :) A este väcsia ironia je, ze keby som tu diskusiu moderoval striktne podla pravidiel, tak hned Tvoj prvy vulgarny prispevok vymazem a vobec ziadny offtopic nevznikne. Poucenie - nabuduce hned mazem. :D
22.11.2017 - 20:46:26
02
Kludne tie prispevky vymaz. Mne to vadit nebude. Mimochodom, pozri si prvych 20 stran toho vlakna a potom poslednych 20....snad aj si vsimnes ten rozdiel. A nemyslim si zeby s dvoma kontami bol problem. Podla mna tak casto moderatorsku pracu nerobis. A keby si tu "zopar" dalsich ludi ta mohlo dat do ignore tak aj toho spamu by bolo hned menej. 😂

Btw....zase tu obaja robime flame, offtopik a spam....
22.11.2017 - 20:57:14
00
https://en.wikipedia.org/wiki/Carlos_Kaiser_(footballer)
klikacia cast linku je odseknuta
27.11.2017 - 10:22:03
00
Aj v geocacherskej "komunite" sa problém podobného typu ako tunajší "problém diskutujúceho moderátora" rieši tým, že revieweri majú reviewerské accounty oddelené od ich hráčskych a môžu zostať pre "komunitu" anonymní. Napríklad staroslávny Rikitan ako reviewer je FitReviewer a keby sa nesamozbonzol, tak by táto ekvivalencia bola známa len pár reviewerom a staffu v Seattli.
(Slovo "komunita" je v úvodzovkách preto. lebo existencia nejakej nedaj Alláh ešte jednotnej komunity je len konštrukt niektorých jedincov, ktorí si chceli/chcú gc na SVK "sprivatizovať", inak povedané sa toto slovo používa na bitie nepohodlných po hlavách. Podobnosť s čímkoľvek čisto náhodná, buhaha.)
27.11.2017 - 10:54:55
00
marecej pouzi tag [ url ] a pojde to

tulenik nie som presvedceny o tom, ze by to fungovalo. U nas je vo zvyku diskutovat o kazdom rozhodnuti moderatora a tym je moderator casto chtiac nechtiac vtiahnuty do diskusie. Ak by sme to odseparovali, moderatorske zasahy by boli bez vysvetlovania. Mozno by to tak bolo lepsie, ale nie som si isty.
27.11.2017 - 15:58:13
02

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up