prepacte pojdem mimo temy ale brat kupil novy skuter a babettu trocha upravujem opravujem aby ako tak stacila na ten skuter ale babetta je len na miestne radovanky do 60kmh a krasne ilovite blato bolo dnes na polnej ceste k nadrzi tak no neist by bol hriech tak som isiel ,,rozhrabat? (ani nie)" trochu cestu mimochodom bikovu sezonu delim na zimnu letnu nije na sezonu a zimu preto chcem aj kotuce
:oops: prepacte pojdem mimo temy ale brat kupil novy skuter a babettu trocha upravujem opravujem aby ako tak stacila na ten skuter ale babetta je len na miestne radovanky do 60kmh a krasne ilovite blato bolo dnes na polnej ceste k nadrzi tak no neist by bol hriech tak som isiel ,,rozhrabat? (ani nie)" trochu cestu
Villinko, neries tu take hrzde ako babety! Toto je bikove forum! Dokazes to pochopit a aspon raz napises nieco k veci?
8) vis co je demokracia? ak mas nieco proti mne tak sima nefsimaj
ale slovo demokracia neznamena ze budes Do temy o bikoch pisat sprostosti o tvojej babete. Proste to tu nikoho nezaujima
Zober si vykladovy slovnik alebo slovnik cudzich slov a si to pekne pohladaj co to slovo demokracia znamena!
8) no a ked som raz skocil s nim cez metrovy skokan a spravil som dva kotrmelce a dopadol hrudnikom na korman som myslel ze uz umieram som sa nemohol nadychnut hovorim vztah raz ho aj odfotim ale je zima
8) no a ked som raz skocil s nim cez metrovy skokan a spravil som dva kotrmelce a dopadol hrudnikom na korman som myslel ze uz umieram som sa nemohol nadychnut
:oops: prepacte pojdem mimo temy ale brat kupil novy skuter a babettu trocha upravujem opravujem aby ako tak stacila na ten skuter ale babetta je len na miestne radovanky do 60kmh a krasne ilovite blato bolo dnes na polnej ceste k nadrzi tak no neist by bol hriech tak som isiel ,,rozhrabat? (ani nie)" trochu cestu mimochodom bikovu sezonu delim na zimnu letnu nije na sezonu a zimu preto chcem aj kotuce
miestni bikeri sa ti urcite podakuju, ze si im svojou hrdzavou babetou rozdrbal polnu cestu...
babetta nieje hrdzava....a mimochodom ste tu setci jaky rozumny...samy odbornik na slovo vzaty...rozmyslam nad posobenim na tomto fore lebo lebo to neni normalne ked napisem par krat odveci tak nieze by ma jeden upozornil ale upozorni ma tu 8ludi odpisem a zas....a je cela tema v riti....boze sak ked sa vam tu nepacim tak si pomyslite svoje a nemusite mi pisat a ked hej tak ss a uz si mozno dam povedat.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no dakto zacina sezonu v obyvacke na valcoch, dakto na babete...
asi bol vilik trenovat cisto len techniku do lesa na babete a potom niekedy si zas vypne motor a bude na nej slapat zas na kondicku
aby si si v zime mohol ohrievat prsty
Villinko, neries tu take hrzde ako babety! Toto je bikove forum! Dokazes to pochopit a aspon raz napises nieco k veci?
len aby si raz nedostal ban aan
ale slovo demokracia neznamena ze budes Do temy o bikoch pisat sprostosti o tvojej babete. Proste to tu nikoho nezaujima
Zober si vykladovy slovnik alebo slovnik cudzich slov a si to pekne pohladaj co to slovo demokracia znamena!
A si sa rano zobudil a ruka v šerbli
Ocividne mu ten nedostatok kyslika neprospel
miestni bikeri sa ti urcite podakuju, ze si im svojou hrdzavou babetou rozdrbal polnu cestu...
P.S. neslo by to aj bez tych 4825 smajlikov ?
amen
bolo by na case