chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
Dakujem pekne za reakcie. Chcel by som sa teda spytat ake plaste by ste mi odporucili na suche traily. V blate nejazdim takmer vobec. Teraz mam na oboch kolesach maxxis dhr 2 29x2.3 no tie mi pridu uz skor na enduro jazdenie. Zdaju sa mi byt aj zbytocne tazke(navazene 890g). Kludne to moze byt aj ina znacka ako Vittoria.
Za NN sa prihovorim aj ja - velmi dobry, univerzalny plast a hlavne rychly..
Moj 27,5 x 2,35 SS mal za novoty 780g co je sice viac nez udava schwalbe, ale.. im vaha lieta hodne, ja som chytil jeden z tych tazsich exemplarov..
Za NN sa prihovorim aj ja - velmi dobry, univerzalny plast a hlavne rychly..
Moj 27,5 x 2,35 SS mal za novoty 780g co je sice viac nez udava schwalbe, ale.. im vaha lieta hodne, ja som chytil jeden z tych tazsich exemplarov..
scarinko tak to je uz dost extrem.. na novom bajku som mal od vyroby tiez 27.5 NN v performance verzii (addix) ale v sirke 2.35 a mal 709g.. sa mi to ani nechcelo verit, reku ze som zle odcital vahu alebo co.. ale aj po prevazeni mal tolko..
EDIT: predtym mnou spominany 27.5 x 2.35 NN s 780g bol verzia evolution, addix speedgrip, snakeskin
To mali chybu v popise, reálne mal mať 800g, keď som objednával dcére na bajk, tak v suncycle prevažovali všetky, čo mali v sklade a mali +-800g. Nakoniec som zohnal inú 700g verziu.
Ground control v sworks verzii bolo asi to najlepsie co som jazdil, samozrejme moj subjektivny pocit. Len som ho mal problem kupit. Sice v kaktuse mi ho boli ochotny objednat ale za nejakych 50 euro. Ale teraz ta performance verzia NN sa mi paci, ked si odmslim hmotnost
Má niekto prosím skúsenosť ? Akú majú výdrž hlavne na tom zadnom kolese. Poprípade aké sú odolné. Lebo som sa dočítal hocčo. Ak by teda samozrejme aj tá váha sedela čo je v popise.
Toho NN som jazdil vzadu, váha odpovedala, výdrž ok, tmel držal dobre, defekty žiadne, resp tmel všetko zalepil. Keď som ho dával dole mal v sebe asi zo 10tŕňov, nejaké črepy zo skla. Jediný problém bol, že som ho raz sekol, ale to bola moja chyba. Reálna šírka plášťa je výborna, valivý odpor super, grip a výdrž v pohode. Tie s tou váhou, čo som spomínal vyššie boli verzia performance liteskin, mali mať 690g podľa výrobcu, ale reálne všetky cca 800.
Moj NN 27.5 x 2.35 addix speedgrip snakeskin vyzera po 1300km na prednom + 700km na zadnom asi takto.
Inak za novoty ako som spominal mal presne 784g, naposledy ked som ho vazil dakedy v septembri/19 tak mal 768g
NN je pre mňa super plášť, grip má lepší ako Barzo, valivý odpor podobný, výdrž +-rovnakú, čistenie od blata lepšiu, hmotnosť porovnateľná. Oplatí sa však ísť do vyšších verzií, ale tam už môže prísť na rad cena. Čo sa týka univerzálnosti je to topka pre mňa, druhý v poradí Barzo, ale chcel by som ešte skúsiť forekaster dlhodobejšie. Pri Forekasteri sa obávam, že 2.6tka nebude taká široká ako 2.35” pri schwalbe...
Má niekto prosím skúsenosť ? Akú majú výdrž hlavne na tom zadnom kolese. Poprípade aké sú odolné. Lebo som sa dočítal hocčo. Ak by teda samozrejme aj tá váha sedela čo je v popise.
Mám presne túto kombináciu, nahadzovala som kvôli zimnému maratónu... Výdrž ti nepoviem, keďže sú nové, každopádne grip majú dobrý aj na snehu a čo sa váhy týka, 2,35= 743g a 2,25= 710g
Vážené na kuchynskej, každá 5x, spriemerované
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kto jazdi Trail/Enduro bude davat nieco ine. 2.25 ma nieco malo pod 700 co si myslim je ok.
2.35...745g
Priemer 29
Noooo, 27,5x2,25
Offi 745g
https://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/mtb/275/schwalbe-nobby-nic-performance-tlr-addix-27-5x2-25-mtb-plast-kevlar.html?itm_medium=forum#
-14% Schwalbe Nobby Nic 27.5x2.25" Performance Addix plášť, TLR, kevlar
29,99 € -14%
MOC 34,90 €EDIT: predtym mnou spominany 27.5 x 2.35 NN s 780g bol verzia evolution, addix speedgrip, snakeskin
A nie som sam, ze grznma?
DOPREDU : https://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/mtb/29/schwalbe-plast-nobby-nic-29x2-35-67tpi-765g-snake-tle-speedgrip-kevlar.html
DOZADU : https://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/mtb/29/schwalbe-nobby-nic-29x2-25-57-622-67tpi-710g-snake-tle-spgrip-kevlar.html
-9% Schwalbe Nobby Nic 29x2.25" Evolution SpeedGrip plášť, TLE, kevlar
59 € -9%
MOC 76,99 €Inak za novoty ako som spominal mal presne 784g, naposledy ked som ho vazil dakedy v septembri/19 tak mal 768g
DOPREDU : https://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/mtb/29/schwalbe-plast-nobby-nic-29x2-35-67tpi-765g-snake-tle-speedgrip-kevlar.html
DOZADU : https://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/mtb/29/schwalbe-nobby-nic-29x2-25-57-622-67tpi-710g-snake-tle-spgrip-kevlar.html
Mám presne túto kombináciu, nahadzovala som kvôli zimnému maratónu... Výdrž ti nepoviem, keďže sú nové, každopádne grip majú dobrý aj na snehu a čo sa váhy týka, 2,35= 743g a 2,25= 710g
Vážené na kuchynskej, každá 5x, spriemerované
-9% Schwalbe Nobby Nic 29x2.25" Evolution SpeedGrip plášť, TLE, kevlar
59 € -9%
MOC 76,99 €