zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
Teraz mi prídu pokusne prvé kilové plášte AGARRO, tak budem skúšať nahadzovať aj tie..isto si užijem nové veľmi zábavné skúsenosti
na inom rafiku sa to chova rovnako ?
Edit: este 2 poznamky k tomu.
- robil som to prvykrat, mozno zaciatocnicke stastie
- isiel som podla odporucani vyrobcu a pouzil som o 5 mm sirsiu pasku
Teraz mi prídu pokusne prvé kilové plášte AGARRO, tak budem skúšať nahadzovať aj tie..isto si užijem nové veľmi zábavné skúsenosti
prve 29 plaste original k biku som mal geax teraz vittoria Toro, to bol rovnako porod nahodiť aj zhodiť, plastových pak som polamal asi 5... na notubes rafik som ich nenahodil vobec, na XT rafik sli ťažko ale dalo sa. zato maxxis plašte bez problemu všade, 3 typy rafkov.... spešl plašte rovnako v pohode....
tie vittorie zas budu dobre držať tlak.... kus gumy, tieto posledne modely už som neskušal, kedže maxxis ma na výber vela vzoriek aj prevedení meniť nebudem
Kompresor do auta ma malinky prietok vzduchu ten nato nieje vhodny
Finish LIne som mal a stal za prd. Vraj eko bez latexu, pekne dlho osta tekuty ,ale nelepil poriadne. Po roku som ho vylial z kolesa a ostalo vstko ciste. Takze za mna Fiish line nie.
Stans No Tubes parada.
Jaiub ten ventil bez jadra cez Schvalbe booster koncovku sa tam len nasadí a pridrží rukou.Cez pumpu to bude podobné, ona by mala mať také gumové tesnenie. Myslím, že by sa dala kúpiť aj redukcia, ale pri bezjadrovom fúkaní je to zbytočné skrutkovať, lebo jadro sa musí do pol sekundy osadiť.
Čo sa týka ventilku, tak som zistil, že stačí mi len úplne jemne na začiatok ventilu nasadiť hlavicu pumpy a tak to šlo. Ak som veľmi zasunul hlavicu na ventil, tak to prepúšťalo.