mam vidlu marzocchi Z1 sport 150 s pevnou osou..a mam na nej tento kotuc 203mm.Brzdy su obycajne mechaniky avidy 5. pri brzdeni to vsak ale dost rozvibruje vidlu. vidla aj kotuc,dosticky su fungel nove. koli comu to je? pls len seriozne odpovede
ved sa na ten kotuc staci pozriet a je jasne, ze tie dosticky musia kmitat, kedze nie celu dobu pozobia tou istou silou na roznu plochu, teda tlak a aj brzdny ucinok kmita., je to proste imidzofka.
Ja som vravel o vibraciach ktore sa prenasaju az do brzdovej packy. Niekedy - napriklad technicky singletrail+serpentiny ziazd komplet na brzach to vie byt dost neprijemne.
u mna je tento kotuc len docasne riesenie, takze velmi ani neriesim to vibrovanie, ale ako som hovoril, robi mi to na smyklavom povrchu a pri velmi malej rychlosti.
ja ho mam aj 203mm u mna nevybruje....nič ide ako ma...nemožem povedať že iný by bol lepši keď som mal akurat nejaky tektro a bolo to shit...ale totok oproti hintomuu je lepšie..
no dal som ho het a dal som tam normalny kotuc nepolygonovy alebo presnejsie "menej polygonovy" a uz ide pekne presne ako vravel risototh , menia sa tam brzdne "sily" a pri rychlom rotovani to je jak ABS ale vidla vibruje a nerobi jej isto dobre.
ta tento.....a na tvojom mieste by som nemenil ten co mas...bo lepsie nic nepojde ako to co mas...a tie vibracie pri brzdeni(ked smyka)...to uz vidla je taka divna
teraz mam LX 160mm kotuc a chcem dat tento 180mm. kolesa, naboje mam Fulcrum - náboje majú možnosť uchytenia kotúča štandardne na medzinárodný štandard, tj. na šesť dier, alebo špeciálnym AFS systémom uchytenia kotúča, ktorý zaisťuje dokonalejšie uchytenie a brzdenie. je uchopenie tohto kotuca kompatibilne s uvedenymi nabojmi? este mi bude treba aj adapter na vidlu - predpokladam ze ten kupim do 200 Sk, alebo sa mylim?
danke. myslis, ze tieto aligator kotuce su dobre alebo radsej inu znacku? lebo co som pozeral, tak rozhodne maju dobru cenu oproti napr. shimanu, hayes, magura, ale neviem ako je to s ich kvalitou.
Ja som jazdil Aligator Pila kotuce - nedoporucujem Na jazdenie to nieje no na fotke vyzeraju dobre . Kamarat co ma kotuc Aligator konvencneho - okrukleho tvaru ten je spoko. Ja uz nejdem experimentovat objednal som si mensi 160mm kotuc od Formule.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
teraz mam LX 160mm kotuc a chcem dat tento 180mm. kolesa, naboje mam Fulcrum - náboje majú možnosť uchytenia kotúča štandardne na medzinárodný štandard, tj. na šesť dier, alebo špeciálnym AFS systémom uchytenia kotúča, ktorý zaisťuje dokonalejšie uchytenie a brzdenie. je uchopenie tohto kotuca kompatibilne s uvedenymi nabojmi? este mi bude treba aj adapter na vidlu - predpokladam ze ten kupim do 200 Sk, alebo sa mylim?