chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
Ahoj, zmysel to má, ale zmena nie je taká veľká ako pri duši čo je logické. Šírka ktorú meriam je pri max. tlaku plášťa/rafu 2.5-3bar. Pri pracovných tlakoch 1.4-1.6bar je to v priemerne o 1-2mm menej (podľa plášťa)
Je to rozdiel, aj niekoľko mm, u mňa to bolo možno aj 2mm (rozumej 56 a 58mm) medzi 1,2 bar a cca 3 bar po nabombovaní aby si sadli pätky... Jasné, medzi 1 a 1,5 bar moc rozdiel nebude
Super dik za info, ja som to na schwalbackej stranke nevedel dohladat. Podpora sa k tomu postavila spravne, ponukli vratenie alebo vymenu za iny odvazeny kus. Akurat ma to se..ie ze sa budem este aj dalej smykat na Ardente, normalne zvazujem aj ci sa na to nevyprdiet, niekto tu uz pisal ze viac gumy za rovnake prachy :-]
no v rumak tam zabil riadnu vysku hrotu, aby nebol prave problem na useku, kde niekto odprata sneh vsak nam zreferuje
EDIT: lto uz je to nejaka doba co
Izzy68 ja som tie plaste uz jazdil, nebol s tym problem ani na asfalte bez snehu... ale mal som Spesla Captain + Tioga DH Factory.. teraz som to prerobil ma 2x Captain a trocha som upravil kvazi ,,vlozku´´ aby som neprepichol dusu.... v podstate na asfalte to smyka, ale ked sa clovek dostane na sneh/lad nie je sanca ist do smyku a to som skusal aj naschval... takze uz nech napadne shenu....
mam to na starsi bike 26´´...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Je to rozdiel, aj niekoľko mm, u mňa to bolo možno aj 2mm (rozumej 56 a 58mm) medzi 1,2 bar a cca 3 bar po nabombovaní aby si sadli pätky... Jasné, medzi 1 a 1,5 bar moc rozdiel nebude
Pokial by namietali, mozes ho vratit s tym, ze Schwalbe uvadza vahu s toleranciou +- 8%..
EDIT: lto uz je to nejaka doba co
mam to na starsi bike 26´´...
Ake si pouzil texy? 3,5x9,5
Povodne P/Z Barzo 2,35 / Mezcal 2,35
Teraz P/Z Forekaster 2,35 / Barzo 2,35
Nameral som na 19mm rafkoch 2,5bar
Barzo
Boky 56,4 mm
Stuple 57,7 mm
Forekaster
Boky 55,6 mm
Stuple 57,5 mm
Je normálne že medzi rámom a pláštom na ľavej a pravej strane nie je rovnako veľká medzera?