chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
A jeje, moja oblubena tema. Tiez to riesim. A zatial po siahodlhej uvahe a vypisovani s guma guruami som predbezne rozhodnuty dat dopredu DHR2 2,4 MT a dozadu Dissector 2,4 dual. DHF sa 2,4 nerobi a v 2,5 uz je tazka... Este mi niekto radil skusil Vittoria Mazza... Vyzera fajn, aj vaha celkom ok, ale na mokrom je to vraj rozpacite... Tak asi ostanem pri Maxxise...
Dissector síce vyzerá zaujímavo ale trocha sa obávam ako sa bude správať v blate, keďže je určený skôr do sucha, možno podobne ako aj Aggressor, z preto mi prišlo to DHF také univerzálnejšie, že to zvládne aj blato, tým že sú tam relatívne veľké štuple.
Každopádne ďakujem za názory, ak sa dovtedy nerozhodnem inak tak dám asi šancu tomu Dissectoru, teraz už sa len rozhodnúť že v akú zmes či 3C MaxxTerra alebo Dual, rozdiel v hmotnosti tam nieje skoro žiadny, skôr ma zaujíma či to je lepšie aby tá zmes viac vydržala (Dual) alebo aby to malo lepší Grip (3C)
Dissector som jazdil vzadu cca od maja do oktobra. Valivy odpor celkom fajn, trvacnost veru nic moc, v 3C MaxxTerra sa zacal trhat po cca 500 km (na bocnych stuploch). DHRII som vzadu este nejazdil (uz mam nachystany na sezonu), teraz mam Schwalbe BigBetty super trail, celkom kotva v porovnani s Dissectorom (cca 300 g tazsi). NobbyNic som naposledy jazdil asi pred 3 rokmi, ale to som este nejazdil to, co teraz, takze porovnat neviem.
Dissector je dost vychvalovany, ja som ho nejazdil, avsak treba mat na pamati, ze ho vymysleli ako zadny plast pre zjazdy, na vyrobe spolupracoval Minaar, co je DH jazdec pokial sa nemylim, takze na take povozenicko neviem ci je uplne vhodny a to ma aj odradza. Do bikeparkov by som ho isto uvazoval.
Preto sa mi najuniverzalnejsi zda tu zatracovany Forekaster dozadu, dopredu uz moze byt DHF alebo DHR alebo HighRoller. Assegai je vyslovene zjazdova guma s maxigripom
V com su tie gumy take super? Tvar vzoru vyzera byt ovela menej sofistikovany ako u velkych vyrobcov
Nikde sa nepise ze su tie gumy super ? tieto Crossy mam prvykrat. Od Wolfpacku som jazdil plaste Speed a tie su fakt rychle a adekvatne aj podrzia.
Uvidim po zime a jari ako natom budu tieto.
Jazdíte niekto Schwalbe Hans Dampf z tej novej rady, ktoré sa značia Super (Ground/Trail/Gravity)? To fakt oproti minulej generácia skočila hmotnosť o 200 gramov hore? Predtým Evolution Appex Soft mal 795g, po novom Super trail Soft 1000g. Ako nie som nejaký gramár ale toto sa mi už zdá dosť rozdiel. Predtým to bol fajn univerzálny plášť, stále slušne šľapateľný aj na celodenné výjazdy, teraz som trochu na pochybách čo idem vziať miesto neho. Asi zase návrat k Maxxisu aj keď môžem povedať, že túto sezónu som bol so Schwalbe veľmi spokojný.
Jazdíte niekto Schwalbe Hans Dampf z tej novej rady, ktoré sa značia Super (Ground/Trail/Gravity)? To fakt oproti minulej generácia skočila hmotnosť o 200 gramov hore? Predtým Evolution Appex Soft mal 795g, po novom Super trail Soft 1000g. Ako nie som nejaký gramár ale toto sa mi už zdá dosť rozdiel. Predtým to bol fajn univerzálny plášť, stále slušne šľapateľný aj na celodenné výjazdy, teraz som trochu na pochybách čo idem vziať miesto neho. Asi zase návrat k Maxxisu aj keď môžem povedať, že túto sezónu som bol so Schwalbe veľmi spokojný.
A to iste Nobby Nic... ja som kvoli tomu bral na zimne jazdenie Forekaster.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Každopádne ďakujem za názory, ak sa dovtedy nerozhodnem inak tak dám asi šancu tomu Dissectoru, teraz už sa len rozhodnúť že v akú zmes či 3C MaxxTerra alebo Dual, rozdiel v hmotnosti tam nieje skoro žiadny, skôr ma zaujíma či to je lepšie aby tá zmes viac vydržala (Dual) alebo aby to malo lepší Grip (3C)
Inak nový Nobby Nic niekto jazdíte? Po dlhej dobe som dal šancu Schwalbe a kombinácia MM + HD celkom fajn.
Preto sa mi najuniverzalnejsi zda tu zatracovany Forekaster dozadu, dopredu uz moze byt DHF alebo DHR alebo HighRoller. Assegai je vyslovene zjazdova guma s maxigripom
Inak nový Nobby Nic niekto jazdíte? Po dlhej dobe som dal šancu Schwalbe a kombinácia MM + HD celkom fajn.
Rovnakú kombináciu jazdím a max spokojnosť
Nech sa páči. Wolfpack tires Cross 2.4 na 25mm rafkoch vnútornej šírky.
Nikde sa nepise ze su tie gumy super ? tieto Crossy mam prvykrat. Od Wolfpacku som jazdil plaste Speed a tie su fakt rychle a adekvatne aj podrzia.
Uvidim po zime a jari ako natom budu tieto.
Menej je niekedy viac...
A to iste Nobby Nic... ja som kvoli tomu bral na zimne jazdenie Forekaster.