Ahojte. Chcem si kúpiť Sram AXS komplet radenie a neviem sa rozhodnúť medzi X01 a XX1. Cenový rozdiel je do 20%, Nejde mi o váhu, gramy nenaháňam, skôr by ma zaujímalo, či sa mi oplatí priplatiť za XX1 a hlavne či je medzi nimi nejaký funkčný rozdiel. Nerád by som kúpil X01 a následne zistil, že XX1 má ešte takú a takú výhodu, preto by som radšej info od skúsenejších. Vopred ďakujem
“ XX1 upgrades to a carbon fiber outer pulley cage plate, titanium bolts, and ceramic bearings inside the pulleys. The carbon and titanium save a few grams, but the ceramic bearings are the big upgrade.”
Odporucam precitat stranku vyrobcu. Ten asi vie co tam dava.
Tento clanok som cital a aj viacero dalsich kde niektory tvrdili, ze su keramicke a dalsi ze su neni keramicke. Vyrobca tvrdi ze su neni keramicke: Pulley bearings material : STEEL
Najhorsie je, ze je to typ upgradu ktory neni len tak volnym okom viditelny. A stranky vyrobcu, no, tiez to nebyva vzdy pismo svate... Ani by ma neprekvapilo, keby v niektorych “sarzach” podla krajiny predaja boli a v inych nie...
Konečne som vyriešil problém s prehadzovačom. Chyba bola v nesprávne ohnutej patke. Áno nesprávne ohnutej. Patka mala asi 8-10 mm odchýlku medzi vrchom a spodkom rafika. Keď som patku narovnal podľa návodu napríklad: https://youtu.be/LN__f1pBPL8
problém sa ešte zhoršil a to tak že prehadzovač sa nedal používať, počas jazdy som musel neustále nastavovať mikro posuv +- 8 úrovní čo je strašne veľa. Po jazde ohol, patku naspäť, ale stále to nebolo ono, stále som musel počas prehadzovania ladiť mikroposuv. +- 2-3. Takto som to opakoval asi 6 krát, ohybal patku do všetkých strán až som našiel správny uhol a to horizontálne vzadu cca 1 cm smerom ku mne. Konečne dnes prvý krát výjazd bez najmenšieho problému.
chcem sa spýtať na skúsenosti so životnosťou XX1 AXS sady. Najazdil som na XX1 kazete aj s reťazou necelých 500ks a prestalo to bezchybne radiť. Nejde mi vytiahnuť reťaz z 12eho na 11ty pastorok a z 11 na 10. A ešte nechce zhodiť zo 4 na 5 pastorok. Nerobí to vždy ale väčšinou.
pastorok 12 - je ten 10 zubový
pastorok 1 - je ten 52 zubový
reťaz sa predĺžila skoro o 1cm za tých 500km. keď som dal novú reťaz, tak to radí ešte horšie.
Aké máte skúsenosti v novými XX1 AXS komponentami?
Napíš na akom bicykli sa vozíš, ale natiahnuť reťaz o 1cm na 500km jazdy sa mi zdá nerealizovateľné.
Ja si myslím, že si zle meral a ak nie, tak neviem čo si robil, alebo to máš rozladené.
Nič nie je bezchybné, aj kvalitnú kazetu dokážeš poškodiť.
Ja som napríklad postrehol nasledovné: od 10z smerom ho po 14z nesmiem radiť pod záťažou, musím trošku zvolniť, zbytok až po 52z ide výborne aj pod záťažou a zas opačne z 52z dole po 36z tiež pri radení musím trošku zvolniť v ťahu, ale inak všetko OK. Ja viem, že pri radení by som mal vždy trošku zvolniť, ale nie vždy sa to dá pri šliapaní do kopca, dole kopcom je to v pohode.
Je to možné, skúsim sa s tým pohrať, ale myslím si že dorazy by na to vlyv mať nemali, je to predsa len nastavenie iba dorazov a nemajú asi vplyv na chod ramienka v ostatných polohách, to sa nastavuje tými mikropohybmi.
Ale môžem sa mýliť, za skúšku nič nedám.
ešte doplním, že mám ešte ďalší bajk s tým istým AXS, ktorý som tiež skladal a je úplne nový a ten radí parádne. Aj tento problémový radí parádne na stojane, v teréne ale nie......
Daj novú pätku. Mne to na pôvodnej patke radilo nie ideálne, pár krát som ju rovnal pre istotu( nebola padnuta, ohnuta nikdy) potom som vymenil za novú a hneď radilo na jednotku.
Cital si moj prispevok, asi 3 mesiace dozadu? Tiez som mal velky problem nastavit AXS prehadzovac. Problem bol v patke, ale nie ze bola zohnuta, ale naopak rovna a musel som ju ohybat a hladat spravny uhol. Riesil som to uz na troch cisto novych bicykloch a osvedcilo sa mi zohnut patku o cca 10 mm, ked mas mierku vlavo vzadu, horizontalne a ohybas smerom k sebe. Tnto problem nebol len na elektrickom radeni ale aj klasickom GX-ku. Tymto sposobom som vyriesil problem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
V XX1 su urcite neni keramicke loziska. Jediny rozdiel medzi X01 a XX1 je karbonova klietka a titanove sroby. Vahovy rozdiel mozno max 10g.
https://bikerumor.com/2021/03/28/sram-eagle-axs-wireless-group-comparison-gx-vs-xo1-vs-xx1/
“ XX1 upgrades to a carbon fiber outer pulley cage plate, titanium bolts, and ceramic bearings inside the pulleys. The carbon and titanium save a few grams, but the ceramic bearings are the big upgrade.”
Tento clanok som cital a aj viacero dalsich kde niektory tvrdili, ze su keramicke a dalsi ze su neni keramicke. Vyrobca tvrdi ze su neni keramicke: Pulley bearings material : STEEL
https://youtu.be/LN__f1pBPL8
problém sa ešte zhoršil a to tak že prehadzovač sa nedal používať, počas jazdy som musel neustále nastavovať mikro posuv +- 8 úrovní čo je strašne veľa. Po jazde ohol, patku naspäť, ale stále to nebolo ono, stále som musel počas prehadzovania ladiť mikroposuv. +- 2-3. Takto som to opakoval asi 6 krát, ohybal patku do všetkých strán až som našiel správny uhol a to horizontálne vzadu cca 1 cm smerom ku mne. Konečne dnes prvý krát výjazd bez najmenšieho problému.
chcem sa spýtať na skúsenosti so životnosťou XX1 AXS sady. Najazdil som na XX1 kazete aj s reťazou necelých 500ks a prestalo to bezchybne radiť. Nejde mi vytiahnuť reťaz z 12eho na 11ty pastorok a z 11 na 10. A ešte nechce zhodiť zo 4 na 5 pastorok. Nerobí to vždy ale väčšinou.
pastorok 12 - je ten 10 zubový
pastorok 1 - je ten 52 zubový
reťaz sa predĺžila skoro o 1cm za tých 500km. keď som dal novú reťaz, tak to radí ešte horšie.
Aké máte skúsenosti v novými XX1 AXS komponentami?
XX1 AXS mi chodi paradne, radi to tak ako to bolo nastavene.
nemas krivu patku?
Ja si myslím, že si zle meral a ak nie, tak neviem čo si robil, alebo to máš rozladené.
Nič nie je bezchybné, aj kvalitnú kazetu dokážeš poškodiť.
Ja som napríklad postrehol nasledovné: od 10z smerom ho po 14z nesmiem radiť pod záťažou, musím trošku zvolniť, zbytok až po 52z ide výborne aj pod záťažou a zas opačne z 52z dole po 36z tiež pri radení musím trošku zvolniť v ťahu, ale inak všetko OK. Ja viem, že pri radení by som mal vždy trošku zvolniť, ale nie vždy sa to dá pri šliapaní do kopca, dole kopcom je to v pohode.
Ale môžem sa mýliť, za skúšku nič nedám.
XX1 AXS mi chodi paradne, radi to tak ako to bolo nastavene.
nemas krivu patku?
500km, nie 50km
ešte doplním, že mám ešte ďalší bajk s tým istým AXS, ktorý som tiež skladal a je úplne nový a ten radí parádne. Aj tento problémový radí parádne na stojane, v teréne ale nie......
Mám už novú kazetu aj novú reťaz pripravený. čakám na https://www.mtbiker.sk/shop/servis-a-trening/naradie/rovnace/park-tool-pripravok-na-vyrovnanie-drziaku-prehadzovaca-pt-dag-2-2.html. Ak bude pätka v poriadku nahodím nové veci
-13% Park Tool PT-DAG-2-2 rovnač držiaku prehadzovačky
76,99 € -13%
MOC 115 €link na pätku... je to fakt tlsté
https://r2-bike.com/SCOTT-Rear-Derailleur-Hanger-for-Scale-Spark-Genius-Carbon-Boost-from-2017
počkám na ten merací prístroj a uvidím čo to povie...