Kategórie
Bike-techE-diot
Myslim ze netreba vysvetlovat.
posledný komentár: 5. 7. 2023 o 16:53
Akcia -37% Rock Machine Torrent INT e30-29 elektrobicykel, strieborná/čierna
1 679 €
-37%
MOC 2 649 €
Novinka GHOST E-Teru Pro 29 elektrobicykel, storm grey/chilly white
3 999 €
MOC 4 699 €
Novinka -10% Kellys Tayen R50 27.5 dámsky elektrobicykel, magic pink
2 799 €
-10%
MOC 3 099 €
Novinka CTM WIRE GX Xpert 29 elektrobicykel, matná kovová čierna/lesklá čierna
2 599 €
MOC 2 799 €
Novinka -16% Kellys Tayen R10 AIR 27.5 dámsky elektrobicykel, azure, poškodený lak
2 269 €
-16%
MOC 2 699 €
-31% Rock Machine Torrent e30-29 Easy Entry elektrobicykel, biela
1 649 €
-31%
MOC 2 399 €
Výpredaj -19% Rock Machine STORM INT e70-29 elektrobicykel, gloss silver/black/grey
1 449 €
-19%
MOC 1 789 €
Rock Machine Torrent INT e70-29B elektrobicykel, strieborná/čierna
3 469 €
MOC 3 549 €
Akcia -17% Kellys Tayen R50 29 dámsky elektrobicykel, magic pink
2 149 €
-17%
MOC 2 899 €
Výpredaj savings Bosch PowerTube BBP3760 Horizontal batéria, 625 Wh
467 €
savings
MOC 699,90 €
A kľudne mi môžte vysvetliť ako som vôbec ani potiahnuť nemusel,len som všetkých biobikerov nasr&l,čo som ich do kopca predbehol?
Podla cestneho zakona platneho v SR su medzi nemotorove vozidla zaradene bicykle s pomocnym motorom s max vykonom 250 W a obmedzenim jeho pomoci pri rychlosgtou 25 km/hod.
Bicykle s pomocnym motorcekom s vyšším vykonom a bez obmedzenia jeho pomoci pri rychlosti vyssej ako 25 km/hod su zaradene medzi motorove vozidla. Jednostope motorove vozidlom sa vola motorka.
Presne definicie najdes v paragrafe 2
Cestneho zakona.
Má to jednu stopu a rýchlosť pod 25km/h. Ešte obmedziť výkon na 250W a na bubon dohodiť pedále ako na trojkolke. Parádny bajk s pomocným motorčekom
Ísť na ,,bajk" aby som všetkých nasral, to už je diagnóza, alebo len komplex
ale naposledy čo som dvoch obiehal tak vôbec nevyzerali nasrato, na vrchu kopca keď som fotil,zastali pri mne a pýtali sa na cestu...poďakovali a išli ďalej
ibažeby, keď sa opýtali na cestu, tak si ich poslal niekde inde ?
Nechcem nejak narazat na tvoju inteligenciu,ale skus si to znovu preratat koľkých som tak asi mohol nasr&t.😀
Bicykle s pomocnym motorcekom s vyšším vykonom a bez obmedzenia jeho pomoci pri rychlosti vyssej ako 25 km/hod su zaradene medzi motorove vozidla. Jednostope motorove vozidlom sa vola motorka.
Presne definicie najdes v paragrafe 2
Cestneho zakona.
JoKo nic nove si mi nepovedal. Skus to povedat aj tym 33% ludom, co maju odblok ebiky.
Skus sa zamerat aj na kolobezky, ktore sa legalne predavaju s plynovou packou a idu viac ako 25kmh.
A predpokladam, ze si oznacil ty moj prispevok ako ofenzivny. Trapne.
A kľudne mi môžte vysvetliť ako som vôbec ani potiahnuť nemusel,len som všetkých biobikerov nasr&l,čo som ich do kopca predbehol?
Dost dobry dojazd a prevysko na taku hmotnost. To uz bolo na ECO, ci? Kapsicky si zabil...
A dobru mapu mas, o chvilu bude available aj na iOS.
ze vraj 1 esuv = 400ebajk baterii... + vyrazne znizenie co2, aj v porovnani s mhd.
takze ebajky z toho titulu fajn, ale len ak maju nahradit auta. co je nerealne...
ked som minule vytiahol kelysa po dlhej dobe od mtb kombajnu, nezvyk.
jak lahko to ide, baterka ma vobec nenapadla.
sportove napoje je tiez pomoc, urcite prejdem viac ako bez nich.
A dobru mapu mas, o chvilu bude available aj na iOS.
Samozrejme,fyzika nepusti,niečo málo aj na STD ale potom na rovine ECO+.😀
Tak si asi vieš predstaviť tu zavratnu dynaniku😉,ale každý nasr&ty biobiker poteší 👍