Vcera som namontoval novu vidlicu- Fox f100 rl. A mam taky mensi "problem": Siel som s nou zatial len po meste a zdala sa mi kusok prilis nafukana. Chodila asi len do polky zdvihu. A k tomu spinila nohy olejom.(?)
...Dakujem...
posledný komentár: 4. 11. 2011 o 18:40
keď chceš odfukovať zober si zo sebou pumpu na vidlicu...inak pod 13 ju kupim na nete kdekoľvek
znamena ze druhy raz uz nebude ?
inak nemusis sa toho bat...mne ten olej tiez skoro oko vybil
ja mám nafúkaný F100 RL podla váhy - kolko kilo, toľko PSI
čiže ked mám 85kg, tak fúkam 85 PSI - a tiež chodí najviac tak do 75-80% ale mne sa zdá, že to je OK, podla mna to je komfortné dosť... s bomberom sa to nedá porovnať, to som si myslel, že aku dobrú vislicu mám - ale iba pokial som nezačal jazdiť s FOXom
PS: len nech ta taká blbosť nenapadne vyskúšať !
Nenastavuj vidlu podla tabuliek, ale podla SAG-u. (zanorenie .... hladaj)
čo si o tom myslíte???
http://www.youtube.com/watch?v=lKjLgilCz7w
Neviem aké velké boli prekážky, aká váha jazdca, SAG a dalších x vecí, takže vyhodnocovať len na základe videa nemá zmysel.
nastav vidlu podla SAGu, jemne dolad aby chodila čo najviac a ked ti to bude vadiť tak potom jediná cesta je upraviť chod kompresie.
moja váha 86, tlak 80 PSI
mám to ešte vyfúknuť trochu? inak komfort sa mi zdá dosť v pohode, len všetci tvrdia, že by mala pracovať vo väčšom rozsahu
pri prechode na lepšiu vidlu sa ti komfort bude zdať v poriadku vždy, takže to je len tvoj subjektívny pocit.