RapidFirom na začiatok nič nepokazíš... najlepšie je vyskúšať si, čo ti najlepšie sadne, napr. veľa ľudí jazdí s GripShiftom, mne nevyhovuje, pomerne veľa ľudí nadáva na DualControl, ja som zatiaľ na ňom nenašiel závažnejšiu chybu a aj Shimano ho stále robí, tak asi je záujem
Bratu, prehadzovačka je to oné, čo sa ti plance vpravo dole popri zadnom kolese. A ide cez to reťaz.
To čo ty myslíš sa bude zrejme nazývať radenie
dobrá poznámka
chlapec tu asi hovorí o iných cenových kategóriach... takže DualControl vynechajme... Grip shift od šimana (grcajuci smajlik)...
najlepšie to asi vyrieši pačkové radenie alebo Grip shift od SRAM-u
no ja už ONLY SRAM GRIPSHIFT po skusenostiach s rapidfire - nikdy som si nezvykol a rozbijal - poranal na hrboľoch palce o páčky a často netrafil páčku pri jazde cez hrbole, keď som chcel preradiť.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Aka otazka taka odpoved.
dobrá poznámka
chlapec tu asi hovorí o iných cenových kategóriach... takže DualControl vynechajme... Grip shift od šimana (grcajuci smajlik)...
najlepšie to asi vyrieši pačkové radenie alebo Grip shift od SRAM-u
PS: na radeni SX-4 mozem radit aj prstom a palcom, alebo iba palcom. Na X-5 je to trocha pohodlnejsie
SX-4: http://www.sram.com/en/srammountain/com ... /index.php
X-5: http://www.sram.com/en/srammountain/com ... /index.php