Kategórie
Bike-tech
Výpredaj -12% Cannondale Scalpel Carbon 4 29 bicykel, jungle green
3 499 €
-12%
MOC 4 849 €
-20% Orbea OCCAM M30 29 bicykel, ice green/jade green carbon view
3 499 €
-20%
MOC 4 399 €
Výpredaj -16% Giant Anthem Advanced Pro 29 1 bicykel, chameleon saturn
5 399 €
-16%
MOC 7 499 €
Výpredaj -10% Marin Rift Zone Carbon 2 29 bicykel, modrá/karbón
3 599 €
-10%
MOC 4 449 €
Výpredaj -15% Marin Rift Zone Carbon 1 29 bicykel, červená/karbón
2 849 €
-15%
MOC 3 699 €
-25% BMC Fourstroke LT LTD 29 bicykel, deep purple/black
8 999 €
-25%
MOC 11 999 €
Novinka -29% Rock Machine Whizz FS II 50 29/27.5 bicykel, matte deep ocean blue
od 2 099,90 €
-29%
MOC 3 099 €
Novinka -17% Rock Machine Whizz FS II 90 AXS 29/27.5 bicykel, panama yellow
4 399 €
-17%
MOC 5 699 €
Výpredaj savings GHOST Riot Trail Essential 29 bicykel, black/black
2 249 €
savings
MOC 3 299 €
samozrejme ze umoznuje ... banka vie ku ktorej realnej karte boli priradene virtualne jednorazove čísla, na ktore po čase pride refund ... inac ako na virtual ani nenakupujem ...
1 : po zadaní objednávky , máte 48 hodín na zrušenie objednávky . objednávka cez víkendy má určitú výhodu .
2 : v správe od predajcu ,je informácia , aby ste potvrdili objednávku . predajca čaká aj 5 dní , až potom to pošle . tak ak teda niečo chcem , po zaplatení objednávky mu do správy napíšem . . . objednávka je potvrdená -the order is confirmed a viac to neriešim .
3 : hodnotenie predajcu je na prvom mieste . poniektorý na to upozorňujú . aj kupujúci majú hodnotenia . my to nevidíme , ale predajcovia ano.
no . . . ak som niečo ne-kúpil zruším okamžite objednávku . peniaze sa do 15 dní vrátia na účet .
tak a ešte k veci . naučte sa obchodovať . než idem niečo kúpiť , pozriem :
1 : hodnotenie predajcu
2 : dátum otvorenia obchodu .
3 : hodnotenia kupujúcich . tie sú pre nás veľmi dôležité .
ali . . . ak zistí pochybného predajcu , obchod mu zablokuje , tak isto aj váš účet . podvodníkov je veľa .
na aliexpresse som za 12 rokov , čo nakupujem nechal viac ako 5000 € . 2 x som zrušil objednávku , po dohode s predávajúcim a 1 x mi zrušil objednávku predajca /došla veľkosť/ . jeden ma ***** o 7 € ,lebo som si nedal pozor a jeden mi zase poslal sedlo na bicykel 2 x . stalo sa aj to , že mi predajca poslal akési vrecúška ,asi na čaj , čo som si neobjednal a tak radšej vrátil peniaze . no , nikto nie je dokonalý.
k zrušeniu obchodu . predajca dopredá , zruší obchod a vytvorí si iný , kde má inú ponuku tovaru ,poprípadne dočasné zrušenie , kým doplní zásoby .
ja som nic nekupilja som hned kontaktoval predajcu-bezvysledne-obchodnik uz ani nic neponuka!vyzval som na refund aliexpress.ale to som vsetko uz zmienil vyssie v komentaroch
nerozumiem naco je v mojom pripade hodnotenie predavajuceho -- ked ja som tovar nekupil!!!!!!!!
Ako tomu predist je dvojkrokova zalezitost:
1. Aktivovanie dvojfaktorovej autentifikacie vsade kde sa da
2. Pouzivanie spravcu hesiel ako keeper alebo bitwarden ktory ti generuje a uklada hesla a staci ti pamatat si to jedine. Zaroven ma vacsina sluzbu ktora overuje ci dane heslo ktore pouzivas nebolo leaknute.
Toto si nevies nastavit sam. Banka ma na to pravidla, ktorymi sa riadi (legislativa, suma, doveryhodnost obchodnika, tvoje historicke transakcie atd), kedy ti posle alebo neposle dodatocne overenie.
Nemala by to byť záležitosť banky resp. vydavateľa karty? Čo s tým má adresa obchodníka.....
Mozno mala, ale aktualne je to takto.
ja píšem k veci , ako sa na aliexpresse obchoduje . napísal som to pre všetkých ,čo obchodujú alebo budú obchodovať . máš tu určité nezrovnalosti a doteraz si sa ani nevyjadril . alebo lepšie povedané nechceš sa vyjadriť . chyba bude na tvojej strane . otvorenie sporu . dispute , na aliexpresse môžeš len v prípade ak : tovar prišiel poškodený , iný alebo neprišiel v stanovenú dobu /podvodníci takto obchodujú/ . to je tá ochrana 95 dní a po otvorení sporu ešte asi 15 dní. ďalšia možnosť je urovnať spor medzi kupujúcim a predávajúcim. ak nedosiahnete dohodu , zakročí aliexpress . aliexpress tvoje - vaše prekliky nerieši . on žije z poplatkov ,predávajúcich . a aj lampáreň je v tomto prípade na dve veci. dvojfaktorové overovanie si robí banka .
doteraz si nenapísal , že . . . či to bolo z pc , alebo mobilu a či tam bola aj o***** .
Tak potom je to takto, ako to je, možno z iného dôvodu 😉
k comu sa mam vyjadrit? vstanem rano sobotu otvorim gmail- 3 objednavky - pozrem banku 3 stiahnute platby.. na aliexpresse som nebol vyse roka...aka o*****.?
predavajuci neodpoveda, zmizli mu aj inzeraty...
vy o com tocite.??ozaj taketo chytrolinove komenty ma nezauimaju, myslel som ze forum je o pomoci , poznatkoch radach....
vstanem ráno otvorím aliexpress ,moje objednávky a kliknem na zrušiť objednávku . do 15 dní sa mi prachy vrátia na účet. ak stránka neexistuje a ak nejde zrušiť objednávku otvorím spor a spravím popis . do 15 dní sa aliexpress vyjadrí . to si neurobil.
ak by sa ti niekto dostal do účtu , zmení si heslo , email , teda napíše si aj svoju adresu . no a vtedy môže použiť tvoju kreditnú kartu a tebe na email nič nepríde .
ak sa ti niekto dostal do účtu a teda si niečo kúpil a to na tvoju adresu , bude to niekto s rodiny , alebo blízkeho okolia ,ktorý mali možnosť dostať sa do tvojho mobilu alebo pc ,čo si ešte stále nenapísal . moderné mobily majú na prevod platby odtlačok prsta , alebo štvormiestny kód . tak nás tu neťahaj za nos.