bedo
Na mojom kavovere už dobre nedrží sprcha. Je prišrubovaná do plastového drziaku a ten závit už dobre nedrží. Tak to plánujem vymeniť a celý kavovar dať po 7 rokoch poriadne prečistiť. Snáď sa chuť kávi trochu zlepší.Pozlúži pokiaľ došetrím na lepší 🙂 Môj favorit po vašom odporúčaní je zatiaľ
Ecm Classika Pid.
07.01.2024 - 21:06:27
00
valco napísal:
dnes do polnoci maju 20% dole na vsetko, skus ten newsletter a pozri ci ti nedaju 25%. tak by ta ecm classica pid vysla tesne nad 1000e
https://www.coffeeart.sk/home-office-kavovary/ecm-clasikka-pid/


Včera som ju už objenal. Skúsil som aj ten newsletter ale zostalo tých 20%
Aj tak tá akcia dosť ušetrila, že som hneď dohodil aj flow control a kilečko kaffe ;)
Ďakujem za pomoc.
07.01.2024 - 21:08:28
02
Dúfam že to aspoň trošku vyzerá ako had :D

Prílohy:

IMG_7347.jpeg
IMG_7347.jpeg 156.03 KiB thumb_up0thumb_down

07.01.2024 - 21:56:41
00
Lubos-TN napísal:
bedo
Môj favorit po vašom odporúčaní je zatiaľ Ecm Classika Pid.

ten vyzerá pekne, aj keď mne sa ešte viac páči ECM Puristika, s tým externým tankom na vodu má dačo do seba.
08.01.2024 - 08:50:02
00
Puristika vsak nema parnu trysku, a to moze niekomu chybat.
08.01.2024 - 09:30:43
00
No zrovná mne by chýbala,za tie peniaze nech aj capuccino robí 😀
08.01.2024 - 09:38:52
00
Kto si kupuje low end espresso machine , nie je poväčšine prepity kavop*ič , nie je vyskilovany barista a mne vychádza , že na take základne vypenenie kapučínka pre samičku postačí aj rotačny napeňovač z lidlu za pár euro … poprípade aj s ohrevom za 20-50€ .
08.01.2024 - 09:41:42
02
Tá classika sa na tom cofeeart vypredala, tá 20% akcia pomohla asi viacerým sa rozhodnúť :)
08.01.2024 - 09:44:13
01
peterg napísal:
Puristika vsak nema parnu trysku, a to moze niekomu chybat.


Jbť párnu trysku , ale ma reguláciu tlaku od 8,5/9 - 12 barov . A to je pre mna osobne veľké bónus , s prihliadnutím že tieto lowendy majú len vybračne čerpadla . V každom prípade ako “nadstavbovu investíciu” doporucujem dokúpiť FlowControl . “Zachráni “ to nejednu extrakciu pri prvopokusoch , pri starších a svetlejších kavach a pri obsencii precíznych mlyncoch .
08.01.2024 - 09:53:39
00
Z môjho pohľadu by to pre plnohodnotné používanie trysky aj tak chcelo dual boiler a osobne som trysku zatiaľ na žiadnom stroji nepoužíval, takže je pre mňa zbytočná. Už tak sa mi niekedy nechce robiť ani manuálne espresso, ta zapnem kapslový automat a kávu (i keď nie takú dobrú, pravda) mám za pol minúty. :-) Na penu som kúpil taký ten automatický penič, ako spomína Ramon1 a tým je to vybavené...

Prílohy:

Komentár súboru: pena z automatického peniča...
IMG_20230403_085241.jpg
IMG_20230403_085241.jpg 74.99 KiB thumb_up0thumb_down

08.01.2024 - 10:06:02
00
Mikulášku, dobrý strýčku.. :lol:
08.01.2024 - 10:22:18
01
Zaujímavé,nepovedal by som,že napeňovače mlieka dokážu plnohodnotne nahradiť párnu trisku.
08.01.2024 - 10:54:13
00
Veď ani nikto nepísal, že plnohodnotne. Ale v mojom prípade dostatočne. Ako vždy, každý si musí zvážiť sám, čo je pre neho vhodné, ja len popisujem svoje skúsenosti...
08.01.2024 - 10:57:11
00
Pokial ti ide o to len dostat mlieko (penu) do kavy, tak to staci. Na coffee art uz potrebujes microfoam. Na to uz hocijaky napenovac nestaci, ale su aj take, s ktorymi sa to da napr. NanoFoamer. Ale tiez sa to treba naucit. Aj s tryskou sa treba naucit robit.
08.01.2024 - 11:09:37
00
Súhlas. Coffee art ma nezaujíma, ja som sa dal rovno na coffee sculpting, ako je vidieť na obrázku vyššie. :P
08.01.2024 - 11:47:21
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Výživa a kozmetika / Energia)
keyboard_arrow_up