Lokalizácia
Formulár sa odosiela
thePegass Chces citovat a davas 3 bodky, vsak to uved cele. Nemecko nadovsetko co to ma s tymto spolocne? Chod radsej von.
Zobraziť komentár 17.05.2025 - 14:14:26
00
Nemóže...nemóže...čeká kým sa mu nabije oné...baterka 🤭 (ja som v práci keby chcel rýpať prečo ja nejdem)
Zobraziť komentár 17.05.2025 - 14:44:39
01
lebo nešlo o Nemecko ale, že tu zo seba robíte vyššiu kastu ľudí, ako sa tam voľakedy spievalo.

Zase ste mi poodpisovali všeličo a pritom nik neodpovedal na jednoduché otázky. Odpoveď, že dávam je hlúpe otázky je len potvredním toho, že nemáte argumenty na svoje prehnané hejty. Ja viem, ťažko sa odpovedá, keď viete, že vlastne neni dôvod na nenávisť a že ide len o to, že to máte v hlave zle nastavené a priznať si to...jaaaj to by ego utrpelo :D

Joli to svojím komentátom
Však dobre, neovplyvníme to. Tak prečo si z nich nerobiť aspoň srandu.
úplne potvrdil. To je úroveň adolescenta, nie dozretého športovca.

Baterka nabitá :) , bol som včera von, ďakujem. Ja nechodím na bike aby som sa zapísal do rebríčka rekordov alebo sa smial druhému, že má nohy od "O".
Zobraziť komentár 17.05.2025 - 14:53:41
01
Aké rekordy? Zas len trepe dve na tri...
Zobraziť komentár 17.05.2025 - 15:03:10
00
Nebude to reinkarnovaný marselus či ako sa volal ten zarytý uctievač božstva bateriek?
Zobraziť komentár 17.05.2025 - 15:10:05
03
Ja trepem, hej 😀, ale posledne dve strany sa tu neviete vyjadrit na jednoduche otazky. O zarytosti by sa v tejto teme dalo rozpravat, trafena hus zagagala😉.
Zobraziť komentár 17.05.2025 - 16:21:58
00
No,tak daj aké rekordy si ja zapisujem do rebríčka? Ja napríklad najradšej jazdím v kopcoch a skús nájsť v mojich príspevkoch výškové resp.nastúpané metre... vôbec ma nezaujímajú,ale zvyknem z nudy v mobile kuknúť všetky nové príspevky a minule som klikol na Reálne dojazdy e-biku či tak nejak... To je tiež na smiech ako tam rozoberáte koľko,pri akej pomoci motora a akých výškových metroch prejdete...veď vy ste otroci tých strojov... Prepočítavate ako "Jana" v navigačke ... Ja sadnem na bajk a idem kam chcem nie kam si prepočítam že mi vydrží baterka.Amen.
Zobraziť komentár 17.05.2025 - 16:38:59
07
arrow_leftthePegass napísal:
lebo nešlo o Nemecko ale, že tu zo seba robíte vyššiu kastu ľudí, ako sa tam voľakedy spievalo.

Zase ste mi poodpisovali všeličo a pritom nik neodpovedal na jednoduché otázky. Odpoveď, že dávam je hlúpe otázky je len potvredním toho, že nemáte argumenty na svoje prehnané hejty. Ja viem, ťažko sa odpovedá, keď viete, že vlastne neni dôvod na nenávisť a že ide len o to, že to máte v hlave zle nastavené a priznať si to...jaaaj to by ego utrpelo :D

Joli to svojím komentátom úplne potvrdil. To je úroveň adolescenta, nie dozretého športovca.

Baterka nabitá :) , bol som včera von, ďakujem. Ja nechodím na bike aby som sa zapísal do rebríčka rekordov alebo sa smial druhému, že má nohy od "O".

Keby som mal ja alebo niekto iný tu z prítomných prispievateľov úroveň adolescenta, tak sa idem vysmievať do vlakna e-zťp jázd. Nájdi mi tam jeden jediný môj príspevok s týmto obsahom. Uľahčím ti to, nemám tam žiadny príspevok.
Zato ty tu hraješ nejakého morálneho panáka, ktorý tu akurát vypisuje trápne otázky.
Zobraziť komentár 17.05.2025 - 18:31:31
00
BIO biker, to znie ako nejaký raw paleo vegán
Hrozný výmysel.
Inak nohy do O, to je typický poznávací znak ebikerov. Resp každé nohy do O je ebikeri. Ako ja som jazdil na zeninom, ale ani mne to neťahá nohy do O ani ona nemá O. Nechápem
A čím väčšie zvdihy tým väčšia šanca na O.
Vie niekto prečo?
Zobraziť komentár 17.05.2025 - 19:35:01
01
Ziaden tlak na pedal, nohami krutia len aby sa aktivoval motor. Ale to nie su cyklisti, len pouzivatelia elektrospotrebica.
Zobraziť komentár 17.05.2025 - 19:48:18
03
Už aj výrobcovia sa nepretvaruju....
s1.cdn.autoevolution.com
Zobraziť komentár 17.05.2025 - 19:49:05
03
xyz vedieť s akým motorom v akom teréne koľko prejdeš nie je na škodu, hlavne pre nejakého budúceho majiteľa, ktorý sa rozhoduje pre ebike. A čo je na tom vlastne divné? Veď aj na klasikom sa rozhoduješ podľa svojich síl a možností, že kam sa vyberieš a či na to budeš mať, či si kúpiť ľahký gravel, XC alebo MTB. To je snáď úplne normálne, že ľudia zdielajú medzi sebou informácie, nie?
Ja som prešiel na ebike v 2022 a necítim sa byť otrokom. V drvivej väčšine výjazdov baterku ani neriešim, nikdy som nemal zastávku na nabíjanie a nikdy som nezostal s vybitou. A teda som v rôznych skupinách a nik tam nevyplakáva, že by bol otrokom baterky. Stane sa, že niekomu to niekedy nevydá keď má prehanané očakávania. Neviem či vy tu denne jazdíte 150km a viac na mtb, keď si myslíte, že by vás baterka obmedzovala. Hľadáte problém tam, kde nie je.
Jasné, vyprášiš baterku aj na 30km na max pomoc v kopcoch, ale ak si potrebuješ dať dakú vysokú pomoc, tak máš nemáš kondičku a na bežnom by si zdochol možno po 10km. A ako sa ti kondička zlepšuje, dojazd sa zvyšuje a v kombináci s ebike znásobuje (nie do nekonečna samozrejme). Nebavíme o prípade, kedy si niekto kúpi ebike aby chodil 1km po rožky do jednoty. Vtedy je ebike len ako dopravný prostriedok a taký človek určite nemá v pláne robiť nejakú aktivitu (ani takému by som sa ale nevysmieval, že tučko na mopede). Zas píšem román :),

JOLI ako nehnevaj sa ale názor "ak už ebike rozmach nezastavím tak aspoň si z takých ľudí budem robiť srandu" je fak detinský, a "zťp" si si zas neodpustil. A už mi odpovieš konečne ako ťa ebajkeri mentálne šikanujú? :)

S tými nohami do "O", to je inak zaujímavý úkaz. Ja vídam takých aj na elektro aj ne-elektro a väčšinou sú to vždy starší ľudia. Nechápem ako sa to tak dá. Ja som to skúsil nasilu a bolo divné. Mne zas žena smiala, že mi krúti nohy do vnútra. Asi som obrátený ebajker :).
Zobraziť komentár 17.05.2025 - 20:11:05
01
arrow_leftlto napísal:
Ziaden tlak na pedal, nohami krutia len aby sa aktivoval motor. Ale to nie su cyklisti, len pouzivatelia elektrospotrebica.

takto fungujú väčšinou lacné čínske ebajky, ktoré nemajú torque senzor, iba cadence a tam je naozaj aktivácia a sila motora len na základe kadencie, takže po rovinke keď si to dáš na max robíš tzv "ghost pedalling". Prípadne ani to lebo tie čínske majú aj plynový pedál, takže to by som už nazval mopedom.
Zobraziť komentár 17.05.2025 - 20:14:14
01
peter120 Má to nejaký nízky dezén na terénnu motorku.
Ako dlho môžu vydržať také nízke štuple?
Výplet na tie obludné kotúče vyzerá tiež chabý.

Nieje to obrázok od umelej (E) inteligencie?
Zobraziť komentár 17.05.2025 - 20:16:28
00
to bude vážne klon toho marselusa ... horší ako e-hovisti ... choď si tam do svojich tém riešiť dojazdy a nám cyklistom daj pokoj
Zobraziť komentár 17.05.2025 - 20:22:54
00
keyboard_arrow_up