cristoph Nejde o to, co by bolo lepsie na 8 rocnom v porovnani so 16 rocnym. 16 rokov je znacna doba pre clovekom vyrabanu vec a o to viac, ze jej vyuzivanie je sprevadzane mechanickych namahanim. Z mojho pohladu, je za tu dobu aj moralne zastaraly.
Pointou mojho predosleho prispevku bolo, ze by som si vedel predstavit o nieco nizsiu cenu za tak stary bicykel.
Samozrejme, tvoj pohlad sa moze lisit a ak si po kontrole bicykla a stavu
kolies vyhodnotil, ze to za tych 800e stoji, je to uplne v poriadku

.
Inak, to , ze pojme az 28mm
plaste je pozitivum. V 2008-om to u cestakov nebolo bezne.
samozrejme som to pred tym studoval, starnutie karbonu sa riesilo s jednym odbornikom na karbon na YT, a tam hovoril, ze karbon pri ludskom namahani na biku v podstate nepodlieha opotrebeniu a mal by vydrzat aj cely zivot cloveka. uviedol ze si vie opotrebenie predstavit len ak by nejaky profi sprinter na tom trenoval sprinty 10 rokov, tak potom v okoli stredu by to asi bolo citit, ale inak nie.
k tym vonkajsim kablom, isiel som na tom iba jeden blatovy vyjazd, po minulorocnych povodnach v okoli wolfstahlu bolo hnusne lepiace blato, ale s kablami a radenim nebol zadny problem, inak v zlom v pocasi s tym moc nechodim. ale vonkajsie kable mam napriklad aj na tribane, na ktorom dochadzam do roboty v kazdom pocasi, su tam tie iste kable asi tak 4 roky,
bike cistim max 1x do roka a furt to radi v pohode

spodna ramova trubka byva zablatena jak na kazdom inom biku, nedrzi sa to medzi kablami a ramom.