vikendova ČA-BA - uz dlho som to chcel zrealizovat. take XC - cross country

teraz som sa na to celkom citil a konecne bolo aj vhodne pocasie. a som velmi rad ze to vyslo. dokonca na 100%. od sobotnajsieho budika az po navrat domov. vsetko krasne klapalo (aj XTR
kazeta po prvej stojke

)
prvy den morda ale v krasnom prostredi. km nepribudali, vyskove sli v kamenoch a korenoch tazko. v zjazdoch tiez bez oddychu. k tomu prenasanie, obchadzanie sa s turistami. k veceru mi ruky odisli. chcel som prespat na Lopeniku no zabalil som to na Penaznej (nad Sucou). nechcelo sa mi ist ten pekny hreben v tme. a dobre som spravil. nikde ani nohy, ustekany srnec tiez kamsi odisiel. rano v tom lese bolo nadherne.
druhy den bol jazdivejsi aj vyskove lahsie pribudali. trasa postupne ubera na narocnosti co je vzhladom na pribudajucu unavu dobre. uplne ine prostredie, no peknych usekov je tam stale dost. z Velkej Javoriny az po koniec hrebena som ani fotak nevytiahol, len si uzival jazdu. zaver od Pezinskej B. po Biely kriz je vo velmi vyraznom kontraste s uvodom trasy cez Moravskoslezske Beskydy. vylestene chodniky vs korene a kamene.
viac fotiek aj s trasou vo vyjazdoch
na Velky Polom
Murinkov vrch kaplnka
tereny

zjazd zo Sulova som si uzil asi najviac z celej trasy
kdesi za Makovskym prusmykom
stojok bolo v prvy den velmi vela - zo sedla pod Lemesnou
neskory obed na Portasi - bal som sa davu ludi, ale vystihol som pohodu
od Kohutky do Papajskeho sedla bolo dost popadanych stromov, aj v zjazde
teren pod Makytu - ruky to pomalicky vzdavaju

podvecer za Brezova-kaplnka (Vrsatec)
od Javornika (Biele Karpaty) uz v tme
skoncil som na stole, lebo tyvek pod nafukovacku zostal doma, nabuduce uz beriem opat penovku a mam to bez starosti
ranko na hrebeni
kravky v Lopenickom
sedle pozerali co za ... to funi hore tym kopcom
jeden hnusny zbytocny brdok medzi Lopenikom a Javorinou
od V.Javoriny som nefotil. zjazd som si uzival a potom nebolo co. prebrala ma az modra popri plote v Malych Karpatoch
singel popod Konske Hlavy
den1
https://www.mtbiker.sk/aktivity/2439517/bicykel-morning-mountain.htmlden2
https://www.mtbiker.sk/aktivity/2439285/bicykel-morning-mountain.html