Zdravím borci,
nakoľko som hľadal ale nenašiel som dosť čerstvé vlákno, v ktorom by sa rozoberal
ionťák + sacharidy tak som založil novú tému /sorry, ak som bol slepý. Ak tak sem s linkom, kde sú novšie príspevky/. Našiel som témy, kde boli 15-20 rokov staré príspevky a odvtedy asi nastal nejaký ten pokrok.
1) Chcel by som prosím vedieť, aký konkrétny ionťák si zvyknete zamiešavať na švih, ktorý trvá 2hod.+ a ste spokojný? Je toho na trhu celkom kopu a človek sa začína v tom strácať.
2) Po švihu do 30min. som si zvykol dávať proťák, kým si pripravím niečo normálne. No niekde som zachytil, že je dobré si dať k proťáku aj nejaké sacharidy - glukózu v pomere 4:1 (sacharidy:bielkoviny).
Otázka znova, ak sa nájde niekto, kto si to takto nejako +/- prizerá, aké konkrétne sacharidy (produkty) si tam primiešava?
Na trhu je toho znova viac než dosť. Našiel som aj niečo ako vitagro, ale či to je fajn, neviem.
Ideálne by bolo niečo, kde nieje veľa chémie resp. niečo na prírodnej báze, ak nejaké také produkty vôbec sú ?.
Som rekreačný jazdec, žiadny profík. Počas jazdy sa snažím držať primárne v Z2. V Z3, keď je kopec a pod. Žiadne časovky a sledovanie času. Ide mi najmä o vytrvalosť. Čo sa týka stravy, tú si prizerám, pretože moj aktuálny zámer je zhodiť nejaké to kg, a k tomu si chcem zaobstarať nejaké doplnky, ktoré som spomínal vyššie. ?
Ďakujem za návrhy.