Aj "Mr.Potenciál" čo komentuje na rtvs by mohol odstúpiť z TdF. Už som normálne naňho alergický
19.07.2025 - 17:04:43
04
Strasna nuda dnes, Ineosu to vitazstvo normalne pustili.
19.07.2025 - 17:13:22
00
Pogacar dnes Z2 v kopcoch. Nastupy najvacsieho konkurenta kontroloval v sedle, co uz. Setri sa na Mt. Ventoux, ten si urcite nenecha ujst.
19.07.2025 - 17:22:07
05
arrow_leftmirec16 napísal:
kolko sa tu clovek dozvie o psychickom stave profikov a skutocnych dovodoch ich problemov, okrem svateho Tadeja samozrejme

Tak on hádzal bicykle už ako junior o zem , keď ho porazili českí juniori. Neviem že by Jonas alebo ktokoľvek konvertoval na islam po zranení lebo bol psychicky na dne. On len trpi pocitom zavďačiť sa iným a dokazovať svoju hodnotu tým že vyhrá. Inak keď nie tak je všetko katastrofa. Povedal , že jeho žena ho naučila sa vyrovnávať s porážkami . Človek čo ako jediný reaguje na motorky tak ako to vie iba on . Čo ignoruje x krát detských fanusikov . Pre neho je jediný zmysel bytia vyhrať a keď nie tak sa jeduje a je nepríjemný . Nevie spracovať neúspech . Ja nespochybňujem jeho úspechy veď je majster sveta a oh víťaz , skvelý jazdec . Len ta psychika je dovi dopo .
19.07.2025 - 17:22:42
13
arrow_leftslavomirk napísal:
Človek čo ako jediný reaguje na motorky tak ako to vie iba on . Čo ignoruje x krát detských fanusikov

No počkať, dnes dal chalaniskovi flašu :)

Naposledy upravil Hazard dňa 19.07.2025 - 17:31:03, celkovo upravené 1 krát.

19.07.2025 - 17:26:13
04
použiť ako argument islam je tiež pre chocholouška
19.07.2025 - 17:30:14
02
arrow_leftHazard napísal:
No počkať, dnes dal chalaniskovi flašu :)

Dal, tiež som pozeral. No už o nič nešlo, bolo rozhodnuté, že ide do auta a tak už bol s celou situáciou zmierený.
V prípade pretekárskeho sústredenia by najskôr niečo také neurobil. Nie je proste tak uvoľnený ako Tadej alebo MVDP.

Najzaujímavejší moment dnešnej etapy.
https://www.instagram.com/reel/DMSl0alte--/?utm_source=ig_web_copy_link
19.07.2025 - 18:04:35
05
Martin Svrček podpísal Soudal aj na ďalší rok...
https://www.biker.sk/163283/chcem-konecne-ukazat-co-je-vo-mne-martin-svrcek-predlzil-zmluvu-s-timom-soudal-quick-step/
19.07.2025 - 19:41:39
07
arrow_leftennio napísal:
Pogacar dnes Z2 v kopcoch. Nastupy najvacsieho konkurenta kontroloval v sedle, co uz. Setri sa na Mt. Ventoux, ten si urcite nenecha ujst.

Je to niekedy až také komikso-komické ako Jonas ide hranu, všetci ostatní sa štverajú hlboko za nimi a Pogi si ide vyhliadkovú jazdu kde pred cieľom len štukne gombík +300W obíde ako na e-bicygľi a v cieli vyzerá lepšie ako ja pred jazdou :D Neskutočný fenomén ale snáď sa ešte dožijeme dalšieho takého talentu aby to nebola taká dominancia
19.07.2025 - 19:46:45
010
arrow_leftblackpyros napísal:
Strasna nuda dnes, Ineosu to vitazstvo normalne pustili.

Skôr to vyzerá že uae brána niekedy pusti iných dalej, ale "rozkaz znel jasne, diverzant vinge nesmí projít za žádnou cenu" :lol:
Rivalita tychto 2 je tak okatá, že či v tom nie je nejaka urážka alebo incident z minulosti.

JOLI internety uz zareagovali :lol: 345$
preview.redd.it
19.07.2025 - 20:34:47
31
Old school, stále sem tam stretnem niekoho, naposledy asi 2 r bude z Polomu chalani vytiahli z batohu leták Lidl, hodili pod dres a valili dolu ??,Že ani drahú bundu netreba ??‍♂️?
19.07.2025 - 21:24:23
013
arrow_leftJOLI napísal:
Dal, tiež som pozeral. No už o nič nešlo, bolo rozhodnuté, že ide do auta a tak už bol s celou situáciou zmierený.
V prípade pretekárskeho sústredenia by najskôr niečo také neurobil. Nie je proste tak uvoľnený ako Tadej alebo MVDP.

Najzaujímavejší moment dnešnej etapy.
https://www.instagram.com/reel/DMSl0alte--/?utm_source=ig_web_copy_link

Nečudoval by som sa keby šlo o nápad (príkaz) športového riaditeľa ako keď ho ,,niekto" poslal von z busu za deckom čo predtým odignoroval...
Povaha resp. psych. rozpoloženie sa totiž prejavuje bežne aj navonok.
Remco je jeden z mála pretekárov ktorých rešpektujem ako cyklistov ale vyslovene nemusím ako ľudí, dúfam že právo na názor mám :)
19.07.2025 - 22:01:46
00
arrow_leftjerry74 napísal:

Ja by som veľmi doprial nejaký úspech. Nejakú zaujímavú etapu/jednorazovku. Chalan na to má, ale smola nepustí... Uvidíme či sa dostane na Vueltu...
19.07.2025 - 22:13:50
02
Ja detto,ako nie že by som sa z toho extra tešil(pri začiatku prajem všetkým jazdcom aby bez pádov a chorôb prišli až do finále),že už nepokračuje,ale plakať určite nebudem.Len pre porovnanie-ak by mal on taký pád ako Tadej,tak by každý deň vyplakával a nezabudol by to v každom jednom rozhovore zdôrazniť a samozrejme hromy-blesky na Johanessena.Reakcia Pogačara? Pri večeri mu odkázal,že sa nemá stresovať a spolu s tímom sa na tom zasmiali.Venoval celej ,,kauze" až jednu vetu,keď povedal, že má odretú ruku,ale rozhodujú nohy.To je až neskutočné,ako je tento človek psychicky odolný a uvoľnený,ako by šiel nejaké regionálne preteky a nie TdF ;)
19.07.2025 - 22:24:18
07
Sak a ne? 21 pretekov po regionoch francuzska 😁
19.07.2025 - 23:03:51
02

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Bicykle / Cestné)
keyboard_arrow_up