Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Vieš čo je trápne? Obviniť niekoho z klamstva a keď ten človek dokáže, že neklamal, tak žiadne ospravedlnenie a tvári sa že sa nič nestalo.
Zobraziť komentár 21.08.2025 - 14:35:57
00
arrow_leftscarinko napísal:
ano :) kamosa nedavno namerali pri zjazde z Grossglockenra :D
ale nejak sa vykecal z toho ze ma tasky a vela batoziny a nechce uvarit brzdy. nejakych 65 ci kolko mu namerali.

V obci? No tak to je Rakúsko. :)
Zobraziť komentár 21.08.2025 - 15:00:01
00
no asi v nejakej kde ten kopec konci, zjazdoval na juh cize asi Heiligenblut alebo tam dakde.
Zobraziť komentár 21.08.2025 - 15:15:37
00
arrow_leftscarinko napísal:
no asi v nejakej kde ten kopec konci, zjazdoval na juh cize asi Heiligenblut alebo tam dakde.

To môže byť, lebo to je prvá dedina na južnom svahu z Glogu. A ešte v celkom prudkom klesaní. Potom sa to už zjemňuje na klasickú údolnú cestu, kde tie dediny prechádzať rýchlosťou vyššou ako 50 je pekná makačka. Takže nehrozí, že by to bolo nižšie.
Zobraziť komentár 21.08.2025 - 15:20:02
00
som myslel ze si srandu robi ale ze fakt ho namerali a zastavili :D
Zobraziť komentár 21.08.2025 - 15:25:55
00
mozeme mat zakony ake chceme, ked ich dodrziavanie policia nevymaha. Mne uz niekolkokrat davali policajti prednost ked som siel po prechode pre chodcov na bicykli a nie uplne pomaly. Takisto ma videli velakrat ako jazdim po chodniku a nic. (Chodniky a prechody po ktorych vela ludi nechodi) Sice som mal trochu radost, ze som usetril za pokutu, ale asi ovela radsej by som zil v krajine, kde policajti riesia veci podla zakona.
Zobraziť komentár 21.08.2025 - 16:40:29
01
Mozeme mat zakony, ake chceme, ked ich ľud nedodrziava. Neber to v zlom, len reagujem na poslednu vetu.
Zobraziť komentár 21.08.2025 - 17:07:34
00
My zákony, podľa možnosti, nedodržiavame z princípu. Inak je pravda, že v meste môžem ako cyklista nafúkať 0,24 prom, mimo mesta O, a ak mám vodičský, môžem o neho , pri vyššom stupni opilosti, aj prísť ?
Zobraziť komentár 21.08.2025 - 17:42:24
00
arrow_leftskorpion napísal:
Mne uz niekolkokrat davali policajti prednost ked som siel po prechode pre chodcov na bicykli a nie uplne pomaly. Takisto ma videli velakrat ako jazdim po chodniku a nic.

Ak ťa to poteší, tak policajti mi dávali prednosť aj v nemeckom Koblenzi a policajtka za volantom sa ešte usmiala a ukázala mi rukou, že nech prejdem. Mestských cyklopolicajtov v Bratislave som videl ísť po priechode pre chodcov už viackrát.
Zobraziť komentár 21.08.2025 - 18:05:19
00
Takúto prednosť mi sice nedávali (asi preto, že málo jazdim po chodniku ;) alebo som len nemal to stastie), no prave dnes som videl 2 auta mestskej polície, ako na Špitálskej/Kamennom namesti pri Tescu, pred elektickovou zastavkou Centrum obchádzali retarder, cez elektrickove kolaje (ze bez blinkra je len bonus, ani nehovorim).
Zobraziť komentár 21.08.2025 - 18:39:27
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Svetlá)
keyboard_arrow_up