Jezismaria len preto, ze ty predavas alarmy, tak to neznamena, ze sa musi cely svet obohnat ostnatym drotom. Nie kazdy tak chce zit. Ono vlastne ani nakoniec ti zlodeji nie su zli, to ti okradnuti ludia ich vlastne pozvali do domu, lebo ho mali len zamknuty zamkom. Prilbu nosim, predstav si. Ale napriklad volant na aute si nezamykam kovovou tycou, ako to robievaju borci na feliciach.
Prispevok som tu dal preto, aby sa ludia pripadne ozvali, keby nahodou videli podozrivy inzerat a podobne. A nie preto, aby som tu riesil, ze to bola vlastne moja chyba, ked sa mi niekto vlamal do uzamknuteho sukromneho objektu.
Vieme, ze si teraz precitliveny lebo ti zmizli cenne veci...a sere ta to. Si zufaly a nasraty na cely svet.
A ako to viem?
Pretoze ja chodim po ludoch ako ty...teda ti, co to uz nechcu zazit 2x, sak ku mne casto nejako dostanu pretoze tak sa zacinaju ich telefonaty.
Vykradli nam dom/byt/pivnicu, zmizlo nam to a to, niekto mi znicil celu zahradu, poskrabal auto, prepichol gumy, na pozemku sa nam motali cudzi ludia, vraveli nam to susedia...kolko som sa toho to uz napocuval.
Ja som ta neobvinil, ze si spravil chybu....ja sa tu opakovane stale pytam...viete. kde zijete, v akych casoch zijete, s kym zijete, co sa tu deje tak preco davate prilezitost roznym individuam, aby vam zneprijemnovali zivot?
Je to nejaky druh masochizmu?
Alebo len obycajna ludska lahostajnost?
Paradoxom je, ze zlost si tu vybijas na mne, pricom ja som prave clovek, ktory ti mohol pomoct predist celej tejto lapalii...stacilo trosku predvidat....ved aj tu
prilbu nosis, pretoze minimalizujes rizika.