Tecka Foto nemam, ale trci to podla toho, kolko podloziek das ( na tretej foto ich vidno, idu medzi tesnenie ventilu). Snimac je otoceny smerom ku
rafiku a musi tam byt aspon 1mm medzera. Mam inserty na oboch
kolesach a nie je to problem pre snimac, ale moze to byt problem pre samotny ventil. Ja mam rozdielne inzerty vpredu (nema vnutornu drazku) a vzadu (ma drazku) a amm Fillmore ventilky, ktore nemaju dierku z boku ale len na konci. Insert s vnutornou drazkou nema ziadne problemy, ale insert bez drazky ma problem pri sfukovani ak nafukam nad 1.5 baru (tlak v pneu pritlaci insert na ventil a vypustit vzduch ide nehorazne pomaly). Ked to ale klesne pod 1.5 baru, tak uz sfukovanie nie je problem.

TJ problem som mal len ked som prvy krat natlakoval, aby zaskocili patky. Vtedy som myslel, ze to budem musiet znovu rozobrat, ale ked som zistil, ze pod 1.5 baru to nerobi, tak som sa na to vykaslal, lebo v normalnej prevadzke nikdy tak vysoko nepojdem. Pri fukani to nie je problem, lebo vtedy je vacsi tlak z ventilu, Teda ako hovorim, ot je skor problem ventil-insert, ktory je akurat zosileny tym, ze snimac tlaku s podlozkami posunie ventil este blizsie ku insertu. insert z drazkou to riesi, alebo ventil, ktory ma dierku z boku.
Co sa tyka appky, v podstate teraz len zacinaju, ja som mal problem, ze som nainstaloval stare verzie davno predtym, nez mi prisli samotne
ventily a to boli nejake beta verzie s inymi nazvami, potom sa mi to bilo. Na Edge nie je applikacia, ale len datove okno, ktore si vlozis ku ostatnym na obrazovku. V principe to asi ani nie je udaj, ktory treba sledovat, ja ho planujem vyhodit z edge a dat si to len na hodinky. Tak si mozem skontrolovat tlak ked potrebujem pred jazdou. ALe da sa aj z mobilu, to je asi najrychlejsie. Alert na poklas tlaku by mal byt na mobile, ale to som este neskusal.
Ja som to hlavne chcel, lebo nejazdim az tolko a vzdy ked idem, tak idem narychlo a mam tlak naprd. S tymto
kolesa dopredu narychlo natlacim na 1.3bar, pridem kde potrebujem, tam za par sekund sfuknem presne na hodnotu ktoru chcem (oneskorenie snimaca je tak 2-3 sec) a jazdim. Alarm pre mna nie je potrebny, lebo s tymto snimacom dokazem vzdy nastavit tlak presne na tu hrnaicu, kde pneu este nestraca vlastnosti a potom akakolvek strata tlaku je citelna, tj viem o tom okamzite. Ale ja nejazdim divociny, ja som taky backcountry.
foobar Uz to trochu sfuklo, lebo som sa hral, aku minimalnu hodnotu dokazem jednorazovo" vypustit'

, Po instalacii som to nafukal som 1.3 a 1.4 baru a jazdil som trail a sfukoval a dofukoval po 0.05, az kym som nenasiel ideal a dospel som ku hodnotam 1.05 a 1.2 (obe s insertami). Imroman mal nedavno clanok, kde spomina jeho hodnoty
Ak používam inserty, viem isť na hodnotu 1 BAR vpredu a 1,25 vzadu.
a tie su hodne podobne, pricom rozmer plastov a vaha sedi

a ja zdaleka nejazdim tak agresivne ako on. Ja tu v podstate ani nemam zjazd dlhsi ako 20m.

Vyhoda tohoto snimaca je v presnosti a to, ze je vo vnutri. Skusal som ich porovnat s digitalnym rucnym manomentrom, co mam a kym ten stale ukazoval 1.2, kym som sfukoval z 1.27 na 1.16. Ale ked som jazdil a testoval, tak medzi tymi dvoma hodnotami bol hodny rozdiel v jazde. Plus kazde meranie s manometrom sfukne z kolesa 0.02-0.03 baru.
https://www.mtbiker.sk/clanky/130266/aky-je-idealny-tlak-v-plastoch-a-co-nan-vplyva.html