Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Pri Dunaji a v Rakúsku som dnes nestretol žiadneho... Už som si myslel, že sa uložili na zimný spánok a oni sa len presunuli do lesa.
Zobraziť komentár 19.10.2025 - 16:11:49
00
ja na cestáku som predbiehal pár ale že strašne zadrbaných e-bajkrov. Vyzerali akoby spadli do čerstvého betónu, farebne ladili do siva. Asi im nik nepovedal že teraz v lese to nevyschne tak rýchlo po dažďoch (tu chčije každý druhý deň )
Zobraziť komentár 19.10.2025 - 19:01:45
00
Možno už točia na trenažéroch....s ebikom ??
Zobraziť komentár 19.10.2025 - 21:30:00
00
Ďalší blbeče, ktorému nejde kšeft s e-haraburdami, tak robí takéto trápne videa čo porovnáva - neporovnateľné.
https://www.youtube.com/shorts/ysI2jIAHR6E
Zobraziť komentár 21.10.2025 - 11:16:18
02
Ale že tam s tou žiletkou máva v jednej ruke, to mu divné nepríde :lol:
Zobraziť komentár 21.10.2025 - 17:38:49
00
Je smutne ked sa tu uz musia hladat hlupe videa aby ste mohli pridavat nasilu prispevky do tejto temy.
Tak bezny obcan si kupi radsej tu eharaburdu, lebo s tym, vie ist kamkolvek ako s tym drahym cestakom.
Kamarat si kupil cestak a hnije mu v pivnici, lebo ho prestalo bavit jazdit medzi autami a na nakupy do obchodu sa ho boji zobrat. Dava to zmtysel, ze =)
---

Inak sem staci davat len odkazy na tie predchadazjuce prispevky z minulych rokov =))
O obleceni, lenivcoh, tuckoch, atd., lebo sa to stale len opakuje.
Teraz v nedelu som stretol biobikera a mal len tenke tricko, sice znackove ale klepal sa.
Ponukal so mu bundu. Mal som dve, lebo som testoval jednu tenku bundu ci mi pri zjazdoch nebude zima a druhu vyskusanu som mal pre istotu v ruksaku.
---

A ked sa tu ohanate nadvahou, tak staci pozriet prispevky Scarinka.
Na cestaku jazdi takmer "kazdy den" a aj tak pribera =)
Takze to nie je o tom na com jazdite ale ako sa stravujete =)
Ja jazdim aj na Ebiku 5 rokov sa stale si drzim tu istu vahu, okolo 80 kg
Cim to asi bude? =))
Zobraziť komentár 21.10.2025 - 17:44:03
01
arrow_left3jalo3 napísal:

To je aj o hodnote... Kilogram Dogmy vychádza cez 55 tis. českých peňazí, kilogram elektrozmrda okolo tisíc českých. Nie sme tak bohatí, aby sme kupovali lacné haraburdy!
Zobraziť komentár 21.10.2025 - 17:49:05
03
arrow_left3jalo3 napísal:

nuž prvy a posledny krat mohol drzat v ruke nieco tak drahe... :lol:
Zobraziť komentár 21.10.2025 - 18:15:40
02
arrow_leftRed1 napísal:

A ked sa tu ohanate nadvahou, tak staci pozriet prispevky Scarinka.
Na cestaku jazdi takmer "kazdy den" a aj tak pribera =)
Takze to nie je o tom na com jazdite ale ako sa stravujete =)
Ja jazdim aj na Ebiku 5 rokov sa stale si drzim tu istu vahu, okolo 80 kg
Cim to asi bude? =))

Ja sice priberam ale len preto ze vela zeriem ? ale zas to nie je take strasne aby som jazdil na ebiku. To by som nemohol vobec jest a to by bolo strasne ?
Keby si zozral to co ja uz by si nemal 80 ale tak 160 ?
Zobraziť komentár 21.10.2025 - 18:47:31
03
Vcera v narodnej televizii (neviem ako sa to teraz vola) sa moderator vypytoval na cyklistiku a zaklincoval to tym, ze ci hadam nie este na e-biku. Pritom kazdy vie, ze e-bikeri mozu makat rovnako alebo este viac ako cyklisti.
Zobraziť komentár 22.10.2025 - 07:19:26
01
Red1 ale vykonnost mas nulovu voci aj 12r dietatu,co kazdy den plava 2km a jazdi 40km kazdy druhy den cestacik....Ci?
Zobraziť komentár 22.10.2025 - 08:10:52
01
To predsa nema ako zistit ked mu so vsetkym pomaha elektrika 🤷🏼‍♂️
Zobraziť komentár 22.10.2025 - 08:43:08
00
arrow_leftLMS napísal:
To predsa nema ako zistit ked mu so vsetkym pomaha elektrika ??‍♂️

V skupine kde ide o prestíž, a kde si všetci vedia zmerať výkon a kalórie, môžu byť kľudne najväčší makači ecyklisti.
A v skupine kde ide o zdravie predsa nemôže existovať nijaký normálny ani rozumný dôvod hejtu, lebo nikto kto už si vôbec len sadne na akýkoľvek bicykel s pedálmi nemá byť zosmiešňovaný, a už vôbec nie na fóre cyklistov, kde to nerobí dobré meno samotnému MTBikeru.
Sa aj trochu divím že toto firma pripustí ako verejne prístupné vyjadrenia, a nie len ako uzavretú a skrytú tému pre zaujatých.
Zobraziť komentár 22.10.2025 - 09:11:05
04
arrow_leftPetoLov napísal:
nikto kto už si vôbec len sadne na akýkoľvek bicykel s pedálmi nemá byť zosmiešňovaný

Ved to sa tu ani nedeje. My si robime srandu iba z ebajkerov :D
A nebud taky utlocitny, ked ti vadi tema tak sem nelez, nahod paperku a chod ,,sportovat" :)
Zobraziť komentár 22.10.2025 - 09:30:33
03
arrow_leftpalo14 napísal:
Pritom kazdy vie, ze e-bikeri mozu makat rovnako alebo este viac ako cyklisti.

Všetci vieme, že môžu, ale tiež všetci vieme, že nemakajú...
Môj posledný zážitok - bol som na liečení v Nimnici a tak týždeň pred Okolo Slovenska som si bol pozrieť dojazd poslednej etapy na Kohútke. Bolo tak 17-19 stupňov, pre mňa na začiatku len tak-tak na krátke-krátke. Nad Čertovom, keď stúpanie pritvrdí, trápil som sa skoro na najľahšom prevode, bolo mi teplo a bol som mokrý, dres rozopnutý. A tam okolo mňa preletel pár na e-motorkách (doslovne preletel - ja tak 10 km/hod, oni možno aj cez 20) - obidvaja vysmiaty, obidvaja dlhé gate, bundy, pán pod prilbou kukla - asi aby im nebola zima. Trochu som im aj závidel tú pohodu. Ale nemenil by som.

Nehejtujem, boli v mojich rokoch, čiže dôchodcovia, vždy lepšie keď sú na vzduchu ako doma na gauči pri televízore. To len na margo toho, ako elektrikári makajú.
Zobraziť komentár 22.10.2025 - 10:13:47
09
keyboard_arrow_up