Lokalizácia
Formulár sa odosiela
pozerám na tú chrinikovu mapu a musím povedať, že opačným smerom je to podľa mňa lepšie. tie najkrajšie úseky sú totiž na mape do kopca :)
Zobraziť komentár 20.09.2008 - 15:30:13
00
pozerám na tú chrinikovu mapu a musím povedať, že opačným smerom je to podľa mňa lepšie. tie najkrajšie úseky sú totiž na mape do kopca :)

uznaj ze hupacky od pajstunu smerom na draci hradok /minimalne po krizovatku s cervenou/ je lepsie ist z kopca - teda ako nakreslene.
a chodnicek v uzkej doline pred lamacom je tiez lepsie iste smerom dole, hore sa to da len tlacit. aspon ta spodna, najzaujimavejsia cast urcite.
nakreslenym smerom je menej tlacenia.
a pekny usek moze byt zabava aj hore kopcom, ne?
Zobraziť komentár 24.09.2008 - 21:33:48
00
no takto... tú časť od kačína do lamača nepoznám, nikdy som tam nebol. od križovatky s červenou po pajštún to mám radšej opačne ako si nakreslil, hneď po tých 3-4 húpačkách je svižný zjazd po koreňoch a šutroch až k hradu, z hradu do borinky je nez debaty lepšie ísť smerom dolu (opačne je to na tlačenie) zelená bystrické -> pod dračí hrádok je z veľkej časti nezjazdná, takže tadiaľ chodím skoro výlučne hore rebrík nad vydricou na singli je na tvojej mape dokopca a ten traverz od sparísk po križovatku so žltou tiež. takže pre mňa jednoznačne opačným smerom (ten lamač-kačín neberiem do úvahy)... ale samozrejme, každému podľa jeho chuti ;) inak okruh je to samozrejme pekný...
Zobraziť komentár 24.09.2008 - 22:27:55
00
od kacina do lamaca odporucam, najme ta spodna cast je fajn a je to pokial dobre pamatam furt dole kopcom.
treba najst dakoho, kto ti to ukaze!
na pajstun sme to ako vravis tlacili, lebo na zjazd tam je na moj vkus takmer vzdy vela ludi.
zelenu od bystrickeho po asfaltku sme este pred 3 rokmi jazdili, modra bola vtedy hnusne zasekana. no a pred asfaltkou sme brodili potok. traverz moze byt opacne lepsia zabava,uznavam, ale ten je skoro rovnako dobry oboma smermi, ak ti nechyba chut slapat.
Zobraziť komentár 24.09.2008 - 23:14:33
00
no takto... tú časť od kačína do lamača nepoznám, nikdy som tam nebol.

raz som mal tu cest je to VELMI ok :D

podla mna pekne useky v sirsom okoli koliby o ktorych viem a oplatia sa absolvovat:

notoricky znamy traverz zacinajuci nad snezienkou, odbocka z asfaltky pri altanku (na trase stupavskeho maratonu), prudko odporucam v noci so svetlami v opacnom smere :twisted:

(napaja sa traverz) na konci traverzu odbocit vpravo, prejst cez krizovatku, po zvaznici dole, za prvou ostrou zakrutou zacina krasny singlik az na peknu cestu (tu sme krstili Lagondu ked sme ho prvykrat stretli :twisted: )

na kolibe z asfaltky za altankom prva vpravo a hned vlavo - konci na cervenej - 50m po cervenej (*)odbocit pomedzi stromy vpravo po 200(?)m sa napoji na zltu ktora tu uz bola opisana a konci v raci na peknej ceste.

singel ponad Vydricu (trat Stupavskeho maratonu)

singel ponad asfaltku od Slivu v podstate az nad Sanatorium

zjazd po zltej do Marianky, zjazd po modrej do Marianky

zjazd z bieleho krizu popri asfaltke (modra turisticka?) a: az dole do krasnan, b: asi v polovicke odbocka doprava a vyslap singlom na cerveny kriz(?)

zjazd na kosariska z cervenej turistickej (v podstate vsetky 3 moznosti ktore som absolvoval) - teda a: pred pramenom vlavo, b: po zelenej turistickej a odbocka na c: je zhruba v strede medzi tymito dvoma :)

zjazd z Devinskej kobyly smerom k Devinu, na krizovatke so zltou vlavo, po cervenej zjazd do Devinu (uz na fore bol opisovany), <= velmi prijemna zalezitost pre trening uphillu v opacnom smere, teda Devin Devinska,

singel popri asfaltke z Devinskej casom zvaznica v podstate az na Dlhe diely.

moje najoblubenejsie kolecko ked nemam vela casu - zelezna studnicka, kacin (ci uz asfaltkou alebo po trase karpatskeho vlka), po zvaznici nad marianku(v protismere stupavskeho maratonu), odbocit na singel smerom k Vydrici, na krizovatke rovno, prist na zltu turisticku, pri pomniku(?) odbocit vpravo, napojit sa na trat karpatskeho vlka - popri Vydrici k Slivovi, trojuholnik, po cervenej, odbocit vpravo na traverz, pri altanku sa napojit na singel popisany vyssie (*) skoncit na peknej ceste a cara domov :)

3. Cesta z Bieleho Kriza na Kamzik. Asi v polke cesty na Kamzik jak sa zide z asfaltky a vyslape prvy kopec tak po nejakych par sto metroch je odbocka zo znacenej trasy vpravo dole - asi po 500m sa lesna cesta zmeni na krasny singletrack kde sa striedaju pravotocive klopene a lavotocive odklopene zatacky - a cloveka to vypluvne az na razcesti pod kamzikom odkial sa ide bud do krasnan alebo na snezienku.

co mi pripomina z asfaltky na Biely kriz odbocka na Panovu luku a zjazd k Vydrici(na Panovej luke rovno a nie vlavo k brodu) - tusim cele je to modra turisticka
Zobraziť komentár 24.09.2008 - 23:28:38
00
Tvoj príspevok mi pripomenul, že som už veru riadne dlho nebajkovala v Karpatoch.. Už viem, kam pôjdem vyskúšať nový bike.. :wink:
Zobraziť komentár 25.09.2008 - 08:57:01
00
Už viem, kam pôjdem vyskúšať nový bike.. :wink:

Nebodaj uz Jezisko prisiel ?
Zobraziť komentár 25.09.2008 - 13:33:59
00
to tu nepatri, no odpoviem - sklada sa :wink:
Zobraziť komentár 25.09.2008 - 13:53:31
00
moj rebricek v malych karpatoch: :) vsetko to ide v lese a vsetko mam okolo pezinka :wink:
1. pezinska baba-pezinok po modrej...super aj hore aj dole
2. homola-pezinok po cervenej aj po zelenej... dole parada, hore sa musi aj tlacit
3. sedlo javorina-malacky po zltej...dole dobre, hore sa musi kusocek tlacit
4. 3kamenne kopce-limbach po modrej... dole aj hore dobre
5. homola-harmonia po zltej cez zamcisko... super rychle, hore sa musi kusok tlacit
Zobraziť komentár 21.10.2008 - 10:10:47
00
teraz v sobotu som "objavil" singel ktory ma tak dostal ze som si ho presiel nakoniec oboma smermi ... je to zrejme sucast nejakeho maratonu .. znacene to je cervenymi sipkami a bodkami ako odbocka z cervenej magistraly az to vyjde po asfaltku od lanovky na kamzik ;-] krasne rychle oboma smermi tak sa pytam .... kde su dalsie podobne ? ja viem uz len o dvoch obojstranne krasnych a to singel z karlovky do dubravky a z devinskej do devina popod sandberg .. modra znacka
Zobraziť komentár 21.10.2008 - 10:20:09
00
singláčik z Troch Dubov dole hlavne v noci zo svtielkami :-)
Zobraziť komentár 21.10.2008 - 13:08:21
00
Ja mam velmi rad "singlacik" na cervenej (po zjazde z Klcovanic nad Mariankou smer Borinka) od potoka ku krizu (smerom hore). :D
Velmi pekny je aj po cervenej od Klanca na Kacin, najprv nalavo asfaltky, potom napravo a zase nalavo. Par korenov, parada oboma smermi.
V noci je zaujimave vsetko, kedze je vidno akurat tu tmu naokolo.
Zobraziť komentár 21.10.2008 - 13:14:02
00
Ja mam velmi rad "singlacik" na cervenej (po zjazde z Klcovanic nad Mariankou smer Borinka) od potoka ku krizu (smerom hore). :D
Velmi pekny je aj po cervenej od Klanca na Kacin, najprv nalavo asfaltky, potom napravo a zase nalavo. Par korenov, parada oboma smermi.
V noci je zaujimave vsetko, kedze je vidno akurat tu tmu naokolo.

Plne suhlasim, super useky !!

a s tou tmou mas pravdu :-D to sa bude v noci zdat aj normalna lesna cesta ako singlac :D kedze budes chodit krizom krazom mimo cestu , nie ?? :D
Zobraziť komentár 21.10.2008 - 13:24:40
00
tmax ja som pisal o svetle nie o prednom lapáši kam si dáš svätojánsku mušku :mrgreen: posledná sobotná nočná vychádzka bola pekná adrenalinová
Zobraziť komentár 21.10.2008 - 13:31:50
00
v noci sa ma spat .. co ak zrazis pytliaka ?
Zobraziť komentár 21.10.2008 - 13:41:30
00
keyboard_arrow_up