Zda sa, ze poniektori su tu mega odbornici a uz na pohlad dokazu odhadnut funkcnost aj zivotnost ramu. Ja ho teda osobne nejazdim, ale pokojne by som ho kupil uz len z titulu, ze znacka posobi na nemeckom trhu a tam sa nekvalitne vyrobky neudrzia. A ze teda nie su na trhu prvy rok a nerobia prave jeden typ ramov... Keby to bola neznama ukrajinska znacka, tak by som pochybnosti chapal, ale teraz fakt nerozumiem. Co sa tyka konkretne Screamu SL - je to klasicky XC bike, do jeho zadnej stavby by sa mali bez problemov vojst plaste s rozmerom do 2,25" (vsetko väcsie je otazne a zavisi od skutocneho rozmeru plastov). V kazdom pripade naozaj nechapem, naco by bolo vhodne na bezne XC jazdenie kupovat cokolvek väcsie ako 2,25", to je len plytvanie energiou... (väcsia rotacna hmotnost, celkovo zbytocne tazsi bike).
Zda sa, ze poniektori su tu mega odbornici a uz na pohlad dokazu odhadnut funkcnost aj zivotnost ramu. Ja ho teda osobne nejazdim, ale pokojne by som ho kupil uz len z titulu, ze znacka posobi na nemeckom trhu a tam sa nekvalitne vyrobky neudrzia. A ze teda nie su na trhu prvy rok a nerobia prave jeden typ ramov... Keby to bola neznama ukrajinska znacka, tak by som pochybnosti chapal, ale teraz fakt nerozumiem. Co sa tyka konkretne Screamu SL - je to klasicky XC bike, do jeho zadnej stavby by sa mali bez problemov vojst plaste s rozmerom do 2,25" (vsetko väcsie je otazne a zavisi od skutocneho rozmeru plastov). V kazdom pripade naozaj nechapem, naco by bolo vhodne na bezne XC jazdenie kupovat cokolvek väcsie ako 2,25", to je len plytvanie energiou... (väcsia rotacna hmotnost, celkovo zbytocne tazsi bike).
nespochybňoval som bicykel ako taký ale využitie na čo bude používaný.pokial to bude klasické xc prečo nie , ale keď chce jezdiť tvrdiešie tak ten bicykel nie je to pravé orechové a to má súvis na moje hodnotenie rámu.
ak som pozorne cital tak nechce jazdit nejako tvrdo .. len hcce mat siroke pneu ... mozno kvoli pohodliu mozno sa mu to viacej paci a mozno len proste nevie a tak zistuje hranice a moznosti ;-] cize cela ta debata je len akademicka ;-] (aj sa cudujem ze sa tulen este nevyjadril ako spravny akademik)
2all : lebo som ho este nemal fyzicky pri sebe co sa od dnesneho dna zmenilo , je u mna a vidim ze otazka bola dost bezpredmetna lebo vacsie plaste ako 2.35 tam aj tak nevojdu , co sa ramu tyka uvidime casom , zadny tlmic je trochu tvrdy este to postelujem jedine co ma trochu zaskocilo su brzdy musim ich dost silno zatiahnut aby som isiel do smyku co je na jednej strane dobre ale zase chcem mat vacsiu kontrolu na brzdenim ako je teraz ......mozno casom sa to nejako vystribri ako hovoria bratia cesy
btw : nechcem uz zakladat dalsi zbytocny thread tak sa opytam tu : nejaky vesiak na cestak by som potreboval je nieco take na trhu ?? ( nech mi nezavadza v chodbe )
2all : chlopy, mi ked sa niekedy stretneme a bude sa vam zdat na mne cosi cudne tak vedzte, ze mam obe ruky lave, cize nic home made neprichadza do uvahy , ja to potrebujem kupit , nasrobovat a zavesit ten bike, bo inak som strateny .... a dakujem za uvedene odkazy
Janosik, ak to kupis, tak dufam, ze nebudes o pol roka vsade nadavat na Haibike, ze aky je to shit, lebo nevydrzal ani metrove dropy a praskol. Co myslis, naco by asi bolo dobre robit na doslova XC biku so zdvihom 11 cm tak siroku zadnu stavbu, aby sa tam vosla guma 2,7"? Ak uvazujes tymto smerom, tak bud dosetri a kup full urceny na styl jazdenia kde treba plaste 2,7" alebo ak viac penazi nebude, tak radsej kup nejaky odolny HT s dobrou vidlou a pevnymi kolesami...
co mas proti Haibike ? su to podla mna super bicykle za super cenu,nechapem aky debil moze skakat 1 m dropy s XC bykom.Ram aj ked nieje tak kvalitny ako daky Giant alebo Specialized sa da podla mna tazko zlomit.
Ja osobne by som siel skor do haibike ako do predrazenych znaciek,ktore maju slabe komponenty.
Nove modeli Haibike su uz podla mna pevnejsie,krajsie,...
inak zase ku plastom nemate znalost o zadnom plasti max 2.35 z vysokymy stoplamy ( drapami ) ?? lebo tie fotecky co davaju predjcovia riadne skresluju viem to napr na mojich plastoch co mam na obrazkoch su omnoho mohutjnejsie , ja by som potreboval nieco tak 1 cm vysoke
mam rad ked zaberiem a idem vpred co s tymito plastami co mam proste nejde , teraz samozrejme mam na mysli trochu horsi teren ako klasicky cez leto , no proste sneh ....
ved ja po vas nechcem aby ste tahali za mna , ja len chcem najst taky plast a hotovo takze please nemusia byt 1 cm vysoke ale nech su vyssie ako mam teraz a klasicky motorkovy vzor ak by sa dalo ..... ale podla vsetkeho si zase budem musiet vsetko najst sam
mam rad ked zaberiem a idem vpred co s tymito plastami co mam proste nejde , teraz samozrejme mam na mysli trochu horsi teren ako klasicky cez leto , no proste sneh ....
radsej potrenuj techniku ako sa trapit so sialenymi plastami...
WTB Velociraptor by ta mohli zaujat. ale potom si nestazuj na vahu a odpor
no jo technika je dobra ,ale ber to tak ze mi nejde az tak o nejake tie zlate trenky ( myslim vyhravat ) ale proste ked si vyticim trasu, tak ju chcem prejst bez toho aby sla noha dole z pedalu , nasiel som nieco na nete ale uz neviem co to bola za predajna a samozrejme aka znacka plastu ale viem ze contimental sa tomu blizi co chcem len oni to maju az moc hrube az 2.4 a to mi asi uz zadna vidla nezozeire .... ( a primarne je ten dezen urceny na zjazd )
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nespochybňoval som bicykel ako taký ale využitie na čo bude používaný.pokial to bude klasické xc prečo nie , ale keď chce jezdiť tvrdiešie tak ten bicykel nie je to pravé orechové a to má súvis na moje hodnotenie rámu.
btw : nechcem uz zakladat dalsi zbytocny thread tak sa opytam tu : nejaky vesiak na cestak by som potreboval je nieco take na trhu ?? ( nech mi nezavadza v chodbe )
http://www.bikeservis.com/drziak-bicykla-stenu-strop-p-1393.html
Su aj ine, mozes si aj doma spravit sam
co mas proti Haibike ? su to podla mna super bicykle za super cenu,nechapem aky debil moze skakat 1 m dropy s XC bykom.Ram aj ked nieje tak kvalitny ako daky Giant alebo Specialized sa da podla mna tazko zlomit.
Ja osobne by som siel skor do haibike ako do predrazenych znaciek,ktore maju slabe komponenty.
Nove modeli Haibike su uz podla mna pevnejsie,krajsie,...
...a jazdit v hlbsom snehu ako nejakych 10-15 centi nema vyznam... to je uz zbytocne trapenie
radsej potrenuj techniku ako sa trapit so sialenymi plastami...
WTB Velociraptor by ta mohli zaujat. ale potom si nestazuj na vahu a odpor
random linka na ne
http://www.kolokram.sk/product_info.php?manufacturers_id=117&products_id=2045&osCsid=7FyRQMdLeLi8YCZQZBQzCIAoiD2