tak ma napadlo, ze by som to mozno skusil, co k tomu budem potrebovat? okrem prevodnika (29?), ako je to s presmykom, radenim, retazou? bol by som rad keby niekto prispel informativnym prispekvom na tuto problematiku ;] nejake + a - a podobne tiez. dik
Ahoj , prosim neviete niekto ci bude fungovat 9kolova retaz na 10kolovom Truvative XX .
Chcem si na buducu sezonu naskladat mix : X0 - prehadzovacka+gripshift
XX - kluky+presmyk
PG 990 -kazeta
Prosim poradte ci je tato kombinacia OK alebo ake problemy mozem ockavat .
Vopred dakujem za rady a nazory .
Ak ti ide len o dvojprevodnik na 9 kolo, tak vobec nemusis kupovat XX. Viacero znaciek ponuka 2 prevodnikove kluky - napr. FSA, Clavicula, Controltech a dalsie
axaj: tvoja otazka bola ci ti pojde 9-kolova retaz na XX kluky...priznam sa ze netusim odpoved na tuto otazku...kedze cela sada XX je robena na prevod 2 x 10 tak mozno ina ako 9 kolova nepojde...zasa ked to zoberiem z praxe tak si myslim ze s tym problem nebude...ale kto vie ake zaludnosti v srame vymysleli??? kazdopadne suhlasim s vysie povedanym...existuju aj ine dvojprevodniky??? Raver: podla mna sa tieto XX kluky vyrabaju v 4 Q-faktor variantoch - resp. v 3 ale su to 4 rozne sposoby...konkretne: GXP Q-156, BB30 Q-156, BB30 Q-164 and GXP Q-166 alebo sa mylim??? Kazdopadne "tradicne" 168 tu nevidim...ale 166 by to mohlo zvladnut nie???
urcite nie su len BB30 - to by si odrezali strasne vela vyrobcov ramov ktory tento system zatial nepouzivaju...to znamena ze zakaznikov by bol ovela mensi pocet...
Ak ti ide len o dvojprevodnik na 9 kolo, tak vobec nemusis kupovat XX. Viacero znaciek ponuka 2 prevodnikove kluky - napr. FSA, Clavicula, Controltech a dalsie
Z tych dalsich by som este rad spomenul KCNC XC1, ktore uz chvilu vozim. Oproti FSA a Controltechu su lahsie, lacnejsie a maju standardne prevodniky. Co sa tyka vahy tak su asi vsetky spominane lahsie jak X.X. Dokonca myslim, ze aj Noiry s nejakymi lahkymi dvoma prevodnikmi budu lahsie ako X.X varianta v GXP.
No ako hovori Žigo ked som preratal Noir s prevodnikom 2v1 extralite tak to vychadza rovnako ,
ale 100% funkcnost mi asi nikto nezaruci. Tie FSA su to co potrebujem ale su fakt na
Žigo prosim ta cez koho si kupoval tie KCNC ?
Neviete ci aj ina firma ako FSA bude mat 2 prevodnik za rozumne peniaze?
Dakujem
Ahoj este jedna otazocka
tie vsetky specialne kompaktne prevodniky napr. extralite , ta-specialites a pod. si kupujete priamo u vyrobcov alebo to nejaky distributor /eshop v cesko - slovensku bezne dovaza ? Prosim napiste mi cez koho si to zhanate . Dakujem
Mám amatérsku otázku, tak odpovedajte k veci. Je nejaká možnosť, ako na šimaňacke kľuky LX (tie pred nástupom SLX) dostať namiesto 32z. prevodníka 39z.? Alebo aj 36z., taký bol na cross biky od SH. Dik.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Chcem si na buducu sezonu naskladat mix : X0 - prehadzovacka+gripshift
XX - kluky+presmyk
PG 990 -kazeta
Prosim poradte ci je tato kombinacia OK alebo ake problemy mozem ockavat .
Vopred dakujem za rady a nazory .
Inak este by som upozornil na Q-faktor, ktory je 156mm u XX kluk co moze byt problem u niektorych MTB ramov.
Q-faktor u beznych 3prevodnikovych MTB kluk je 168-170mm a u cestnych kluk 147mm.
Raver: podla mna sa tieto XX kluky vyrabaju v 4 Q-faktor variantoch - resp. v 3 ale su to 4 rozne sposoby...konkretne: GXP Q-156, BB30 Q-156, BB30 Q-164 and GXP Q-166 alebo sa mylim??? Kazdopadne "tradicne" 168 tu nevidim...ale 166 by to mohlo zvladnut nie???
EDIT
EdiT: po rannej káve vidím dva stredy
Z tych dalsich by som este rad spomenul KCNC XC1, ktore uz chvilu vozim. Oproti FSA a Controltechu su lahsie, lacnejsie a maju standardne prevodniky. Co sa tyka vahy tak su asi vsetky spominane lahsie jak X.X. Dokonca myslim, ze aj Noiry s nejakymi lahkymi dvoma prevodnikmi budu lahsie ako X.X varianta v GXP.
A o tom to je, ze kazdemu sa paci nieco ine, kazdy ma na vyber podla svojho gusta a nemame nic uniformne
ale 100% funkcnost mi asi nikto nezaruci. Tie FSA su to co potrebujem ale su fakt na
Žigo prosim ta cez koho si kupoval tie KCNC ?
Neviete ci aj ina firma ako FSA bude mat 2 prevodnik za rozumne peniaze?
Dakujem
tie vsetky specialne kompaktne prevodniky napr. extralite , ta-specialites a pod. si kupujete priamo u vyrobcov alebo to nejaky distributor /eshop v cesko - slovensku bezne dovaza ? Prosim napiste mi cez koho si to zhanate . Dakujem
www.bicy.cz