tak ma napadlo, ze by som to mozno skusil, co k tomu budem potrebovat? okrem prevodnika (29?), ako je to s presmykom, radenim, retazou? bol by som rad keby niekto prispel informativnym prispekvom na tuto problematiku ;] nejake + a - a podobne tiez. dik
ja pri pomere prevodník 44 a pastorok 11 cítim že chcem ešte lepší prevod, aby som mohol ešte viac dupnúť do rýchlosti lebo v niektorých prípadoch mi to naozaj nevystačuje.
Daj si tam cestné kluky, budeš mať 53 x 11, to by ti malo stačiť
by ma zaujímalo kde sa to dá využiť aj ten nedostatočný prevod 44-11? ak tam kde myslím tak si si kúpil zlý bicykel
tak ja nemám bike len do hôr ale aj na cesty, áno každý si poviete magor že s 2,35 plášťami behá aj po ceste, ale ja chcem mať bike všestranný a do cestného už nikdy nejdem na novom XCčku čo mám sa mi zatial nepodarilo spraviť viac ako 64,5 km/h rýchlostný rekord, na starom som dosiahol 75....
nie je nič krajšie než ten rev širokých plásťov po vyjazdenej hladkej ceste
planujem prechod na dvojplacku ale najprv sa chcem poradit. chcem to na AM bike najma kvoli tomu ze by som chcel rocking, casom mozno nejaky napinat. rozmyslal som nad 26 zubovou malou pilou, a 36 zubovou strednou + rocking. na kluky SLX, bol by s tym nejaky problem? prevodniky asi od gebhardt. je tu niekto co riesil podobnu vec? malej pily sa vzdat nechcem/nemozem
katezu pouzivam 11-34
ja to práve riešim ale ostávam na malej s 22 zubmi, strednú 36 mi u gebhardta práve vyrábajú
inak dôvody rovnaké - RR
uvidím ako to bude radiť, ale Shimano napr SLX origo predáva v tejto kombinácií 22-36-RR
úplne rovnaký.. ochrániť prevodníky, absorbovať náraz, prípadne sa rozbiť miesto prevodníkov
zas to nieje plast ako z kinder vajca.. niekde tu je aj téma plast vs kov u RR, pohladaj
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Daj si tam cestné kluky, budeš mať 53 x 11, to by ti malo stačiť
tak ja nemám bike len do hôr ale aj na cesty, áno každý si poviete magor že s 2,35 plášťami behá aj po ceste, ale ja chcem mať bike všestranný a do cestného už nikdy nejdem
nepresvedčíš ma
aký najväčší prevodník robí shimano SLX, XT, XTR?
nekaz mi radosť
Existuje aj nejaký web kde sa dajú zohnať/objednať tie veci od gebhardta? díky
http://www.suncycle.sk/product_info.php?cPath=106_111&products_id=4125
katezu pouzivam 11-34
inak dôvody rovnaké - RR
uvidím ako to bude radiť, ale Shimano napr SLX origo predáva v tejto kombinácií 22-36-RR
prevody 22-36 ale pár ludí vozí aj tu na fóre a vraj to funguje tak uvidím.. len zas neviem kolko toho naradia za výjazd
zas to nieje plast ako z kinder vajca.. niekde tu je aj téma plast vs kov u RR, pohladaj