to lolkos:sa mi zda ze ty tak asi viacej travis casu tu a v obchode ako na biku,
ked som si daval robit stary
bike kupil som si pol roka jazdenu rs judy,chalani v obchode mi vynadali aky som kreten ze bola jazdena na kotuci,ze je ***** a vykrutena a to vyzerala ako nova,povedala mi nech si racej kupim suntour xcp75 LO ze na tej sa mi to nemoze stat po takom case.ze je tuhsia pri pruzeni ale da sa to spravit,nejakymi tymi upravami,ze ju tak lachko nevitocim ani *****.jedine co som spravil bolo to ze som dal dole ten doraz a bola maksia.najprv som ju jazdil na mechanikach potom na hydro a doteraz jej nic neni.ludia ktory ju maju,mozno len preto uvazuju nad jej vymenou lebo,taky ako ty,ktory maju hlboku penazenku tu *****,aka je na ***** ta vydla,ked mas taku hlboku penazenku nech sa paci.a poznam mozno neviem kolko neregistrovanych pretekarov na starych herkach co by ta trhly na tom tvojom extra super biku.
a tu vidlu budem jazdit dokedy bude dobra,potom ti dam vediet kedy som ju repasoval alebo menil.a este nieco jazdim na tom dost drsne.